- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.201
Ben yokken oyun oynar mıydın buralarda, eğlenir miydin herkeslerle, söyle de ona göre tanışalım
Vay benimmm gaytan biyiklimin biyiklarinaaa kiymislarrrrrİnşallah öğreneyim de bir cayım, çok merak ediyorum. Vallahi banlık birşey yapmadım ya.
Yapsam yaptım diyorum
Kim gibi
Ana, noluyo
İnsanı hayatına renk geliyor bilün mü?
Aaa fasulyeden zeyzeycanım çıktı
Vallahi kaytan bıyıklarıma kıydılar be fasulye aney.. Ben olsam şu fotoyu banlamaya elim gitmez. Allah zaten çarpmış bide ban atıyorlar
Ah be tosyam... 2 gün girmedim çil yavruları gibi bdv ye mi dağıldınız
Anasız kalan yavrularım başlarınızı belaya mı soktunuz
Oyunu demek @Amecey kurdu, anlıyorum
Vallahi beni kim niye banlar.. Kendi halimde bir garibim... Bir berduşum, viraneyim. Benden ne istediler gülişim ne
Yumuşamadı
Dün çevirdiğimiz şişeler bugün ..... tamamlayamıyacağım B Brunello Cicinelli çok gönül koyma planlı değildi gelişi güzel olmadı da.
I inessa armand öylesine
Vay benimmm gaytan biyiklimin biyiklarinaaa kiymislarrrrrVay ben nereye gidemmmm
Az gidem de banlanmalık yer bulayım kendimeBenim nickimi niye yazıyorsun ya 
Ay sana noooldu... Anaaam neler oluyor kizlar.Vay benimmm gaytan biyiklimin biyiklarinaaa kiymislarrrrrVay ben nereye gidemmmm
Gerçekten şu başlıkları merak ettim resmen kıyım varZor bulursun mune geldi, hepsini kapatıyor
Olaylar nerde geçiyor tam olarakZor bulursun mune geldi, hepsini kapatıyor
Olaylar nerde geçiyor tam olarak
Tamam o zamanDün çevirdiğimiz şişeler bugün ..... tamamlayamıyacağım B Brunello Cicinelli çok gönül koyma planlı değildi gelişi güzel olmadı da.
I inessa armand öylesine
Kib'lemek için adeta fırsat kollayanlar var, neyse hadi eğlensinlerPopülerliğini cekemeyenler sanırım
Banlanma be tosyamm..Sen gittin öksüz kaldık. 28k için, 29k için ne meydan savaşları döndü. Bakalım hala banlanmadım
Hmmm sahi mi, bak inanırımYo asla
Sensiz mümkün mü?
Gerçekten şu başlıkları merak ettim resmen kıyım var
Kızzzzzzzz nereye gittinVay benimmm gaytan biyiklimin biyiklarinaaa kiymislarrrrrVay ben nereye gidemmmm
Kızzzzzzzz nereye gittin
Kızzzzzzzz nereye gittin
Yok annem sen yokken nasıl eglenebilirim.Asil yavrum, endamına kurban olduğum, nur yüzlüm söyle ben yokken oyun oynadın mı buralarda. Eğlendin mi bensiz.. Profil fotoma bak ve doğruyu söyle
Tamam o zaman
Zaten kırılmış bir ciciyim. Zaten banlanmışım apansız. Cılk dram oldum ben
Kib'lemek için adeta fırsat kollayanlar var, neyse hadi eğlensinler
Banlanma be tosyamm..
Zaten diloş da gitmiş..
Tutuklanıyoruz bir bir
Hmmm sahi mi, bak inanırım
Hakettiler banı bişey diyemiyorum ya elalemin pisliği uçkuru bizim kızlara noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?