Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kertenkelelerim etiketleri gördüm, beğeni bile atamadım haber vermelik geldim koşa koşa yeniden gideceğim
Misafirlerim var. Çayın demlenmesini bekliyorum.
Sabah 8 den beri bir tek yemek yerken oturdum. Ölüyorum yeminle. Munenin banı ne ki hayattan banlanıcam birazdan yorgunluktan.
Hepinizi öpüyorum.
Elbet bir gün kavuşacağız..

Kolay gelsin.cicisimmm Allah yardmcin olsun

I inessa armand smdi hayatnin hatasni yaptin.tum reklam gorsellernde bi muddet donlar cikacak tee ne zaman yakkabi modellerne baktiydm hala onlar var altta suan bile

Opera kullanıyorum canım ben, internet geçmişimi ve aramalarımı kullanma yetkisi vermedim uygulamaya
Bir de reklamları gizliyor zaten bu internet tarayıcı
Sıkıntı yok o yüzden

canım üşüttüüm de galiba birazcıık (

derslerlee iyiyiim, kitaplarda çok şükür bugün fizandan gelebildii çok mutluyum

kız gelmeyen kitap mi basmislar ne kadar uzun sürdü gelmesi valla iyi iptal etmeden beklemissin ben olsam iptal edip şikayet maili atmıştım bile çoktan.
geçmiş olsun canım benim dikkat et. taze zencefil çıkmış çay falan yap kendine :)

Yok canım Tatlışım görmeyeli bayağı değişmişsin. Ciddi ciddi bu bizim Şamdan Ne şeker şey olmusun böyle...gizli görevde falan değilsin di mi..

yaaa teşekkür ederim elhan abla her zamanki gibi çok zarifsin. nasılsın napiyosun :) bugün boş günün müydü

yok abla gizli görev değil. baya bi nikimin adaşı olan kadın dergisi yüzünden aniden degsitirdim

Kolay gelsin cici

sorma canıım uzun zmandır bu denli pişmanlık yaşamamıştıımm.... Sitenin yyorumlarına girdiim aman Allahım herkes mii aynı şeyii derr.. Ben de aradığım kitapları buldum diye gözüm dönmüş bi şekilde yapmışıım arıyorum açan yok, iptal edilmiyor filan..

canım samdanım teşekkür ederiim =) Her türlü bitki çayını çok severim =)

Senii Seviyoruuz Ciciimm =)
Ne çektiin beee kolaylıklar gelsin Ciciimm

Değişiklik iyidir . Hayırlı olsun yeni nickin. Orijinallik her zaman iyidir. Dörtte bitiyor dersim. İki buçuk gün dersim var Salı yarım gün... Çarşamba, perşembe tam gün...diğer günler tatildeyim. Bol bol yürüyorum. 50' den sonra özgürlüğüme kavuştum gibi bir şey...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…