- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.761
Nasıl arattın bi deseneBaktım şimdi hatırladım çok korkunç
Nasıl arattın bi desene
Demleniyom
Hiç te bileÇok açık olmaz mı
Ne zaman uyuz bir konu açılsa ben açıyorum söylemem :))
Hiç te bile
Vallaha
Ay evet çok mantıklı canım öyle yapayım en iyisi hatta lif filan mı versem kullanılmamış hem örgü ipinden olur
Neden radarında ben yoktumbak şimdi sevindim yaklaştım diye :)
çok mantıklı:) :)
hem renkli desenli daha çok sever
Kolay gelsin.cicisimmm Allah yardmcin olsunKertenkelelerim etiketleri gördüm, beğeni bile atamadım haber vermelik geldim koşa koşa yeniden gideceğim
Misafirlerim var. Çayın demlenmesini bekliyorum.
Sabah 8 den beri bir tek yemek yerken oturdum. Ölüyorum yeminle. Munenin banı ne ki hayattan banlanıcam birazdan yorgunluktan.
Hepinizi öpüyorum.
Elbet bir gün kavuşacağız..
I inessa armand smdi hayatnin hatasni yaptin.tum reklam gorsellernde bi muddet donlar cikacak tee ne zaman yakkabi modellerne baktiydm hala onlar var altta suan bile
canım üşüttüüm de galiba birazcıık(
derslerlee iyiyiim, kitaplarda çok şükür bugün fizandan gelebildii çok mutluyum
Yok canımTatlışım görmeyeli bayağı değişmişsin. Ciddi ciddi bu bizim Şamdan Ne şeker şey olmusun böyle...gizli görevde falan değilsin di mi..
Kertenkelelerim etiketleri gördüm, beğeni bile atamadım haber vermelik geldim koşa koşa yeniden gideceğim
Sabah 8 den beri bir tek yemek yerken oturdum. Ölüyorum yeminle. Munenin banı ne ki hayattan banlanıcam birazdan yorgunluktan.
Hepinizi öpüyorum.
kız gelmeyen kitap mi basmislar ne kadar uzun sürdü gelmesivalla iyi iptal etmeden beklemissin ben olsam iptal edip şikayet maili atmıştım bile çoktan.
geçmiş olsun canım benim dikkat et. taze zencefil çıkmış çay falan yap kendine :)
yaaa teşekkür ederim elhan ablaher zamanki gibi çok zarifsin. nasılsın napiyosun :) bugün boş günün müydü
yok abla gizli görev değil. baya bi nikimin adaşı olan kadın dergisi yüzünden aniden degsitirdim
Senii Seviyoruuz Ciciimm =)Kertenkelelerim etiketleri gördüm, beğeni bile atamadım haber vermelik geldim koşa koşa yeniden gideceğim
Hepinizi öpüyorum.
Değişiklik iyidir . Hayırlı olsun yeni nickin. Orijinallik her zaman iyidir. Dörtte bitiyor dersim. İki buçuk gün dersim varkız gelmeyen kitap mi basmislar ne kadar uzun sürdü gelmesivalla iyi iptal etmeden beklemissin ben olsam iptal edip şikayet maili atmıştım bile çoktan.
geçmiş olsun canım benim dikkat et. taze zencefil çıkmış çay falan yap kendine :)
yaaa teşekkür ederim elhan ablaher zamanki gibi çok zarifsin. nasılsın napiyosun :) bugün boş günün müydü
yok abla gizli görev değil. baya bi nikimin adaşı olan kadın dergisi yüzünden aniden degsitirdim
Teşekkür ederim canımAyyy o kadar güzel olmuş ki ellerine sağlık
Benim de geldiğim gün dönen muhabbet buyduGörsel aklımda değil pek ama inci muhabbeti aklımdan çıkmıyor, geldiğim ilk gün o mevzu vardı
Benim de geldiğim gün dönen muhabbet buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?