- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.781
Aslinda aci yapasimda var ama duzgun kurutulmus biber patlican bulabilsem
Bakmam sonra reklam bölümünde tuhaf tuhaf şeyler çıkıyor karşımaİncili don yazınca ilk görselde çıkıyor
Oydu yanlış hatırlamıyorsam
Benimdeeeyatıyorum canına okuyorum hatta evet canım Cumartesi insallah
Ben çocuklarımla oynuyorumLimonsuzzcay
@Elhan
@Kendinisevenbirii
@tosia
@Bonus
poncikvegece
HayatSevinceGuzel
@malii
@Negohatun ban yese de:)
@AnneAslan
C Calcifer
@mehlika nur
@minik kalp0753
@_CaNanSu_
@Cay6
@hizuran
nabiyonus bea:)
Aa bir girdim donlar havada uçuşuyor. Kaçtım gittim. Bir kaç gün sonra tekrar uğradım B Brunello Cicinelli uyarısını gördüm öyle devam ettim. Yoksa daha da uğramazdım açıkçasıPeş peşe geldik demek ki, ya da artık kaç gün döndüyse bu konu
Canın yiyim
Neden radarında ben yoktum
Kolay gelsin cicim. Özletme kendiniKertenkelelerim etiketleri gördüm, beğeni bile atamadım haber vermelik geldim koşa koşa yeniden gideceğim
Misafirlerim var. Çayın demlenmesini bekliyorum.
Sabah 8 den beri bir tek yemek yerken oturdum. Ölüyorum yeminle. Munenin banı ne ki hayattan banlanıcam birazdan yorgunluktan.
Hepinizi öpüyorum.
Elbet bir gün kavuşacağız..
Afiyet olsun
Benimki şimdi uyudu. Çay mı demlesem acaba?Afiyet olsun
Ben de çocuğu uyutup gelim
Kertenkelelerim etiketleri gördüm, beğeni bile atamadım haber vermelik geldim koşa koşa yeniden gideceğim
Misafirlerim var. Çayın demlenmesini bekliyorum.
Sabah 8 den beri bir tek yemek yerken oturdum. Ölüyorum yeminle. Munenin banı ne ki hayattan banlanıcam birazdan yorgunluktan.
Hepinizi öpüyorum.
Elbet bir gün kavuşacağız..
Uyku kaçırmasın bu saatteBenimki şimdi uyudu. Çay mı demlesem acaba?
sorma canıım uzun zmandır bu denli pişmanlık yaşamamıştıımm.... Sitenin yyorumlarına girdiim aman Allahım herkes mii aynı şeyii derr.. Ben de aradığım kitapları buldum diye gözüm dönmüş bi şekilde yapmışıımarıyorum açan yok, iptal edilmiyor filan..
canım samdanım teşekkür ederiim =) Her türlü bitki çayını çok severim =)
çok haklısın canım samdanım evettdemekki erkenden ders calismaman gerekiyodubu ilahi bi mesaj olmali kendini kasma rahat rahat çalış mesajı
Değişiklik iyidir . Hayırlı olsun yeni nickin. Orijinallik her zaman iyidir. Dörtte bitiyor dersim. İki buçuk gün dersim varSalı yarım gün... Çarşamba, perşembe tam gün...diğer günler tatildeyim. Bol bol yürüyorum. 50' den sonra özgürlüğüme kavuştum gibi bir şey...
Ben çocuklarımla oynuyorum
Sen napıyorsun beaaaa
Canın yiyim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?