- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.801
Afiyet olsun
Ben de çocuğu uyutup gelim
çok haklısın canım samdanım evettben de bu mesajıı aldıımm uyarladım kendimee
dimii şuu son gecee sınava çalışacağım diye zombi olmak gibiiçok iyi etmişsin hayatım
son iki üç ay kendini parcalasan yetertürk usulü tam
dimii şuu son gecee sınava çalışacağım diye zombi olmak gibii
dimii yaa ben de çok sistemliydiim lise döneminde, üniversite tam bir sürü psikolojisiydiihayatim boyunca sabahlayarak calismadim benyatıp uyurdum. mantık şu; sınava çalışıp uykusuz gireceğime erken uyur erken kalkar algım açık az bilgiyle girerim.
hep kurtardi beni
Genelde uyumam 2yi buluyor sıkıntı olmaz sanırım. Napim canım çok çektiUyku kaçırmasın bu saatte
Gençken çalışmak lazım canım vücudu dinç tutuyor çok salmak da iyi değil...arada bir tatil iyi . Dediğin kahramanı ilk kez duydum ama araştırıp izleyeceğim. Boşuna hayran olmadın çünkü di miofff ben de bugün iki üç tane daha çocuk doğurup ikiser sene ücretsiz izin alsam ise az gitsem diye hesap yaparken buldum kendimi abla
valla tadını çıkar. harika bi fırsatın olmuş bu senebizim yerimize de bol bol gez eğlen olur mu
hayao miyezaki hayraniyimsen de bilirsin belki bazi filmlerini
yürüyen şato, rüzgarlı vadi, komsum totoro, rüzgar yükseliyor
Ayıp ettin,çoktaaaankoca çayı hem deben ağırdan alınca kalkip kendi demlemis
sen bitirdin mi çayını limonsuzum
Çok güzel, çok zarif olmuşsunSlm kızlar, Eyüp Sultan çevresinde tüm salcilara ayakkabıcılar baktık ama ayakkabı ve çanta bulamadım, şal buldum elbiseye uygun sayılır, gri ayakkabı bulamazsam siyah ayakkabı ve çanta kullanacamEki Görüntüle 2543910
dimii yaa ben de çok sistemliydiim lise döneminde, üniversite tam bir sürü psikolojisiydiien son bir gün tamam bu gece ben de sabahlayım bi kütüphanede nasıl bir şey dedim sabah yurdun kapısı açılsın diyee saat gözleyerek geceyi bitirdiğimi biliyorum daha da hiç girmedim o işe
bizim hep sabah 9 da olurdu samdanım, iki günde bir de öğlenden sonraya sınav koymak gibi muhteşem bi sistem vardısistemli hiç olmadim ama erken kalkip bi kac saat göz gezdirip girerdimbenim bölüm kamu yönetimi olduğu için derste dinlediğim veya okuduğum kitaplar yetiyodu genelde :)
o sürü psikolojisine saat aksam ona kadar dayanabildim ben evdesınava yetisebildin mi peki sabahlayinca :)
Gençken çalışmak lazım canım vücudu dinç tutuyor çok salmak da iyi değil...arada bir tatil iyi . Dediğin kahramanı ilk kez duydum ama araştırıp izleyeceğim. Boşuna hayran olmadın çünkü di mikertenkele bacimin Allah işlerini kolaylaştırsın. konuşacak kardeşimin olması çok güzel...
Ayıp ettin,çoktaaaan
Ayy sevdiğinin elinden çay da başka güzeldir
bizim hep sabah 9 da olurdu samdanım, iki günde bir de öğlenden sonraya sınav koymak gibi muhteşem bi sistem vardıepey süründüm ama yetişiyorduk sınavlara, tabi ben bidaha öyle sabahlama olayı yapmadım dışarılarda
Slm kızlar, Eyüp Sultan çevresinde tüm salcilara ayakkabıcılar baktık ama ayakkabı ve çanta bulamadım, şal buldum elbiseye uygun sayılır, gri ayakkabı bulamazsam siyah ayakkabı ve çanta kullanacamEki Görüntüle 2543910
o şeydi sanırım samdanıım iştee ailemden uzaktayız hadiii serseri serbest stiliiisabah dokuz iyiymis ya :) bizim akşam beş buçukta alti buçukta sınav koyarlardı
aman aman boşver ne sabahlamasi
Evet yarında arkadasa güdeceğimKomşu gezmesi mi bayılırım
o şeydi sanırım samdanıım iştee ailemden uzaktayız hadiii serseri serbest stiliiiamaann ne çocukluk
Tam benlikmis miyezakiabla doğayı seviyosan kadin kahramanlari seviyosan birebir :)
genelde doğa insan savaşı. iyiliğin ve kötülüğün nasil ayni bünyede bulundugunu vurguluyo :)
miyezaki kadınların zor durumlar karşısındaki tavri ve tutumunu beğendiği hayran olduğu için kahramanlari genelde kadindir :)
önce komsum totoroyu izle istersen:) :)
kronolojik de izleyebilirsin :)
abla benim yil sonu zorunlu mesaim oluyo. bide izin konusu hep sıkıntılı. amir vermiyo yıllık izin oturup calisiyosuncok zor normal amir bulmak. bugün bi arkadasimla görüştük de kızın bebegi var. yıllık iznini 5 er gün olarak veririm demis müdür. sonra ben öyle bişey demedim demiş. kız tayin dilekçesi vermiş özlük bir ay elinde bekletip işleme koymamış say say bitmez arada bi uzaklasmak lazım yoksa zor oluyo. iş yoğun olsa ona lafım yok da bu hayati zorlastirmalari cidden yıpratıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?