Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dimii şuu son gecee sınava çalışacağım diye zombi olmak gibii

hayatim boyunca sabahlayarak calismadim ben yatıp uyurdum. mantık şu; sınava çalışıp uykusuz gireceğime erken uyur erken kalkar algım açık az bilgiyle girerim.

hep kurtardi beni

hayatim boyunca sabahlayarak calismadim ben yatıp uyurdum. mantık şu; sınava çalışıp uykusuz gireceğime erken uyur erken kalkar algım açık az bilgiyle girerim.

hep kurtardi beni
dimii yaa ben de çok sistemliydiim lise döneminde, üniversite tam bir sürü psikolojisiydii en son bir gün tamam bu gece ben de sabahlayım bi kütüphanede nasıl bir şey dedim sabah yurdun kapısı açılsın diyee saat gözleyerek geceyi bitirdiğimi biliyorum daha da hiç girmedim o işe

Gençken çalışmak lazım canım vücudu dinç tutuyor çok salmak da iyi değil...arada bir tatil iyi . Dediğin kahramanı ilk kez duydum ama araştırıp izleyeceğim. Boşuna hayran olmadın çünkü di mi kertenkele bacimin Allah işlerini kolaylaştırsın. konuşacak kardeşimin olması çok güzel...

sistemli hiç olmadim ama erken kalkip bi kac saat göz gezdirip girerdim benim bölüm kamu yönetimi olduğu için derste dinlediğim veya okuduğum kitaplar yetiyodu genelde :)

o sürü psikolojisine saat aksam ona kadar dayanabildim ben evde sınava yetisebildin mi peki sabahlayinca :)

bizim hep sabah 9 da olurdu samdanım, iki günde bir de öğlenden sonraya sınav koymak gibi muhteşem bi sistem vardı epey süründüm ama yetişiyorduk sınavlara, tabi ben bidaha öyle sabahlama olayı yapmadım dışarılarda

abla doğayı seviyosan kadin kahramanlari seviyosan birebir :)
genelde doğa insan savaşı. iyiliğin ve kötülüğün nasil ayni bünyede bulundugunu vurguluyo :)

miyezaki kadınların zor durumlar karşısındaki tavri ve tutumunu beğendiği hayran olduğu için kahramanlari genelde kadindir :)
önce komsum totoroyu izle istersen:) :)
kronolojik de izleyebilirsin :)

abla benim yil sonu zorunlu mesaim oluyo. bide izin konusu hep sıkıntılı. amir vermiyo yıllık izin oturup calisiyosun cok zor normal amir bulmak. bugün bi arkadasimla görüştük de kızın bebegi var. yıllık iznini 5 er gün olarak veririm demis müdür. sonra ben öyle bişey demedim demiş. kız tayin dilekçesi vermiş özlük bir ay elinde bekletip işleme koymamış say say bitmez arada bi uzaklasmak lazım yoksa zor oluyo. iş yoğun olsa ona lafım yok da bu hayati zorlastirmalari cidden yıpratıcı

sabah dokuz iyiymis ya :) bizim akşam beş buçukta alti buçukta sınav koyarlardı

aman aman boşver ne sabahlamasi

bu renkle çok güzel olmus :) bununla gold rose gold ya da bakır nasil olur acaba:)
arkadaşlar fikir verir zaten :) ben en iyisi susuyum

Tam benlikmis miyezaki Allah amirin de insaflisini versin. Haklısın bıtanem...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…