- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.861
Ahahahha ben daha geziciyim bu ara bi de spora başlarsam tamam o iş
Hamamda gördüm çenene vuruldum zaten o nasıl bi gıybet yaleppimDaha ne vereydim en değerli şeyimi çenemi vermişim
Ahahahha ben daha geziciyim bu ara bi de spora başlarsam tamam o iş
Beni gecmis olabilecegini pek sanmiyorem dostumAhahahha ben daha geziciyim bu ara bi de spora başlarsam tamam o iş
Yok la zebranın tatlıya hasta oldum oy vercem zeboşaDatlımı yaptın ulan
Yok bizimki ciddi bir konu. Hatta yazayım akıl verin bana. Biz bir tane ev aldık 2 katlı.. salonumla mutfağın yeri ayrı katlarda. Düşünki tepsi elimde her dakka in çık hele misafir varken.. yatak odamla çocuk odam ayrı katlarda gece bile inip çıkmak zorundaydım uyku bölünüyordu. Eşime dedimki mutfak zaten dandik soküp atalım,aşağıya yeni mutfak yapalım yeme içme katı ayrı,yatma katı ayrı olsun çıkıştı bana kavga etti bende inat edince kiraya çıkalım dedi. Verdi kiraya,girdi bir aile ama girdikleri günden sürekli şikayet alıyoruz.. diyorki atıp başkasını koyucam eve. Aynı zamanda bende şuanki evimden aşırı rahatsizim. Isınma sorunu yaşıyoruz kısın hep hasta olduk. Diyorum yazın kiracıyı çıkarıp evi yaptıralım kendi evimize geçelim kendi evim bunun yanında saray ama adam damarlı tutturmuş ayrı kiracı girer bizde başka eve taşınırız. Yoruldum vallahi düzensiz yatan kiradan şikayetten kafam şişti. Nereye kadar kirada durucam kolaymı zırt pırt taşınmak tayinci gibi? Bayada uzun okuyan olursaakıl versin lütfen benmi yalnışımNeden kuzu pazartesi aksam bende kusmustum kavganin tohumu yok oyle bi yersiz bi yerden.ckti ki kavga agla agla gozlerm sisti ertesi gun aksama kdr dusundum sacmalgnibosuna uzatmayalm derken esimde eve gelip normal konusup opunce aynen devam ettim nornallestim.
Yani bence haklisin eger durum buna musaade ediyorsa yaptirip kendi evnde oturmak en mantiklisi ... kiraciyla ugrasmak zaten zor dedgn gbi ayrica sikayet olayi da varmis esin niye sirf inadindan mi evinize gecmek istemiyo canimYok bizimki ciddi bir konu. Hatta yazayım akıl verin bana. Biz bir tane ev aldık 2 katlı.. salonumla mutfağın yeri ayrı katlarda. Düşünki tepsi elimde her dakka in çık hele misafir varken.. yatak odamla çocuk odam ayrı katlarda gece bile inip çıkmak zorundaydım uyku bölünüyordu. Eşime dedimki mutfak zaten dandik soküp atalım,aşağıya yeni mutfak yapalım yeme içme katı ayrı,yatma katı ayrı olsun çıkıştı bana kavga etti bende inat edince kiraya çıkalım dedi. Verdi kiraya,girdi bir aile ama girdikleri günden sürekli şikayet alıyoruz.. diyorki atıp başkasını koyucam eve. Aynı zamanda bende şuanki evimden aşırı rahatsizim. Isınma sorunu yaşıyoruz kısın hep hasta olduk. Diyorum yazın kiracıyı çıkarıp evi yaptıralım kendi evimize geçelim kendi evim bunun yanında saray ama adam damarlı tutturmuş ayrı kiracı girer bizde başka eve taşınırız. Yoruldum vallahi düzensiz yatan kiradan şikayetten kafam şişti. Nereye kadar kirada durucam kolaymı zırt pırt taşınmak tayinci gibi? Bayada uzun okuyan olursaakıl versin lütfen benmi yalnışımnot! Biz kiracıyı uyardık hala aynı,bina imza toplama yolunda attırmak için.
Yok bizimki ciddi bir konu. Hatta yazayım akıl verin bana. Biz bir tane ev aldık 2 katlı.. salonumla mutfağın yeri ayrı katlarda. Düşünki tepsi elimde her dakka in çık hele misafir varken.. yatak odamla çocuk odam ayrı katlarda gece bile inip çıkmak zorundaydım uyku bölünüyordu. Eşime dedimki mutfak zaten dandik soküp atalım,aşağıya yeni mutfak yapalım yeme içme katı ayrı,yatma katı ayrı olsun çıkıştı bana kavga etti bende inat edince kiraya çıkalım dedi. Verdi kiraya,girdi bir aile ama girdikleri günden sürekli şikayet alıyoruz.. diyorki atıp başkasını koyucam eve. Aynı zamanda bende şuanki evimden aşırı rahatsizim. Isınma sorunu yaşıyoruz kısın hep hasta olduk. Diyorum yazın kiracıyı çıkarıp evi yaptıralım kendi evimize geçelim kendi evim bunun yanında saray ama adam damarlı tutturmuş ayrı kiracı girer bizde başka eve taşınırız. Yoruldum vallahi düzensiz yatan kiradan şikayetten kafam şişti. Nereye kadar kirada durucam kolaymı zırt pırt taşınmak tayinci gibi? Bayada uzun okuyan olursaakıl versin lütfen benmi yalnışımnot! Biz kiracıyı uyardık hala aynı,bina imza toplama yolunda attırmak için.
Biraz kredi çekmesi gerek. Ev yeni ama murfak dolabı kötü ve söküp alt kata takılma imkanı yok kolon vs var. Krediye girmek istemiyor. Hadi başka kiracı geldi sanki o daha mı iyi olacak belkide daha neter çıkacak.. ben şuan eski bina olduğu için uyuna oturuyorum ama çıkıp iyi bir eve geçersem zarar bile edicez ama kafa basmıyor.Yani bence haklisin eger durum buna musaade ediyorsa yaptirip kendi evnde oturmak en mantiklisi ... kiraciyla ugrasmak zaten zor dedgn gbi ayrica sikayet olayi da varmis esin niye sirf inadindan mi evinize gecmek istemiyo canim
Kendi evin varken kirada oturman saçma olmuş. Genelde de inatçı mı eşiniz?Yok bizimki ciddi bir konu. Hatta yazayım akıl verin bana. Biz bir tane ev aldık 2 katlı.. salonumla mutfağın yeri ayrı katlarda. Düşünki tepsi elimde her dakka in çık hele misafir varken.. yatak odamla çocuk odam ayrı katlarda gece bile inip çıkmak zorundaydım uyku bölünüyordu. Eşime dedimki mutfak zaten dandik soküp atalım,aşağıya yeni mutfak yapalım yeme içme katı ayrı,yatma katı ayrı olsun çıkıştı bana kavga etti bende inat edince kiraya çıkalım dedi. Verdi kiraya,girdi bir aile ama girdikleri günden sürekli şikayet alıyoruz.. diyorki atıp başkasını koyucam eve. Aynı zamanda bende şuanki evimden aşırı rahatsizim. Isınma sorunu yaşıyoruz kısın hep hasta olduk. Diyorum yazın kiracıyı çıkarıp evi yaptıralım kendi evimize geçelim kendi evim bunun yanında saray ama adam damarlı tutturmuş ayrı kiracı girer bizde başka eve taşınırız. Yoruldum vallahi düzensiz yatan kiradan şikayetten kafam şişti. Nereye kadar kirada durucam kolaymı zırt pırt taşınmak tayinci gibi? Bayada uzun okuyan olursaakıl versin lütfen benmi yalnışımnot! Biz kiracıyı uyardık hala aynı,bina imza toplama yolunda attırmak için.
Yani değilmi? Artık ne halin varsa gör dedim. Senelerce berbat evlerde oturdum kira nasılsa dedim. Hiçbirşey almadım kendi evim olana kadar. Şimdide böyle yapması zoruma gidiyor. Maddi olarak çok rahat etmicez belki ama biz ayrı eve çıkarsak yine aynı hesap olucak. Eşim sanıyorki burdan taşınsa yine ucuza çıkacak ama ben artık döküntü eve çıkmam paşa paşa ödesin diyorum onada içim gidiyor evim varken vermek istemiyorumCanım maddi olarak karşılayabiliyorsanız yaptırmak en mantıklısı değil mi sonuçta kendi eviniz... Elbet kendi evinize girip oturacaksınız yani. Gerçekten çok saçma olmuş evin durumu
O an durum yoktu çıktık ama şimdi yapabiliriz. İnatçı değil ama zora gelemiyor diyeyim.Kendi evin varken kirada oturman saçma olmuş. Genelde de inatçı mı eşiniz?
Yani değilmi? Artık ne halin varsa gör dedim. Senelerce berbat evlerde oturdum kira nasılsa dedim. Hiçbirşey almadım kendi evim olana kadar. Şimdide böyle yapması zoruma gidiyor. Maddi olarak çok rahat etmicez belki ama biz ayrı eve çıkarsak yine aynı hesap olucak. Eşim sanıyorki burdan taşınsa yine ucuza çıkacak ama ben artık döküntü eve çıkmam paşa paşa ödesin diyorum onada içim gidiyor evim varken vermek istemiyorum
İyi geceler kelebekkkHerkese iyi geceler ❤
Yok canım zaman vermiyor. Alırken dedim ben ama aslında tek derdimiz o. Dediğim gibi yaparsak hiçbir zorluğu kalmıyor. Çok güzel ve ferah bir daire konumuda güzel. Hani deseki şu kadar süre zaman oda yok. Satmayada yanaşmıyor.. napalım kendi bilir artıkCanım keşke evi alırken daha küçük bir ev alsaydınız da planı programı, mobilyası düzgün bir ev alsaydınız
İnşaatla uğraşmak filan da zor eşini de anlıyorum ama sonuçta kendi eviniz bir yerden başlayıp düzenlemeniz lazım
Bir zaman vermiyor mu, şu tarihte yapalım şundan sonra yapalım diye. En azından bir süre idare ederdin. Ama safi inat sanırım
Ah ahhh canim sen diyince yapasi gelmez de ilerde ah vah der tak eder anlar ama is te giden omurden gidiyor ne diyim bilemedim insallah hayirli seklde cpzumlenirBiraz kredi çekmesi gerek. Ev yeni ama murfak dolabı kötü ve söküp alt kata takılma imkanı yok kolon vs var. Krediye girmek istemiyor. Hadi başka kiracı geldi sanki o daha mı iyi olacak belkide daha neter çıkacak.. ben şuan eski bina olduğu için uyuna oturuyorum ama çıkıp iyi bir eve geçersem zarar bile edicez ama kafa basmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?