Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Saçlarımı bu boyda kestirsem iyice dombalak görünür müyüm sizce?
Şu an aşırı uzun, belimi geçmiş. Normal salık kullanamıyorum, keko gibi görünüyor.
Kestirmek istiyorum bir taraftan da iyice ay parçası gibi yuvarlak suratım ve kilolarım meydana çıkar mı diyorum

Bilmiyorum ki ben uzun saç kullanamıyorum. Saçlarım görseldekinden 3 4 cm daha kısa.
Enseme çok nadir saç değdirebiliyorum. Genelde ev topuzu severim

Bilmiyorum ki ben uzun saç kullanamıyorum. Saçlarım görseldekinden 3 4 cm daha kısa.
Enseme çok nadir saç değdirebiliyorum. Genelde ev topuzu severim

İşte ben de biraz daha kısa olsun diye düşünüyorum da, ne alakaysa sanki daha kilolu görünürüm gibi geliyor
Sen kesin zayıfsındır zaten

İşte ben de biraz daha kısa olsun diye düşünüyorum da, ne alakaysa sanki daha kilolu görünürüm gibi geliyor
Sen kesin zayıfsındır zaten
Saçla fazlalık örtemezsin zaten. Doğru fikir veremeyebilirim. Saçlarım hem çok gür değil, hem uçları omuzumu süpürüyor, hem kahkülüm var,hem uzun saç sevmem.

Saçla fazlalık örtemezsin zaten. Doğru fikir veremeyebilirim. Saçlarım hem çok gür değil, hem uçları omuzumu süpürüyor, hem kahkülüm var,hem uzun saç sevmem.

Aynen yaa, en son ergenlikte saça model verince böyle fikirler kalıyor işte akılda
6 sene filan oldu saç kestirmeyeli
Moda nedir, demode nedir onu bile bilmiyorum
Kestireyim dümdüz gitsin en iyisi :)

Aynen yaa, en son ergenlikte saça model verince böyle fikirler kalıyor işte akılda
6 sene filan oldu saç kestirmeyeli
Moda nedir, demode nedir onu bile bilmiyorum
Kestireyim dümdüz gitsin en iyisi :)
Çok çok güvendiğin bir kuaföre saçını emanet et. Bunu net söyleyebilirim.

Çok çok güvendiğin bir kuaföre saçını emanet et. Bunu net söyleyebilirim.

Onu da aramak samanlıkta iğne aramak gibi.
O yüzden fön çektirip dümdüz kestireyim diyorum, çünkü yakınlarda gidebileceğim kuaförler çok dandik.
En azından düz kesmeyi becerebilirler diye umuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…