- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.901
Naptın yine
Oy istemek yasak canım link paylasamam zaten oylama açılmadı böyle bişey yaparsam diskalifiye olurumLink at oy verelim zeboşum
Aaa bilmiyordum, bulurum sanırımOy istemek yasak canım link paylasamam zaten oylama açılmadı böyle bişey yaparsam diskalifiye olurum
Bana diyeydin hiç kaldı aşk olsunDün banlanmadım içimde kalmasın dedim
Polemik
Kendi elimle kibledim bi de, yoksa anlaşılmazdı belki :)
Bana diyeydin hiç kaldı aşk olsun
Aaa bilmiyordum, bulurum sanırım
Daha var canım zamanınaAaa bilmiyordum, bulurum sanırım
Sağol bidenem etiket yapmak ta mı yasakBen sana tarif ederim, ya da direk alıntı yaparım daha kolay bulursun :)
Sağol bidenem etiket yapmak ta mı yasak
TabikisiYaptım yaptmmmm benim için mi heyecanlandın
Zeboşun tatlısını koklaya koklaya buluruz, kebap olaydı iyiydiHmmmm yasak değildir herhalde
Zeboşun tatlısını koklaya koklaya buluruz, kebap olaydı iyiydi
İyi yapmışsın Nerde kebap oylar orayaHakikaten ne iyi olurdu.
Geçenlerde et yemekleri kategorisi yarışması vardı, orada da bi çökertme kebabı buldum ona oy verdim
Bilmiyorum ki ben uzun saç kullanamıyorum. Saçlarım görseldekinden 3 4 cm daha kısa.Eki Görüntüle 2543976
Saçlarımı bu boyda kestirsem iyice dombalak görünür müyüm sizce?
Şu an aşırı uzun, belimi geçmiş. Normal salık kullanamıyorum, keko gibi görünüyor.
Kestirmek istiyorum bir taraftan da iyice ay parçası gibi yuvarlak suratım ve kilolarım meydana çıkar mı diyorum
Bilmiyorum ki ben uzun saç kullanamıyorum. Saçlarım görseldekinden 3 4 cm daha kısa.
Enseme çok nadir saç değdirebiliyorum. Genelde ev topuzu severim
Saçla fazlalık örtemezsin zaten. Doğru fikir veremeyebilirim. Saçlarım hem çok gür değil, hem uçları omuzumu süpürüyor, hem kahkülüm var,hem uzun saç sevmem.İşte ben de biraz daha kısa olsun diye düşünüyorum da, ne alakaysa sanki daha kilolu görünürüm gibi geliyor
Sen kesin zayıfsındır zaten
Saçla fazlalık örtemezsin zaten. Doğru fikir veremeyebilirim. Saçlarım hem çok gür değil, hem uçları omuzumu süpürüyor, hem kahkülüm var,hem uzun saç sevmem.
Çok çok güvendiğin bir kuaföre saçını emanet et. Bunu net söyleyebilirim.Aynen yaa, en son ergenlikte saça model verince böyle fikirler kalıyor işte akılda
6 sene filan oldu saç kestirmeyeli
Moda nedir, demode nedir onu bile bilmiyorum
Kestireyim dümdüz gitsin en iyisi :)
Çok çok güvendiğin bir kuaföre saçını emanet et. Bunu net söyleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?