- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #29.881
Tamda içimden geçeni yazdın canım doğru.. amin inşallah.Ah ahhh canim sen diyince yapasi gelmez de ilerde ah vah der tak eder anlar ama is te giden omurden gidiyor ne diyim bilemedim insallah hayirli seklde cpzumlenir
Canim baska eve cikmak istedgnde gorecektir ozaman suanki gbi uyguna bulamaayacagini ozaman belki senin dedgne gelir ya biraz sabrer bakalimYani değilmi? Artık ne halin varsa gör dedim. Senelerce berbat evlerde oturdum kira nasılsa dedim. Hiçbirşey almadım kendi evim olana kadar. Şimdide böyle yapması zoruma gidiyor. Maddi olarak çok rahat etmicez belki ama biz ayrı eve çıkarsak yine aynı hesap olucak. Eşim sanıyorki burdan taşınsa yine ucuza çıkacak ama ben artık döküntü eve çıkmam paşa paşa ödesin diyorum onada içim gidiyor evim varken vermek istemiyorum
Aynenn de oyle yap canim ... su akar yolunu bulur bizler cok takip dusunuyoruz ama is olacagna variyo ...Allah razı olsun kızlar biraz olsun içim rahatladı.. yazmak iyi geldi.sanırım en iyisi kendi haline bırakmak.
Evet mantıklı. Artik kendisideburadan bıktı mecbur çıkacak. Hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Tel gelince şikayet işitcez diye çekiniyorum artıkCanim baska eve cikmak istedgnde gorecektir ozaman suanki gbi uyguna bulamaayacagini ozaman belki senin dedgne gelir ya biraz sabrer bakalim
Kontrat ne zaman doluyo cnm cikmiyolarsa sen baska yollar deneyerek cikarabilirsin bukdr sikayet varsa neyms ses gurultu mu yapiyolarmisEvet mantıklı. Artik kendisideburadan bıktı mecbur çıkacak. Hakkımızda hayırlısını versin rabbim. Tel gelince şikayet işitcez diye çekiniyorum artık
Allah razı olsun kızlar biraz olsun içim rahatladı.. yazmak iyi geldi.sanırım en iyisi kendi haline bırakmak.
Bu akşamki vukaatları mikrafonla şarkı söylemeleriydiKontrat ne zaman doluyo cnm cikmiyolarsa sen baska yollar deneyerek cikarabilirsin bukdr sikayet varsa neyms ses gurultu mu yapiyolarmis
Baya baya rahatsiz ediyorlar milleti yani kotuymus cnm insallah sorunsuz ayirirsiniz yollari ..Bu akşamki vukaatları mikrafonla şarkı söylemeleriydibahçe katında içki fln içip her akşam kavga ediyorlarmış. Kapı komsum uzaktan akraba gibi birşey arayıp şikayet etti ama bu seger bina komple ayaklanmış. Görsen gayette düzgün aile gibiler. Şubatta dolacak sözleşme.
İyi geceler canım bende yatayım artıkKizlar ben de yatiyorm artk hepinize iyigeceleer
NiyekineEv gezmesi en sevmediğim
Geçerim de benim eşim fazla gezilmesinden hoşlanmıyoBeni gecmis olabilecegini pek sanmiyorem dostum
Kız sen tatlı yapmadın mı yarışmayaHangi oylama kız
Yaptım yaptmmmm benim için mi heyecanlandınKız sen tatlı yapmadın mı yarışmaya
Naptın yineAmecey neredesin gel de şu bidon işini halledelim, bugün yarın banlanır giderim dünya gözüyle göreyim.
Link at oy verelim zeboşumYaptım yaptmmmm benim için mi heyecanlandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?