Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arada kendini bırakacak gibi olduğun zaman yakuzanin size yatılı geleceğini filan hayal et, hemen kendine gelirsin
Tövbe deeeeeeee
Vallahi kaldıramam bak, zaten kalbime inmek üzere

@malii desene o yüzden bu aralar temizlik topicinde görünmüyorsun. Negoya söyleyeceğim seni Nego
Bir de yalandan ben kocayı boşayacağım filan diyorsun
Kız ben boşicam mı dedimevde dağınıklık olarak bi tek herif var dedim sen müthiş bi fikirle boşa herifi dedin benim günahım ne söyle

Kız ben boşicam mı dedimevde dağınıklık olarak bi tek herif var dedim sen müthiş bi fikirle boşa herifi dedin benim günahım ne söyle

Sonuçta hayır ben kocamı seviyorum da demedin, aşığım kocamı bırakmam da demedin

Sonuçta hayır ben kocamı seviyorum da demedin, aşığım kocamı bırakmam da demedin
Ula onun için romayı getirin yakim sezarı pıçakliyim dağları deleyim zati bu aralar çok kıskanıyorum yarabbi evlerden ırak dışardaki karılar üstüme üstüme geliyo isyanlardayım

Ula onun için romayı getirin yakim sezarı pıçakliyim dağları deleyim zati bu aralar çok kıskanıyorum yarabbi evlerden ırak dışardaki karılar üstüme üstüme geliyo isyanlardayım

Hahahahaha şimdi döküldün işte
Benim koca kişisi de televizyondaki adamları kıskanıyor, deli midir nedir

Yok daha o seviyeye gelmedikama herifi nicky minajdan kıskandığım doğrudur
Kanal mı çeviriyo kız kocan

Ay yok canım yaa öyle olsa çaresi var, geçer içeride netten izlerim
Ben yıllar önce şu kim milyoner olmak istere başvurmuştum, bugün girdim başvurumu güncellemek için.
İptal ediyorsun değil mi diye sordu yooo guncelliyorum dedim. Iptal et onu diye tutturdu.
Yıllardir kenan imirzaliogluna hayranligimi biliyor, taktı kafaya katilmayacaksin zaten heyecandan ilk soruda elenir rezil olursun diyor

Sinem stüdyoyu basar bu gidişle

Sinem stüdyoyu basar bu gidişle

Babam yaşında yahu
Ama çok beğeniyorum orası kesin.
Bende de salaklık var, bugün boş bulundum diyorum ki gerçekten ben bu adamın karşısında yarışamam yaaa adam çok şeyyy dedim. Neyyy diyor eşim
Çok komik bir adam gülmekten yarışamam dedim :))

Adam rezil olma diye şeyetmiş canım sen de abartıyomuşsun
Anam kenanın karşısında da heyecanlanılır yani ,bi bakıyomuşun adamın karşısında erimişin,arkadaşlar temizleyin şu yerleri heryer toşya oldu hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…