- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.721
Tövbe deeeeeeeeArada kendini bırakacak gibi olduğun zaman yakuzanin size yatılı geleceğini filan hayal et, hemen kendine gelirsin
Kim beSayfayı bi açtım karı gene birilerini haşlamışrestoranlarda bile bu kadar haşlama yapmıyolar
Tövbe deeeeeeee
Vallahi kaldıramam bak, zaten kalbime inmek üzere
OoooAslında bu aralar da çalışmalara başlamıştık tam
Getirir Allah'ın izniyle bu hep böyle gidecek değil canım benim güzel kalbini karartmaBebe bize 1+1i geri getirebilir mi gülişim, getirebilir mi, ha söyle
Haaa ben miSence
Sen tabiki
Çok spontane gelişti valla ben de çalışma yaptığımızdan habersizdi m ,bi baktım seriye takmışız bu ayOooo
Neden söylemiyorsun kız malim. Bak ben aylar öncesinden haberini verdim
Ooo haberlerini bekliyoruz o zamanÇok spontane gelişti valla ben de çalışma yaptığımızdan habersizdi m ,bi baktım seriye takmışız bu ay
Kız ben boşicam mı dedimevde dağınıklık olarak bi tek herif var dedim sen müthiş bi fikirle boşa herifi dedin benim günahım ne söyle
Ula onun için romayı getirin yakim sezarı pıçakliyim dağları deleyimSonuçta hayır ben kocamı seviyorum da demedin, aşığım kocamı bırakmam da demedin
Ula onun için romayı getirin yakim sezarı pıçakliyim dağları deleyimzati bu aralar çok kıskanıyorum yarabbi evlerden ırak dışardaki karılar üstüme üstüme geliyo isyanlardayım
Yok daha o seviyeye gelmedikHahahahaha şimdi döküldün işte
Benim koca kişisi de televizyondaki adamları kıskanıyor, deli midir nedir
Yok daha o seviyeye gelmedikama herifi nicky minajdan kıskandığım doğrudur
Kanal mı çeviriyo kız kocan
Sinem stüdyoyu basar bu gidişleAy yok canım yaa öyle olsa çaresi var, geçer içeride netten izlerim
Ben yıllar önce şu kim milyoner olmak istere başvurmuştum, bugün girdim başvurumu güncellemek için.
İptal ediyorsun değil mi diye sordu yooo guncelliyorum dedim. Iptal et onu diye tutturdu.
Yıllardir kenan imirzaliogluna hayranligimi biliyor, taktı kafaya katilmayacaksin zaten heyecandan ilk soruda elenir rezil olursun diyor
Sinem stüdyoyu basar bu gidişle
Adam rezil olma diye şeyetmiş canım sen de abartıyomuşsunAy yok canım yaa öyle olsa çaresi var, geçer içeride netten izlerim
Ben yıllar önce şu kim milyoner olmak istere başvurmuştum, bugün girdim başvurumu güncellemek için.
İptal ediyorsun değil mi diye sordu yooo guncelliyorum dedim. Iptal et onu diye tutturdu.
Yıllardir kenan imirzaliogluna hayranligimi biliyor, taktı kafaya katilmayacaksin zaten heyecandan ilk soruda elenir rezil olursun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?