- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.681
SebepŞu an sana Ozan Güvenin videosunu yollamak istedim ama üşendim, KAÇ YAŞINDASIN SEN?
Psikoloğa gitsem psikolog işi bırakır, diz çöker, tövbe isterBiliyorum canım benim, az çok tanıdım zaten seni. Bencil, umursamaz biri olmadığın belli. Kedilere köpeklere verdiğin değerden bile belli. Bilinçsiz biri değilsin onu da biliyorum. Bahsettiğin gibi görünmüyorsun yani dışarıdan bakılınca da.
Sen gayet güçlü bir kadınsın. Eğer aşırı bağımlılık hissediyorsan gerçekten psikolojik yardım alabilirsin, ayıp birşey değil sonuçta. Böyle çok yıpranırsın...
Sana bir bebek lazım balimbiliyorum elinde değil düşüncelerin, evlat sevgisi tadinca herşey yoluna girecek
Bebek için de koca lazım bacılar o kısmı napıcazBence de gerçekten iyi gelecek, annelik farklı bir duygu veriyor insana. Kendini herşeyden daha güçlü hissediyorsun değil mi limonsuzum
Psikoloğa gitsem psikolog işi bırakır, diz çöker, tövbe ister
Ergenlerin mi, aa ben bunu apart. Giriş kapısına çerçeveletip astıydım amaErgenlerin Facebookda eski sevgililerine laf sokmak için kullandığı bu cümleyi, gerçekten hoşuna gidip paylaşmış olamazsın değil mi
Bihter Ziyagil miyim neyim, uzun cümle kurdum yine
Bak yakuzayı andırdın bana gece gece..
Bebek için de koca lazım bacılar o kısmı napıcaz
An ya an sorun yokBak yakuzayı andırdın bana gece gece..
Hey gidi.
Ergenlerin mi, aa ben bunu apart. Giriş kapısına çerçeveletip astıydım ama
İmzamı da attıydım bak şimdi, sökmeye gidiyorumNeyse senin yazdığın anlaşılmaz en azından, çocuklu kadın o yapmaz derler
Bilemedim ki canım. Sen yine dene bakalım.Öyle yaptım ama neyse acelesi yok zaten, kendini toparlasın yine bakarız
OooBence de gerçekten iyi gelecek, annelik farklı bir duygu veriyor insana. Kendini herşeyden daha güçlü hissediyorsun değil mi limonsuzum
Zaman bulmak sizin işinizBebek için de koca lazım bacılar o kısmı napıcaz
İmzamı da attıydım bak şimdi, sökmeye gidiyorum
Pis işkillendirdn tosm
Lütfen inanmadım deSizin bina aile apartmanı mı yoksa, niye öyle birşey yazdın
Lütfen inanmadım de
20 farklı türden aile var
Kimse de çıkıp çay var gelin demedi dikkat ettin değil miBilemedim ki canım. Sen yine dene bakalım.
Ooo
Zaman bulmak sizin işiniz
Aşık mıyım ruh hastası mıyım seçemiyorum be tosyamValla bu aşk karşısında ben de neredeyse diz çöküp tövbe edeceğim
Allah nazardan korusun sizi ❤
Höffleme erken evlenirsinÖf tabii ki inanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?