Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O her türlü fırsatını bulur merak etme, boşuna seksü geyşa olmamıştır adı herhalde
Seksü geyşa oldu size berduş geyşa
Bebek yolunu değil 40 saat çalışma üstüne evin yolunu bulsun iyi o.

Ikinize de lazım o zaman, aile danışmanına gidin, biz birbirimize çok aşığız, ayrı kalamıyoruz bize bi çare diyin. Sopayla kovalasinlar sizi
Höffleme erken evlenirsin

Ne kadar erken mesela

Seksü geyşa oldu size berduş geyşa
Bebek yolunu değil 40 saat çalışma üstüne evin yolunu bulsun iyi o.
İyi de sanki senin mesleğin çok kolay. Eve geliyosun evet ama kimbilir nasıl
Seninki hiç diyo muydu benim hatun gidik bugün diye
Bizim öğretmen beslenme listesi attı, denmeyen şey kalmadı. Şaştı kaldı, öteki bunu yemezmiş diğeri aç kalırmış yok menü maddiyat istermiş zart zurt. Sessize aldım kurtuldum, öğretmn ne yapsın?
Sen kafa dinlersin, onun gelişine motive olursun kaliteli zaman geçirirsiniz

İçli dışlı mı.
Yakuzayla.
Ben.
İçli.
Dışlı.
Ben.

Eskidendi be limonsuzum
Kıydılar bize.
Sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor

Hah şöyle, kadına yakuza diyince anında kendine geldi aman aman pu pu eşhedü

Bonus sen nerdasın kaç gündür????

Maşaallah askiniz daim olsun Allah büyük inşaallah sizin de istediğiniz gibi olur her şey. Üzülme sen bebek işine yogunlas. Bebek kismetiyle gelir

Doğru dedin brom, her zamanki gibi
Bak sana bir örnek..
Sınıfta birbirini çekemeyen 2 veli var, çocukları da birbirini çekemiyor.
Sınıfta iki çocuğun arasında bir kalem mevzusu dönmüş haberim yok.
Velilerden biri diğerini arayıp "Cici Hanım zaten olayı çözmüş kalemi senin çocuğun çantasında bulmuş senin çocuğuna da kızmış bana anlattı" diye yalan söyle..
Kadın dün gece 9da bana msj attı, hocam siz X'in annesine benim çocuğum hakkında birşeyler söylemişsiniz içeriğini öğrenebilir miyim diye.
Bende de misafir var o an..
Aradım iki kadını da sırayla. Bir haşlamışım ikisini de..
Birbiriniz ile diyoloğunuz umrumda değil, beni asılsız ve uydurma ithamlarda kullanamazsınız, ben hiçbir veliye başkasının çocuğu hakkında konuşmam, meslek ahlakıma uymaz, kaldı ki meseleden bile haberim yok, birbirinizden beni karıştırmadan nefret edin diye yer misin yemez misin birsürü şey söyledim. Özür dilediler mahcup oldular. Konu kapandı.
Ama duruma bakar mısın..
Bizim meslekte çocukla uğraşmak kolay veliyle uğraşmak zordur.

Maşaallah askiniz daim olsun ♥♥ Allah büyük inşaallah sizin de istediğiniz gibi olur her şey. Üzülme sen bebek işine yogunlas. Bebek kismetiyle gelir
Bebe bize 1+1i geri getirebilir mi gülişim, getirebilir mi, ha söyle

İşte o yüzden doğurmuyorum

Hah şöyle, kadına yakuza diyince anında kendine geldi aman aman pu pu eşhedü

Bonus sen nerdasın kaç gündür????
Her yerimde tüyler tiken tiken oluyor yakuza deyince
Soğuk su etkisi.
Şok etkisi.

Her yerimde tüyler tiken tiken oluyor yakuza deyince
Soğuk su etkisi.
Şok etkisi.

Arada kendini bırakacak gibi olduğun zaman yakuzanin size yatılı geleceğini filan hayal et, hemen kendine gelirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…