- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.701
Sen bugün formundasın yineBana zaman ayırıp bu uzun cümleyi yazdığın için çok teşekkür ederim limonsuzcum
Seksü geyşa oldu size berduş geyşaO her türlü fırsatını bulur merak etme, boşuna seksü geyşa olmamıştır adı herhalde
Ikinize de lazım o zaman, aile danışmanına gidin, biz birbirimize çok aşığız, ayrı kalamıyoruz bize bi çare diyin. Sopayla kovalasinlar siziAşık mıyım ruh hastası mıyım seçemiyorum be tosyam
Ama eşim de öyledir. İşten çıkar çıkmaz direkt eve gelir. Benle vakit geçirmek için arkadaşları ile bile görüşmez, nadir görüşür. O da yıkıldı bu 2+1 meselesine.
Herkes bize birbirinizden bıkacaksınız derdi. 8 yıl oldu birliktelik, azalmadı arttı bağımlılık ikimizde de.
İki ruh hastası bir araya gelmemeliydi, gelse de bu kadar sevmemeliydi
Sözün özü bana iyi bir psikolog bulun
Höffleme erken evlenirsin
Aslında baya sinirlerim bozuk çeneme vurdu galiba :)Sen bugün formundasın yine
Bulur o bulurrrrr sen merak etme ucunda sen varsın yolunSeksü geyşa oldu size berduş geyşa
Bebek yolunu değil 40 saat çalışma üstüne evin yolunu bulsun iyi o.
İçli dışlı mı.An ya an sorun yok
Çok ta içli dışlı olmak yüz göz olmak pek iyi değil
Bilemedim ki canım. Sen yine dene bakalım.
Ooo
Zaman bulmak sizin işiniz
İyi de sanki senin mesleğin çok kolay. Eve geliyosun evet ama kimbilir nasılSeksü geyşa oldu size berduş geyşa
Bebek yolunu değil 40 saat çalışma üstüne evin yolunu bulsun iyi o.
İçli dışlı mı.
Yakuzayla.
Ben.
İçli.
Dışlı.
Ben.
Eskidendi be limonsuzum
Kıydılar bize.
Sönmüyor ateşimiz ama alev alev de yanmıyor
Neden bozuk yaAslında baya sinirlerim bozuk çeneme vurdu galiba :)
Bulur o bulurrrrr sen merak etme ucunda sen varsın yolun ❤
Neden bozuk ya
Maşaallah askiniz daim olsunAşık mıyım ruh hastası mıyım seçemiyorum be tosyam
Ama eşim de öyledir. İşten çıkar çıkmaz direkt eve gelir. Benle vakit geçirmek için arkadaşları ile bile görüşmez, nadir görüşür. O da yıkıldı bu 2+1 meselesine.
Herkes bize birbirinizden bıkacaksınız derdi. 8 yıl oldu birliktelik, azalmadı arttı bağımlılık ikimizde de.
İki ruh hastası bir araya gelmemeliydi, gelse de bu kadar sevmemeliydi
Sözün özü bana iyi bir psikolog bulun
Hadi başlayalım yavaştan o zaman.Sevmediğim bir gün, ne bileyim
Doğru dedin brom, her zamanki gibiİyi de sanki senin mesleğin çok kolay. Eve geliyosun evet ama kimbilir nasıl
Seninki hiç diyo muydu benim hatun gidik bugün diye
Bizim öğretmen beslenme listesi attı, denmeyen şey kalmadı. Şaştı kaldı, öteki bunu yemezmiş diğeri aç kalırmış yok menü maddiyat istermiş zart zurt. Sessize aldım kurtuldum, öğretmn ne yapsın?
Sen kafa dinlersin, onun gelişine motive olursun kaliteli zaman geçirirsiniz
Bebe bize 1+1i geri getirebilir mi gülişim, getirebilir mi, ha söyleMaşaallah askiniz daim olsun ♥♥ Allah büyük inşaallah sizin de istediğiniz gibi olur her şey. Üzülme sen bebek işine yogunlas. Bebek kismetiyle gelir
İşte o yüzden doğurmuyorumDoğru dedin brom, her zamanki gibi♥
Bak sana bir örnek..
Sınıfta birbirini çekemeyen 2 veli var, çocukları da birbirini çekemiyor.
Sınıfta iki çocuğun arasında bir kalem mevzusu dönmüş haberim yok.
Velilerden biri diğerini arayıp "Cici Hanım zaten olayı çözmüş kalemi senin çocuğun çantasında bulmuş senin çocuğuna da kızmış bana anlattı" diye yalan söyle..
Kadın dün gece 9da bana msj attı, hocam siz X'in annesine benim çocuğum hakkında birşeyler söylemişsiniz içeriğini öğrenebilir miyim diye.
Bende de misafir var o an..
Aradım iki kadını da sırayla. Bir haşlamışım ikisini de..
Birbiriniz ile diyoloğunuz umrumda değil, beni asılsız ve uydurma ithamlarda kullanamazsınız, ben hiçbir veliye başkasının çocuğu hakkında konuşmam, meslek ahlakıma uymaz, kaldı ki meseleden bile haberim yok, birbirinizden beni karıştırmadan nefret edin diye yer misin yemez misin birsürü şey söyledim. Özür dilediler mahcup oldular. Konu kapandı.
Ama duruma bakar mısın..
Bizim meslekte çocukla uğraşmak kolay veliyle uğraşmak zordur.
Her yerimde tüyler tiken tiken oluyor yakuza deyinceHah şöyle, kadına yakuza diyince anında kendine geldiaman aman pu pu eşhedü
Bonus sen nerdasın kaç gündür????
Her yerimde tüyler tiken tiken oluyor yakuza deyince
Soğuk su etkisi.
Şok etkisi.
Bence çok yerinde bir karar malimİşte o yüzden doğurmuyorum
Aslında bu aralar da çalışmalara başlamıştık tamBence çok yerinde bir karar malim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?