- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.781
Aa ben daha küçük sanıyodum kadınıEvet karısı 87 li. Adam hiç göstermiyor maşallah
Ya ne yapsam geri mi dönsem bilemedimKabullenemedik Bi türlü senin artık kelebek olmadığını ben de hep kelebek diyorum
Değil bacım Kız da az değil var yaşı. İdare eder bence de. Geçti o prenses vakitleriAa ben daha küçük sanıyodum kadınıçok aşırı değil o zaman yaş farkı idare eder
Aynı şeyi düşünüyorumKizlarrrr ben geldim cok konusmussunuz gecmise donmedim gecmisi gecmiste biraktim.
Hoşgeldin benim suçum yok hep onlar konuşmuş ben daha yeni yazıyorumKizlarrrr ben geldim cok konusmussunuz gecmise donmedim gecmisi gecmiste biraktim.
Valla dun adin bi turlu aklima gelmedi etiketleyemedim eski nicki geveze kelebek yazmak dha kolayima geldi artik sen dusunYa ne yapsam geri mi dönsem bilemedim
Hosbuldum napaysunuzHoşgeldin benim suçum yok hep onlar konuşmuş ben daha yeni yazıyorum
Selenaa selenaaDeğil bacım Kız da az değil var yaşı. İdare eder bence de. Geçti o prenses vakitleri
Her şerde bir hayr ara canımHiç geçiciye benzemiyor kuzularım..
Hazır sistem 1+1ken bebek yapalım bari yüzünü göreyim çocuğun dedi. Niyetlendik. Kasımı bekliyorduk.. Başımıza gelene bakın..
Yapmıyorum çocuk mocuk. Sinirlerim bozuldu.
Günde 20 saat çalışıyor haliyle haftada 48 saat izinle(o da yanmıyorsa) çocuğuyla ne kadar ilgili olabilir.
Yazık çocuğa. Babasını unutur.
Ocağımıza incir ağacı dikildi ya. Gam keder sahibi oldum.
@Amecey
MaliiiAslında bu aralar da çalışmalara başlamıştık tam
Bu gece boş bıraktık,yarın inşallah yarınHer şerde bir hayr ara canım❤
Maliiiisiniz gücünüz rast gitsin yavriii
Erkeğe hediye almaktan nefret ediyorumKızlar aklınıza ihtiyacım var. 15 Kasım benimkinin doğum günü ❤
Ne alsam bilemiyorum. Önceden saat kazak gömlek aldım bir ufak tekne merakı vardı oyuncak onu aldım ama ne alsam şuan aklım durdu... Akıl verin ne alınır.
Zaten gün aşırı tavsiye edilen ajdvsbxjsBu gece boş bıraktık,yarın inşallah yarın
He kız farketmeden öyle olmuşZaten gün aşırı tavsiye edilen ajdvsbxjs
Yav bizim sinir hastası olmamız için sebebe gerek yokkiHaaa ben mi
Yav küçük bir sinir hastası gibi duruyor olabilirim kıprıstan bakınca ama çok haklı sebeplerim var be malim.
İy bari,elinin altında bulmuşken hazır adamı cilkinı çıkar accukHe kız farketmeden öyle olmuş
Limon mu kız buİy bari,elinin altında bulmuşken hazır adamı cilkinı çıkar accukhayırlı haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?