- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.821
Noldu bacı sana nazar mı ettilerİyi geceler.
Yoğunum yorgunum gelemedim. Seviliyorsunuz acele bişeyler yazmak istedim.
Boyadan sonraki temizleme işleri vardı.
Bugün araba sürmeye çıktım ilk kez.
Ordan bi yere uğra dön eve perttim.
Beden yorgunluğunun dışında ruhen iyi değilim bu ara.
Çocuklar çok bunalttılar kendimi tanıyamaz oldum.
Ailevi meselelerde var onlarda ayrı sıkıntı veriyor sıkışmış bi durumdayım.
1 haftadır baş dönmesiyle karışık bi sallanma hissi oluyo anlayamıyorum nedir.
Deprem korkusu dedim ama bilmiyorum.
Ayaktayken aniden sallanıyorum gibi hissediyorum. Lavabo gibi bi yere eğilince daha çok oluyo.
Belkide başım dönünce öyle hissediyorum bilmiyorum.
Kamu spotu: stres her sıkıntının başıdır.
Ota b.ka üzülmeyin.
Yok canım elimden geldiğince yazmaya da çalışıyorum. Bazen siz sohbeti koyulastiriyorsunuz ben sonradan gelip sizin konuşup gectiginiz konulardan alıntı yapınca olmuyor.
Cicim su grubu muydu burcun belki her şeye kolay kolay ısınıp adapte olamadığındandir. Yeni ev mis gibi işte boğma kendini.Günaydın herkese, ne kadar da yalnız ve çirkin bir gün, adeta mide bulandırıcı bir gün hemde.
Kızlar ruhum daralıyor. Yeni ev, yeni muhit, yeni okul derken zaten eşimle birbirimizden çok uzaklaştık gibi geliyordu. Şu evde bir gün şöyle baş başa huzurlu bir an geçiremedik. Her gün gelen giden oldu..
Tam birşeyleri yoluna koyacağız dedik çalışma sistemi değişti. Dün gece yarısı gelip sabah bidaha gitti.. Salı gününe kadın doğuma gidecektik birlikte, gebelik öncesi kontrol diye içimiz içimize sığmıyordu, o da yalan oldu. Randevu eşim götürmezse okul çıkışı toplu taşıma ile yetişilecek bir saatte değil. Zaten birlikte gitmekti isteğimiz...
Eve de, muhite de, okula da, sınıfa da alışamamış bir haldeyim. Kedimi de annem esir aldı vermiyor zaten
Eski evimdeki huzurlu günlerimi arıyorum. Evin duvarları üstüme üstüme geliyor
Eski evimde yaptığımız şeylerden burda zevk alamaz oldum. Geçen Behzat Ç izleyelim dedik ondan da bunaldım kapattık. Halbuki eski evde böyle miydi, içtiğim suda bile huzur varmış resmen..
Camdan bakıyorum bin tane daire, onlar da sanki üstüme üstüme geliyor.
Halbuki istihareye de yatıp çıktım. Hayırlı görmüştük. Böyle olmamalıydı, herşey çok kötü gidiyor..
@Dilos06 evet resmi gördüm kuzum açıldı bende ♥
C Cay6 eşimin çalışma sistemi ağırlaştı. Zaten görüşemiyorduk hepten koptu gitti. Mesele bu çayım..
Bonus kulak kristallerin kaymış sanırım. Bir doktora gitsen.. Geçmiş olsun
Aynen öyle Cayım..Canim yaa her ev her araba vs insana iyi gelmeyebilir bu tarz manevi seylere inanirim ama suan sendeki seyin bu olduguna inanmiyorum biranda esinin calisma sistemindeki olumsuz yondeki degisiklik senin sinir sistemini asiri cokertmis ki haklisinda ... evde doya doya birlikte vakit gecirememis ve geciremeyecek olacaginizi dusunmek seni mutsuz ediyor ve hicbiseyden tat alamiyosun .
Bu surec gecici canim yeni sartlara gore bi duzen kuracaginiza inaniyorum insallah hersey gonlunce olur ...
Yav güldürürken düşündürdün be şamdanımcici bütün mesajları okuya okuya geleyim dedim. ama benim hizimla okursam geysanin sistem değişecek tekrar ben yazana kadar
ben sana bebeyi nasil yaptığımizi duran tayinlerle sürekli fırıldak gibi degisen hayatımızı anlatmistim değil mi
bak tekrar anlatayim :) :)
biz tam çocuğa karar verdik esimin calisma sistemi değişti. adam eve gelemiyo. adam evde oluyo bana mesai patlatiyolar. tam evdeyiz ikimizde ben başlıyorum tövbe yarabbim ölüm uykusuna yatar gibi uyanamiyorum.
adam gece gündüz şehir içi şehir dışı derken ben mala bagladimsonra bi aydaki tek ilişkiden hem de ovulasyon testiyle garanti kacirdigimiz ay hamile kaldim
neyse ben ve kocam köpek gibi çalışmaya devam ettik. sonra doğum oldu. ben yalnizim. koca ya şehir dışında ya sabah gidiyo gece yarısı geliyo. dedim nasilsa tayin çıkacak. tayin aciklanmadan benim oğlan sünnet olmak zorunda kaldı, alerji ortaya falan. ben yine yalnızım.
neyse tayin açıklandı biz kaldık miama alerji tedavisi oldu bitti çok şükür. tayin olduğum yerde nasil bulcaktim ben alerji doktoru?? sonra eşimin çalışma saatleri de o zamanlar düzeldi. gayet iyiydi yani esimin kendi tembelliği dışında.
bu sene de tayin cikcak diye bekledik yine olmadi. ama içime çok sinen eve yakin bi kres buldum. yeterlilik sınavı için almam gereken eğitim var. şehir dışına çıkmak zorunda kalmicam seneye eğitim yetisirse.
şu an yine sıkıntılı eşimin çalışma düzeni. evde otururken bi saat sonra surda olun diye telefon gelebiliyo. ya da bı haftalığına veya günübirlik şehir dışına çıkabiliyo.
yipraniyosun ama oluyo cicim. vallahi oluyo. ama bağımlı bi kişiliğim var dedigin nokta beni düşündüren. sen esini yemek yemeden beklersin ama bebegin varken onu beslemeden ve kendin ayakta kalacak enerjiyi almadan bekleyemezsin. bu durumu asamazsan ben bir yiprandiysam sen üç yipranirsin.
bak herşeyde bı hayır vardır. belki bu yöne eğilmen gerekir. ben oğlumu doğduğundan beri tek başıma yıkarım. ama eşim gelsin de beraber yikayalim diye beklesem eminim çok kavga ederdik. çok fazla strese girerdim. ve o çocuk sürekli banyosunun saatini gününü ertledigim icin gergin huzursuz olurdu
yani sözün özü kuzum bu 2+1 geçici olsa da kalici olsa da senin artık bu durumuna bi ışık tutman farz olmuş
Burcum ateş grubu(koç),, yükselenim su grubu (yengeç)Cicim su grubu muydu burcun belki her şeye kolay kolay ısınıp adapte olamadığındandir. Yeni ev mis gibi işte boğma kendini.
Hah iste bundan demekki . Ben yengecim de kolay kolay her şeye adapte olamam ordan tanıdık geldi de senin koç olma durumu işleri daha da farklı duruma getirmiş dediğin gibi. Alışırsin evine de bu düzen de değişir. Yeterki bir araya geldiginiz 7 saati iyi değerlendirin (burada seksu bakış atan kız emojisi koyacaktim ama kk nin ustune çöken kara bulut hala dagilmamisBurcum ateş grubu(koç),, yükselenim su grubu (yengeç)
Ondan bu tezatlık, bu bir yanıp bir sönmeler, yanar dönerli haller
Merhaba tosia. Nasılsın?Merhaba
Hepsi üst üste gelince doğal olarak ne oluyoruz? Oldu ruh halin. :))Yav güldürürken düşündürdün be şamdanım
Herhalde bizim de tek atışlık şanslarımız var artık
Telaşeden, gelenden gidenden koca ay sadece 1 kez temas oldu aramızda
Aynı durum kasımda da devam ederse Allah bana şamdan şansı versin ne diyim
Kuzum sen çok güçlü bir kadınsın. Bende güçsüz sayılmam daçok kırılgan ve hassas bir tarafım var. Sen benden daha güçlüsün. Yeni durumlarla başa çıkmakta çok zorlanıyorum. Değişen düzenler beni çok huzursuz ediyor. Monotonluk seviyorum. Ama monoton hayal sadece bizler için
Eşimle az görüştükçe birbirimizden koptuk gibi geliyor. Üniversiteyi bile birlikte okuduk ya, sürekli dip dibe olmaya aşırı alışmışız. Hergünümüz birlikteydi.. Şimdi böyle git gide uzaklaşıyor olmak huzursuz ediyor.
Ki inan haftaya geçilecek deselerdi kendimi alıştırırdım. Pat diye sistem değişti 1 saat içinde ya. Tüm haftanın planları çöp oldu gitti..
Ya aslında genele baktığımız zaman bu sadece etkenlerden biri. Eve de alışamadjm, muhite de, okula da, sınıfa da, öğretmen ortamı da bir tuhaf zaten. Düzeldi düzelecek, herşey iyi olacak diye beklerken sistem değişimi bardağı taşıran son nokta oldu sadece benim için.. Ondan bu kadar büyük yıkıldım. Ciddi ciddi düşününce önceki evde olsam bu kadar üzülmezdim bu değişime.
Şuan etrafımda sağlığımız dışında bana huzur veren hiçbirşey yok.
Merhaba tosia. Nasılsın?
Ben iyiyim cok sukur canim esim ek ise gitti onun yolunu gozluyorum hava da cok guzel simdi kizimla biraz disariya ciktik dolasicaz oyle bi sknti yok cok sukurAynen öyle Cayım..
Desteğin için teşekkür ederim ♥
İnşallah güzel şeyler olur, gidişat değişir
Sen nasılsın balım? Keyfin yerinde mi..
Ben de idare ediyorum .. doğum yaklaşıyor korkuyorum. Arada eşimle takışıyoruz canim sıkılıyor. Kızımla oynamaya çalışıyorum falan böyle geçiyor zamanımMerhaba, idare eder canım sen nasılsın?
Ben de idare ediyorum .. doğum yaklaşıyor korkuyorum. Arada eşimle takışıyoruz canim sıkılıyor. Kızımla oynamaya çalışıyorum falan böyle geçiyor zamanım
@malii B Brunello Cicinelli sizsiniz nazar
İyi değilim bi yerde bi sorun var.
Hamu yapıyodum tezgahta çok kötü oldum bi oturdum dinlendim yine aynısı.
Uzanıyorum şimdi bekliyo hamur.
1 aydan biraz fazla ama tam belli değil evet heyecanlıyım bir o kadar da ürkekNe kadar kaldı doğuma? Çok heyecanlı değil mi :))
Yav güldürürken düşündürdün be şamdanım
Herhalde bizim de tek atışlık şanslarımız var artık
Telaşeden, gelenden gidenden koca ay sadece 1 kez temas oldu aramızda
Aynı durum kasımda da devam ederse Allah bana şamdan şansı versin ne diyim
Kuzum sen çok güçlü bir kadınsın. Bende güçsüz sayılmam daçok kırılgan ve hassas bir tarafım var. Sen benden daha güçlüsün. Yeni durumlarla başa çıkmakta çok zorlanıyorum. Değişen düzenler beni çok huzursuz ediyor. Monotonluk seviyorum. Ama monoton hayal sadece bizler için
Eşimle az görüştükçe birbirimizden koptuk gibi geliyor. Üniversiteyi bile birlikte okuduk ya, sürekli dip dibe olmaya aşırı alışmışız. Hergünümüz birlikteydi.. Şimdi böyle git gide uzaklaşıyor olmak huzursuz ediyor.
Ki inan haftaya geçilecek deselerdi kendimi alıştırırdım. Pat diye sistem değişti 1 saat içinde ya. Tüm haftanın planları çöp oldu gitti..
Ya aslında genele baktığımız zaman bu sadece etkenlerden biri. Eve de alışamadjm, muhite de, okula da, sınıfa da, öğretmen ortamı da bir tuhaf zaten. Düzeldi düzelecek, herşey iyi olacak diye beklerken sistem değişimi bardağı taşıran son nokta oldu sadece benim için.. Ondan bu kadar büyük yıkıldım. Ciddi ciddi düşününce önceki evde olsam bu kadar üzülmezdim bu değişime.
Şuan etrafımda sağlığımız dışında bana huzur veren hiçbirşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?