Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Noldu bacı sana nazar mı ettiler

Jawlensky
beğenip beğenip kaciyon mu kız sen
Yok canım elimden geldiğince yazmaya da çalışıyorum. Bazen siz sohbeti koyulastiriyorsunuz ben sonradan gelip sizin konuşup gectiginiz konulardan alıntı yapınca olmuyor. Yetisebildigim kadar yetisiyorum

Cicim su grubu muydu burcun belki her şeye kolay kolay ısınıp adapte olamadığındandir. Yeni ev mis gibi işte boğma kendini.

Aynen öyle Cayım..
Desteğin için teşekkür ederim
İnşallah güzel şeyler olur, gidişat değişir
Sen nasılsın balım? Keyfin yerinde mi..

Yav güldürürken düşündürdün be şamdanım
Herhalde bizim de tek atışlık şanslarımız var artık
Telaşeden, gelenden gidenden koca ay sadece 1 kez temas oldu aramızda
Aynı durum kasımda da devam ederse Allah bana şamdan şansı versin ne diyim
Kuzum sen çok güçlü bir kadınsın. Bende güçsüz sayılmam da çok kırılgan ve hassas bir tarafım var. Sen benden daha güçlüsün. Yeni durumlarla başa çıkmakta çok zorlanıyorum. Değişen düzenler beni çok huzursuz ediyor. Monotonluk seviyorum. Ama monoton hayal sadece bizler için
Eşimle az görüştükçe birbirimizden koptuk gibi geliyor. Üniversiteyi bile birlikte okuduk ya, sürekli dip dibe olmaya aşırı alışmışız. Hergünümüz birlikteydi.. Şimdi böyle git gide uzaklaşıyor olmak huzursuz ediyor.
Ki inan haftaya geçilecek deselerdi kendimi alıştırırdım. Pat diye sistem değişti 1 saat içinde ya. Tüm haftanın planları çöp oldu gitti..
Ya aslında genele baktığımız zaman bu sadece etkenlerden biri. Eve de alışamadjm, muhite de, okula da, sınıfa da, öğretmen ortamı da bir tuhaf zaten. Düzeldi düzelecek, herşey iyi olacak diye beklerken sistem değişimi bardağı taşıran son nokta oldu sadece benim için.. Ondan bu kadar büyük yıkıldım. Ciddi ciddi düşününce önceki evde olsam bu kadar üzülmezdim bu değişime.
Şuan etrafımda sağlığımız dışında bana huzur veren hiçbirşey yok.

Cicim su grubu muydu burcun belki her şeye kolay kolay ısınıp adapte olamadığındandir. Yeni ev mis gibi işte boğma kendini.
Burcum ateş grubu(koç),, yükselenim su grubu (yengeç)
Ondan bu tezatlık, bu bir yanıp bir sönmeler, yanar dönerli haller

Burcum ateş grubu(koç),, yükselenim su grubu (yengeç)
Ondan bu tezatlık, bu bir yanıp bir sönmeler, yanar dönerli haller
Hah iste bundan demekki . Ben yengecim de kolay kolay her şeye adapte olamam ordan tanıdık geldi de senin koç olma durumu işleri daha da farklı duruma getirmiş dediğin gibi. Alışırsin evine de bu düzen de değişir. Yeterki bir araya geldiginiz 7 saati iyi değerlendirin (burada seksu bakış atan kız emojisi koyacaktim ama kk nin ustune çöken kara bulut hala dagilmamis )

Ayrıca o uzaklaşma vs ne demek? Olur mu hiç. Aklindan gecirme.

Hepsi üst üste gelince doğal olarak ne oluyoruz? Oldu ruh halin. :))
Ben de senin gibiyim değişiklikten hiç hoşlanmam, kolay adapte olamam. Gerilirim, bitkin olurum, halsiz isteksiz olurum. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden kuzum, ama geçecek inanki. Sevdiğin arkadaşlarınla görüş dışarıya çık, ya da eve davet et. Belki daha iyi hissedersin.

Aynen öyle Cayım..
Desteğin için teşekkür ederim ♥
İnşallah güzel şeyler olur, gidişat değişir
Sen nasılsın balım? Keyfin yerinde mi..
Ben iyiyim cok sukur canim esim ek ise gitti onun yolunu gozluyorum hava da cok guzel simdi kizimla biraz disariya ciktik dolasicaz oyle bi sknti yok cok sukur

Ben de idare ediyorum .. doğum yaklaşıyor korkuyorum. Arada eşimle takışıyoruz canim sıkılıyor. Kızımla oynamaya çalışıyorum falan böyle geçiyor zamanım

Ne kadar kaldı doğuma? Çok heyecanlı değil mi :))

her zamanki gibi çok tatlısın

ben ilk evlendiğimde yaşadığım bütün kötü şeyleri evin üstüne atıp; eve alisamadim, bu evi hiç sevmiyorum, sanki otel gibi yatmak için kullanıyorum falan diyodum

yaşadığın bu süreçten tabiki en çok ev nasibini alacaktı:) yavaş yavaş sen yeni duruma alışıp kabullendikce evini sevebilirsin cici:)

Allah sana eşine hayırlı kapılar açsın:) ben de kaç zamandir mal gibiyim. bak daha bugün yeni yeni toparliyorum kafamı. illaki hayatimizde oluyo aksilikler mutsuzluklar plan dışı gelisen olaylar.... ben de çok yoruldum inan. esim seneye gideriz diyodu simdi başladı bı kaç sene daha kalırız belki demeye benim onun her fikri değiştiğinde kafamdaki plan değişiyo. eşimin babası emekli olup bize olan borcunu verecekti belki hatırlarsın. adam hala emekli olmadi ve naptigimi ben de bilmiyorum demis esime. yani o para ne zaman gelecek o da belli değil dolayısıyla bizim araba plani da yatti:)

şimdi eeee niye anlattın bunlari dersen suçlu bu kez ev değil İstanbul mesela

illaki zorlanirsiniz insan çiçeği soldugunda bile gözü arıyo. bardağı eksilince, tabak takımı bozulunca yadirgiyo. tabiki kocanın bu durumu okul yeni ev vs herşey etkiler seni
ama sen tatlı canını üzme. bunlar hep çözülecek şeyler :) bak ben hayatımda ilk defa veli toplantısına gittim o bana bugün için moral oldu. artık yaşımız ilerliyo. hayatimiz düşüncemiz herşeyimiz degisiyo. az görmeye alışmak da senin için iyi olur. rahat edersin. birini sürekli düşünmek de zor yıpratıcı bisey.

biraz hayatı tek başına yaşamayı öğrenmen lazım. bu hayata hepimiz tek geldik. her zaman yalnız kalma ihtimalimiz var Allah göstermesin. kendin için yaşamayı ogrenirsen daha mutlu olursun bence:)

Allah mutluluğunuzu ve bağlılığınızı daim etsin inşallah:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…