Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bonus geçmiş olsun diyeyim, aynen öyle stres tüm dertlerin anası gerçekten de bu baş dönmesi için doktora mi görünsen aceba bı? Bide bunalmişsin,imkanlar dogrultusunda bir iki güncük kendine fırsat yaratsan ruhuna iyi gelir belki

Günaydın herkese, ne kadar da yalnız ve çirkin bir gün, adeta mide bulandırıcı bir gün hemde .
Kızlar ruhum daralıyor. Yeni ev, yeni muhit, yeni okul derken zaten eşimle birbirimizden çok uzaklaştık gibi geliyordu. Şu evde bir gün şöyle baş başa huzurlu bir an geçiremedik. Her gün gelen giden oldu..
Tam birşeyleri yoluna koyacağız dedik çalışma sistemi değişti. Dün gece yarısı gelip sabah bidaha gitti.. Salı gününe kadın doğuma gidecektik birlikte, gebelik öncesi kontrol diye içimiz içimize sığmıyordu, o da yalan oldu. Randevu eşim götürmezse okul çıkışı toplu taşıma ile yetişilecek bir saatte değil. Zaten birlikte gitmekti isteğimiz...
Eve de, muhite de, okula da, sınıfa da alışamamış bir haldeyim. Kedimi de annem esir aldı vermiyor zaten
Eski evimdeki huzurlu günlerimi arıyorum. Evin duvarları üstüme üstüme geliyor
Eski evimde yaptığımız şeylerden burda zevk alamaz oldum. Geçen Behzat Ç izleyelim dedik ondan da bunaldım kapattık. Halbuki eski evde böyle miydi, içtiğim suda bile huzur varmış resmen..
Camdan bakıyorum bin tane daire, onlar da sanki üstüme üstüme geliyor.
Halbuki istihareye de yatıp çıktım. Hayırlı görmüştük. Böyle olmamalıydı, herşey çok kötü gidiyor..
D Dilos06 evet resmi gördüm kuzum açıldı bende ♥
C Cay6 eşimin çalışma sistemi ağırlaştı. Zaten görüşemiyorduk hepten koptu gitti. Mesele bu çayım..
Bonus kulak kristallerin kaymış sanırım. Bir doktora gitsen.. Geçmiş olsun

Hiiii canını yerim seninüzülme be gülüm herşey olacağına varır asla.esinle uzaklasmazsiniz siz sadece yeni hayata alışmak zor zamnla.hersey oturur
Not=eve gelmek isteyenler için evde yohuz biz diyip güzel ormantik bir ambiyas yaratıp sexsü geyşanla vakit gecirin

Daha gelmek için sırada bekleyen insanlar var diloşum
3 günde bir 7 saat görüşeceğiz artık. O da bir müddet daha misafirlerle geçecek gibi duruyor.
Bir günde geçirmeselerdi, haftayadan itibaren uygulama başlasaydı bu kadar yıkılmazdı kimse.
İnsanların ana babaları gelmiş gurbetten pazar günü çocukları izinli, kendileri de izinli. 1 gün görüşüp dönmek için..
Yeni sisteme geçince bugün izin yandığı için geri yollamak zorunda kalmışlar ailelerini.
Ne kadar üzücü..

Sıkma o güzel canını
Herşey düzelir sadece biraz daha dayan sen azimli kadınsın herseyin üstesinden gelirsin

Canim yaa her ev her araba vs insana iyi gelmeyebilir bu tarz manevi seylere inanirim ama suan sendeki seyin bu olduguna inanmiyorum biranda esinin calisma sistemindeki olumsuz yondeki degisiklik senin sinir sistemini asiri cokertmis ki haklisinda ... evde doya doya birlikte vakit gecirememis ve geciremeyecek olacaginizi dusunmek seni mutsuz ediyor ve hicbiseyden tat alamiyosun .

Bu surec gecici canim yeni sartlara gore bi duzen kuracaginiza inaniyorum insallah hersey gonlunce olur ...

aynı durumdayım tamamen hatta dün parkta oglanla oynarken yer ayağımdan kaydi dengemi saglayamadim. hemen eve götürdüm kendimden korkup

kamu spotu 2
bu hayat bi kere yaşanıyor ilk kamu spotuna uyunuz

cici bütün mesajları okuya okuya geleyim dedim. ama benim hizimla okursam geysanin sistem değişecek tekrar ben yazana kadar

ben sana bebeyi nasil yaptığımizi duran tayinlerle sürekli fırıldak gibi degisen hayatımızı anlatmistim değil mi
bak tekrar anlatayim :) :)

biz tam çocuğa karar verdik esimin calisma sistemi değişti. adam eve gelemiyo. adam evde oluyo bana mesai patlatiyolar. tam evdeyiz ikimizde ben başlıyorum tövbe yarabbim ölüm uykusuna yatar gibi uyanamiyorum.

adam gece gündüz şehir içi şehir dışı derken ben mala bagladim sonra bi aydaki tek ilişkiden hem de ovulasyon testiyle garanti kacirdigimiz ay hamile kaldim

neyse ben ve kocam köpek gibi çalışmaya devam ettik. sonra doğum oldu. ben yalnizim. koca ya şehir dışında ya sabah gidiyo gece yarısı geliyo. dedim nasilsa tayin çıkacak. tayin aciklanmadan benim oğlan sünnet olmak zorunda kaldı, alerji ortaya falan. ben yine yalnızım.

neyse tayin açıklandı biz kaldık mi ama alerji tedavisi oldu bitti çok şükür. tayin olduğum yerde nasil bulcaktim ben alerji doktoru?? sonra eşimin çalışma saatleri de o zamanlar düzeldi. gayet iyiydi yani esimin kendi tembelliği dışında.

bu sene de tayin cikcak diye bekledik yine olmadi. ama içime çok sinen eve yakin bi kres buldum. yeterlilik sınavı için almam gereken eğitim var. şehir dışına çıkmak zorunda kalmicam seneye eğitim yetisirse.

şu an yine sıkıntılı eşimin çalışma düzeni. evde otururken bi saat sonra surda olun diye telefon gelebiliyo. ya da bı haftalığına veya günübirlik şehir dışına çıkabiliyo.

yipraniyosun ama oluyo cicim. vallahi oluyo. ama bağımlı bi kişiliğim var dedigin nokta beni düşündüren. sen esini yemek yemeden beklersin ama bebegin varken onu beslemeden ve kendin ayakta kalacak enerjiyi almadan bekleyemezsin. bu durumu asamazsan ben bir yiprandiysam sen üç yipranirsin.

bak herşeyde bı hayır vardır. belki bu yöne eğilmen gerekir. ben oğlumu doğduğundan beri tek başıma yıkarım. ama eşim gelsin de beraber yikayalim diye beklesem eminim çok kavga ederdik. çok fazla strese girerdim. ve o çocuk sürekli banyosunun saatini gününü ertledigim icin gergin huzursuz olurdu

yani sözün özü kuzum bu 2+1 geçici olsa da kalici olsa da senin artık bu durumuna bi ışık tutman farz olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…