- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #30.801
Bonus geçmiş olsun diyeyim, aynen öyle stres tüm dertlerin anası gerçekten deİyi geceler.
Yoğunum yorgunum gelemedim. Seviliyorsunuz acele bişeyler yazmak istedim.
Boyadan sonraki temizleme işleri vardı.
Bugün araba sürmeye çıktım ilk kez.
Ordan bi yere uğra dön eve perttim.
Beden yorgunluğunun dışında ruhen iyi değilim bu ara.
Çocuklar çok bunalttılar kendimi tanıyamaz oldum.
Ailevi meselelerde var onlarda ayrı sıkıntı veriyor sıkışmış bi durumdayım.
1 haftadır baş dönmesiyle karışık bi sallanma hissi oluyo anlayamıyorum nedir.
Deprem korkusu dedim ama bilmiyorum.
Ayaktayken aniden sallanıyorum gibi hissediyorum. Lavabo gibi bi yere eğilince daha çok oluyo.
Belkide başım dönünce öyle hissediyorum bilmiyorum.
Kamu spotu: stres her sıkıntının başıdır.
Ota b.ka üzülmeyin.
Limon gibi ekşitme adamı la cilkinı çıkar dediysek yani hamur gibi yoğur işteLimon mu kız bu
Amin darısı hepimize inşallah
İyi kitaba başladım.
Her telden muhabbet dönmüş maş.
@Bonus geçmiş olsun geldiğinde bol bol konuşuruz
Ben gorebildim dosyayi indiryor telefn o seklde aciliyo
Tamm CNm baktım bende açılıyorBen gorebildim dosyayi indiryor telefn o seklde aciliyo
Hiiii canını yerim seninGünaydın herkese, ne kadar da yalnız ve çirkin bir gün, adeta mide bulandırıcı bir gün hemde.
Kızlar ruhum daralıyor. Yeni ev, yeni muhit, yeni okul derken zaten eşimle birbirimizden çok uzaklaştık gibi geliyordu. Şu evde bir gün şöyle baş başa huzurlu bir an geçiremedik. Her gün gelen giden oldu..
Tam birşeyleri yoluna koyacağız dedik çalışma sistemi değişti. Dün gece yarısı gelip sabah bidaha gitti.. Salı gününe kadın doğuma gidecektik birlikte, gebelik öncesi kontrol diye içimiz içimize sığmıyordu, o da yalan oldu. Randevu eşim götürmezse okul çıkışı toplu taşıma ile yetişilecek bir saatte değil. Zaten birlikte gitmekti isteğimiz...
Eve de, muhite de, okula da, sınıfa da alışamamış bir haldeyim. Kedimi de annem esir aldı vermiyor zaten
Eski evimdeki huzurlu günlerimi arıyorum. Evin duvarları üstüme üstüme geliyor
Eski evimde yaptığımız şeylerden burda zevk alamaz oldum. Geçen Behzat Ç izleyelim dedik ondan da bunaldım kapattık. Halbuki eski evde böyle miydi, içtiğim suda bile huzur varmış resmen..
Camdan bakıyorum bin tane daire, onlar da sanki üstüme üstüme geliyor.
Halbuki istihareye de yatıp çıktım. Hayırlı görmüştük. Böyle olmamalıydı, herşey çok kötü gidiyor..
D Dilos06 evet resmi gördüm kuzum açıldı bende ♥
C Cay6 eşimin çalışma sistemi ağırlaştı. Zaten görüşemiyorduk hepten koptu gitti. Mesele bu çayım..
Daha gelmek için sırada bekleyen insanlar var diloşumHiiii canını yerim seninüzülme be gülüm herşey olacağına varır asla.esinle uzaklasmazsiniz siz sadece yeni hayata alışmak zor zamnla.hersey oturur
Not=eve gelmek isteyenler için evde yohuz biz diyip güzel ormantik bir ambiyas yaratıp sexsü geyşanla vakit gecirin
Sıkma o güzel canınıDaha gelmek için sırada bekleyen insanlar var diloşum
3 günde bir 7 saat görüşeceğiz artık. O da bir müddet daha misafirlerle geçecek gibi duruyor.
Bir günde geçirmeselerdi, haftayadan itibaren uygulama başlasaydı bu kadar yıkılmazdı kimse.
İnsanların ana babaları gelmiş gurbetten pazar günü çocukları izinli, kendileri de izinli. 1 gün görüşüp dönmek için..
Yeni sisteme geçince bugün izin yandığı için geri yollamak zorunda kalmışlar ailelerini.
Ne kadar üzücü..
Sağol diloşum desteğin içinSıkma o güzel canını
Herşey düzelir sadece biraz daha dayan sen azimli kadınsın herseyin üstesinden gelirsin
Canim yaa her ev her araba vs insana iyi gelmeyebilir bu tarz manevi seylere inanirim ama suan sendeki seyin bu olduguna inanmiyorum biranda esinin calisma sistemindeki olumsuz yondeki degisiklik senin sinir sistemini asiri cokertmis ki haklisinda ... evde doya doya birlikte vakit gecirememis ve geciremeyecek olacaginizi dusunmek seni mutsuz ediyor ve hicbiseyden tat alamiyosun .Günaydın herkese, ne kadar da yalnız ve çirkin bir gün, adeta mide bulandırıcı bir gün hemde.
Kızlar ruhum daralıyor. Yeni ev, yeni muhit, yeni okul derken zaten eşimle birbirimizden çok uzaklaştık gibi geliyordu. Şu evde bir gün şöyle baş başa huzurlu bir an geçiremedik. Her gün gelen giden oldu..
Tam birşeyleri yoluna koyacağız dedik çalışma sistemi değişti. Dün gece yarısı gelip sabah bidaha gitti.. Salı gününe kadın doğuma gidecektik birlikte, gebelik öncesi kontrol diye içimiz içimize sığmıyordu, o da yalan oldu. Randevu eşim götürmezse okul çıkışı toplu taşıma ile yetişilecek bir saatte değil. Zaten birlikte gitmekti isteğimiz...
Eve de, muhite de, okula da, sınıfa da alışamamış bir haldeyim. Kedimi de annem esir aldı vermiyor zaten
Eski evimde yaptığımız şeylerden burda zevk alamaz oldum. Geçen Behzat Ç izleyelim dedik ondan da bunaldım kapattık. Halbuki eski evde böyle miydi, içtiğim suda bile huzur varmış resmen..
Halbuki istihareye de yatıp çıktım. Hayırlı görmüştük. Böyle olmamalıydı, herşey çok kötü gidiyor..
C Cay6 eşimin çalışma sistemi ağırlaştı. Zaten görüşemiyorduk hepten koptu gitti. Mesele bu çayım..
Bonus kulak kristallerin kaymış sanırım. Bir doktora gitsen.. Geçmiş olsun
İyi geceler.
Yoğunum yorgunum gelemedim. Seviliyorsunuz acele bişeyler yazmak istedim.
Boyadan sonraki temizleme işleri vardı.
Bugün araba sürmeye çıktım ilk kez.
Ordan bi yere uğra dön eve perttim.
Beden yorgunluğunun dışında ruhen iyi değilim bu ara.
Çocuklar çok bunalttılar kendimi tanıyamaz oldum.
Ailevi meselelerde var onlarda ayrı sıkıntı veriyor sıkışmış bi durumdayım.
1 haftadır baş dönmesiyle karışık bi sallanma hissi oluyo anlayamıyorum nedir.
Deprem korkusu dedim ama bilmiyorum.
Ayaktayken aniden sallanıyorum gibi hissediyorum. Lavabo gibi bi yere eğilince daha çok oluyo.
Belkide başım dönünce öyle hissediyorum bilmiyorum.
Kamu spotu: stres her sıkıntının başıdır.
Ota b.ka üzülmeyin.
Günaydın herkese, ne kadar da yalnız ve çirkin bir gün, adeta mide bulandırıcı bir gün hemde.
Bonus kulak kristallerin kaymış sanırım. Bir doktora gitsen.. Geçmiş olsun
Slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?