Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rukuyle bağdaştırman neden?
Dümdüz biber topladım diyeydin ya
Ne pozisyonlarda hayal etmek hiç tanımadığın birini...
Bundan sen sorumlusun,karışmam
Ahahahah ifşa olmamak için demedim ama napim zorladınız

Bak yaaa
Kötü olunca mi karşı oluyorsun
Nerde akros desteği nerde dernek gücümüz

Duygusalız biraz bugün, merhametiyle beni kendine bağladı
Evi süpürdü sildi, kızıma yemek yedirdi filan
Bugün canım o benim

Erkek değilim demek istemiştim .Gerçekten hızınıza yetisilmiyor .
Tanıştığıma memnun oldum.Bende 27 yaşındayım .Akrep Burcu yum
Aaa bende memnun oldum
Hayırsız bir arkadaş var burda ismi lazım değil baş harfi Youlost16 o da akrep burcudur.
Onun dışında ByNkoaLa ve I inessa armand nın eşleri akrep burcudur. kk birinci noteri nın oğlu akrep burcudur.
Akreplerce bol bir topik yani burası

Yok kız ne öncekisi berikisi daha ilk transferim benim cicim sen yumurta toplamayla karistirdin sanırım
Aaaa evetttt. Sahi daha transfer yapılmamıştı. Ertelenmişti. Yumurta ile karıştırdım ben.
Ay hadi bakalım ya. Çok heyecanlı

Kız biber topladığını nerden bilecek bu millet
Ay zebra sende yaniii ifsadan odun kopuyo yemek yarismalarindan kork sen ilk valla bana baya cesaret geliyo yemek yarismalari tencere tava mutfak tabak bardak seni taniyan.gorse tanima olasiligi cok yuksek hepsi bir araya geldigi icin ...
Hic aklina gelmiyo mu bel ustu durdum rukuda gbi durdm deynce merak uyandirip akillarda neler neler canlanacagi madem oyle ayak kaldim is yaptim belim agridi de mubarenkkk

Youlost16 zebramız belki çok dini bütün bi insan rükada isterse 10 saat durur bizene.

Bel üstü demeyeydi iyiydi gurular geldi aklıma
Ay ben ne bileyim sizin içiniz fesat belüstü deyince başka algılayacaksınız resmen bu bi algı operasyonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…