- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.221
Ahahahah ifşa olmamak için demedim ama napim zorladınızRukuyle bağdaştırman neden?
Dümdüz biber topladım diyeydin ya
Ne pozisyonlarda hayal etmek hiç tanımadığın birini...
Bundan sen sorumlusun,karışmam
Bak yaaa
Kötü olunca mi karşı oluyorsun
Nerde akros desteği nerde dernek gücümüz
Erkek değilim demek istemiştim .Gerçekten hızınıza yetisilmiyor .
AaaTanıştığıma memnun oldum.Bende 27 yaşındayım .Akrep Burcu yum
Kız biber topladığını nerden bilecek bu milletAhahahah ifşa olmamak için demedim ama napim zorladınız
Babası kıtla anneyi diyor gelip ısırıp kıt kıt diyor :)) delirtecek beni bunlar
Yavrucum sende sinirlenecek gerilcek yer mi ariyosun takma herseyi gozunu sevim bunu ben diyorum bide inanamiyorum suanBabası kıtla anneyi diyor gelip ısırıp kıt kıt diyor :)) delirtecek beni bunlar
Tamam şimdi olduYessss çünkü biber topladım
Aaaa evetttt. Sahi daha transfer yapılmamıştı. Ertelenmişti. Yumurta ile karıştırdım ben.Yok kız ne öncekisi berikisidaha ilk transferim benim cicim sen yumurta toplamayla karistirdin sanırım
Demek iki ev işiyle kendini sana bağlayıpDuygusalız biraz bugün, merhametiyle beni kendine bağladı
Evi süpürdü sildi, kızıma yemek yedirdi filan
Bugün canım o benim
Yavrucum sende sinirlenecek gerilcek yer mi ariyosun takma herseyi gozunu sevim bunu ben diyorum bide inanamiyorum suan
O süpürgeyle olmaz ama F16 yok muydu sende
Hoş buldumAyyy gerçekten süpürgeyle olmuyormuş hızınıza yetişemiyorum
Hoşgeldin aramıza
Oo myy good akrep mı
I inessa armand bak hep bizi çekiyor görüyor musun
Demek iki ev işiyle kendini sana bağlayıp
Dernekten soğuttu
Afern o akrosa iyi işler yapmış sırrı ne
Ay zebra sende yaniii ifsadan odun kopuyo yemek yarismalarindan kork sen ilk valla bana baya cesaret geliyo yemek yarismalari tencere tava mutfak tabak bardak seni taniyan.gorse tanima olasiligi cok yuksek hepsi bir araya geldigi icin ...Kız biber topladığını nerden bilecek bu millet
Hoşgeldin ☘
Haaaa normalde hep yazıyorsun. Kaç gündür yazmadın öyle mi.Ahahahhahah yalaaaannnn külliyen yalan kaç gündür yazmadım orayada o d nerden çıktı
Ya mıçma demisken dilosa noldu yine, dün geldi bugün grilere bürünmüş tekrarKız ne mıçması zorlan şey ediyorlar insanı
Ay ben ne bileyim sizin içiniz fesat belüstü deyince başka algılayacaksınızYoulost16 zebramız belki çok dini bütün bi insan rükada isterse 10 saat durur bizene.
Bel üstü demeyeydi iyiydi gurular geldi aklıma
Allah'tan yukselenleri değil yoksa kesn gitmiştim benAaabende memnun oldum
Hayırsız bir arkadaş var burda ismi lazım değil baş harfiYoulost16 o da akrep burcudur.
Onun dışındaByNkoaLa ve I inessa armand nın eşleri akrep burcudur. kk birinci noteri nın oğlu akrep burcudur.
Akreplerce bol bir topik yani burası
Mıçma demişken diloş muYa mıçma demisken dilosa noldu yine, dün geldi bugün grilere bürünmüş tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?