- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.181
HDeğilim içiniz rahat olsun .
Yemek topiklerinde fink atıyormuşsun. Geyikler yapıyormuşsun. Herşeyi öğrendim. Şahitlerim var. Neyine yetmedik ulan.Noldu la ne öğrendi
2 embriyo transfer olacak bide nihalimBelki de bebekleri
Çok doğru dedim canım haklısın gerçekten, yarından itibaren bırakıyorum kokulularıBi dert geldimi.insana gitmiyor canim ben kullanip sorun yasadim tetikledi yani en azndan onu biliyorum o yuzden kesnlkle hele bebek dusuncesinde ya da hamilelerin kullanmamasni oneririm nacizane olarak.
Insallah hayirli haberlerini bekliyorum canim
Ayy bakarsın ikiz tutar cidden
Ahaha ayy ciciiTövbeeeeeeee
Bak zaten aldatılma kompleksim var, boyunuzun var mı diyor bakvar anasını satayım çok hemde
Ama saatlerceRüku diyeyim anla
İns canm ikiz bebeklerin olsun2 embriyo transfer olacak bide nihalimbakarsın sen dogurmadan sana eş olurum ikizlerimle
Çok doğru dedim canım haklısın gerçekten, yarından itibaren bırakıyorum kokuluları ❤
Ahaha ayy cicii
Vallahi iki saattir kendimi okşuyorum hiç öyle bir çıkıntı bulamadım,
Yoksa ben koç değil miyim
Ayy hadi inşaallah Rabbim gönlünüze göre versin2 embriyo transfer olacak bide nihalimbakarsın sen dogurmadan sana eş olurum ikizlerimle
SizlerValla okuyayım dedim ama okuyamadım, kusura bakmayın artık, senin şiir dışında önemli birşey var mı?
Bnde de yok kız öyle çıkıntı nasıl kocuz bizbilemedim şimdi alninin yanlarina doğru olcak tam ortada neyim aramiyon demi kasının üstü bittiği yere doğru deyim :)
yoksa bi şehir efsanesini çökertcen cici
Oğlaklar nasıl oluyorkine acaba?
Peki o zamanDeğilim içiniz rahat olsun .
Sizler
Teşekkür ederizzzz
Erkek üye değilsen hep gelebilirsin, tek şartımız erkek olmaman
Maşallah bebelerine
Erkek değilim demek istemiştim .Gerçekten hızınıza yetisilmiyor .H
Ne değilsin anlamadım ama başladı buralar, kim kimi yakalarsa artık. Kemerlerini sıkı bağla
Öncekinde de 2 embriyo mu transfer edilmişti2 embriyo transfer olacak bide nihalimbakarsın sen dogurmadan sana eş olurum ikizlerimle
Çok doğru dedim canım haklısın gerçekten, yarından itibaren bırakıyorum kokuluları ❤
Ahaha ayy cicii
Hahahahahshshahshs
Ayy birgün yolda akrosla yürürken bana dönüp sen adamın dibisin demişti bana ben bakakalmistm
Aklıma o anı getirttin bana
Hajajajahsbsj
kaynanam ve en gıcık olduğum kadinlar oğlak olduğundan hiç bakmamistimama seni tanıyınca sevdim oglaklari
O süpürgeyle olmaz ama F16 yok muydu sendeErkek değilim demek istemiştim .Gerçekten hızınıza yetisilmiyor .
Erkek misin dedim de ona değilim dedi. Üşenmeyin okuyun şu msjları yavH
Ne değilsin anlamadım ama başladı buralar, kim kimi yakalarsa artık. Kemerlerini sıkı bağla
Açıklaması da ne biliyor musunadam biliyo işiniama kelimeleri yanlış seçmiş o an
hani sen hayatimda gördüğüm en harika insansim dese eşittir adamsın olacak aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?