Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki de bebekleri
2 embriyo transfer olacak bide nihalim bakarsın sen dogurmadan sana eş olurum ikizlerimle
Bi dert geldimi.insana gitmiyor canim ben kullanip sorun yasadim tetikledi yani en azndan onu biliyorum o yuzden kesnlkle hele bebek dusuncesinde ya da hamilelerin kullanmamasni oneririm nacizane olarak.
Insallah hayirli haberlerini bekliyorum canim
Çok doğru dedim canım haklısın gerçekten, yarından itibaren bırakıyorum kokuluları
Hadi ins Allah ikişer üçer versin K Kendinisevenbirii ne de güzel güzel baksın
Ayy bakarsın ikiz tutar cidden
Tövbeeeeeeee
Bak zaten aldatılma kompleksim var, boyunuzun var mı diyor bak var anasını satayım çok hemde
Ahaha ayy cicii

İns canm ikiz bebeklerin olsun

Vallahi iki saattir kendimi okşuyorum hiç öyle bir çıkıntı bulamadım,
Yoksa ben koç değil miyim

bilemedim şimdi alninin yanlarina doğru olcak tam ortada neyim aramiyon demi kasının üstü bittiği yere doğru deyim :)

yoksa bi şehir efsanesini çökertcen cici

bilemedim şimdi alninin yanlarina doğru olcak tam ortada neyim aramiyon demi kasının üstü bittiği yere doğru deyim :)

yoksa bi şehir efsanesini çökertcen cici
Bnde de yok kız öyle çıkıntı nasıl kocuz biz
B Brunello Cicinelli
Bizi kocuz diye kandırmışlar mi acaba

Öncekinde de 2 embriyo mu transfer edilmişti

Hahahahahshshahshs
Ayy birgün yolda akrosla yürürken bana dönüp sen adamın dibisin demişti bana ben bakakalmistm
Aklıma o anı getirttin bana
Hajajajahsbsj

adam biliyo işini ama kelimeleri yanlış seçmiş o an
hani sen hayatimda gördüğüm en harika insansim dese eşittir adamsın olacak aslında

adam biliyo işini ama kelimeleri yanlış seçmiş o an
hani sen hayatimda gördüğüm en harika insansim dese eşittir adamsın olacak aslında
Açıklaması da ne biliyor musun
Aklından bir arkadsini düşünüyormuş içinden adamn dibi o diye kendi kendine kinusurken bn bişey demisim o anda demiş kakajsndndnjsks

Baya trp yapmıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…