- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.241
Hayır arada yazıyorum ama o yazdığım zamanlarda burayada yazıyorumHaaaa normalde hep yazıyorsun. Kaç gündür yazmadın öyle mi.
Eki Görüntüle 2544869
Ay zebra sende yaniii ifsadan odun kopuyo yemek yarismalarindan kork sen ilk valla bana baya cesaret geliyo yemek yarismalari tencere tava mutfak tabak bardak seni taniyan.gorse tanima olasiligi cok yuksek hepsi bir araya geldigi icin ...
Hic aklina gelmiyo mu bel ustu durdum rukuda gbi durdm deynce merak uyandirip akillarda neler neler canlanacagi madem oyle ayak kaldim is yaptim belim agridi de mubarenkkk
İfşa olmaya korktuğun kadar beni üzmekten yıpratmaktan korkmadın.Ahahahah ifşa olmamak için demedim ama napim zorladınız
Duyur bakım bıSırrını duysan yuh artık buna mı aşıksın dersin ama
Ay ben ne bileyim sizin içiniz fesat belüstü deyince başka algılayacaksınızresmen bu bi algı operasyonu
Sagol canım salça ile kahvaltılik yapacağımTamam şimdi oldugüle güle yiyin
Aynen cicim ertelenmişti.Aaaa evetttt. Sahi daha transfer yapılmamıştı. Ertelenmişti. Yumurta ile karıştırdım ben.
Ay hadi bakalım ya. Çok heyecanlı
Bilemez ama söyleyince ya kim olduğumu anlarlarsaKız biber topladığını nerden bilecek bu millet
Allah razı olsun.Hayır arada yazıyorum ama o yazdığım zamanlarda burayada yazıyorum
Duyur bakım bı
Ahhh ahhhh bilmez miyim+18 lobisinin işi. Benim işim hep ahret
İlk bizimle paylaşma da gör heleAynen cicim ertelenmişti.
Evet çok heyecanlı ya,olursa burda ilk sizinle paylaşicam❤
Yemek topiğinde yemek yaptıgım için konusmA oluyo konuşmayayım mıAllah razı olsun.
Vay be...
Hoş buldum
Vay vay vayÇok şakacı ya kendisi, bana çelme takmaya çalışıyor aklınca,
Dedim ki bak düşer sakatlanırım başka kimsem de yok, mecbur sen bakarsın bana. Her türlü eziyeti veririm.
Yaaa dedi böyle bi üzüldü, benim de senden başka kimsem yok dedi duygusal anlar falan filan
Ahhh ahhhh bilmez miyim
Aynennn heeeKız korkanlar kendini hiç belli etmiyo dimi böyle zebraya falan yazınca anlıyoruz onları
Vay vay vay
Bn öyle diyince guluo gexiyir bizim aramzda hiç iyle duygusallıklar olmuyor yaa bizden geçmiş heral
Bu mıçma kelimesini dilosum çok kullanırda yani ondan öyle seyettimdiMıçma demişken diloş mu
Daha fazla duymak istemiyorum susss anlıyor musun susssssYemek topiğinde yemek yaptıgım için konusmA oluyo konuşmayayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?