Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
No no
Öyle kötü kelimeler yasak
Diloş da artık burda kullanmıyor çok şükür. Anma hiç tövbe de yere tükür ya da eniştenin kafasına tükür. Ruh haline göre
Haa kız bende çok başka bişey sandım tamam sıkıntı yok

Benim kızımın sol gözü çok fena akıyor, kızardı
Burnu da hala akıyor
Neden ola ki acaba, sabah götüreceğim doktora. Tecrübeli anneye sorayım dedim

Süt damlatiyim falan deme. Akıntı sarı mı gözü şiş olur belki sabaha.
Belkide olmaz.
Zaten olursa antibiyotikli damla veriyo dr.

Laf aramızda efsane saç kavurma sonrası müthiş bir profiterol yaptı yarışma için bende ayağını kaydırmaya çalışıyorum

Beraber yapabiliriz bu işi
Darbe üzerine darbe..
Youlost16 alacağın olsun. Biz seni buralarda beklerken ve sende gelmezken meğer başka kollarda profiterol mu yapıyordun

Süt damlatiyim falan deme. Akıntı sarı mı gözü şiş olur belki sabaha.
Belkide olmaz.
Zaten olursa antibiyotikli damla veriyo dr.

Yeşil yeşil çapak oluyor 2 sabahtır, normalde akıntı şeffaf normal su gibi. Yok damlatmadım birşey.
İnşallah büyük bir sıkıntı yoktur yaa, nezle de uzun sürdü 1 haftayı geçti burun akıntısı.

Okul var yarın
Normalde bu saate kadar da kalmıyorum ama yarın ilk dersim boş geç gidicem. Ondan durdum bu saate kadar
Dogru tabi cnm haklisin. Ben suan tatil moda girdim kiz uyudu az kafamn sakinlesme vakitleri su vakitler ... kocam zaten uyudu sormana gerenk yok ek ise gtmsti aksam gelnce de 2 saat uyudu 2 saat oturduk smdi tekrR uyuyor napalim cani sag olsun iyi olsunda bin sukur halimize

Yalniz yemekler de konusuldu ya karnim acikti gurulduyo resmen ya napcamm Allah immm

Okul var gülom biliyin benim de %32 söylemesem çatlardım
Evet bazen aklım gidiyor benm ya
Valla bu ara kafam hiç yernde değil

Ahahahahahahah haydii söyleee ne kdr şarjın kaldığını haydi söyleee ne zaman şarja takacagini
Haydi söyleee haydi söyleee
:d

3 gün bi bekleme dönemi gibi düşün kuzum.
Hastalık geçecekse de 3 gün sonunda belli olur artacak ilerleyecekse de 3 gün sonunda belli olur.
Madem uzun sürmüş götür.
Ha olmayadabilir ama şişebilir hafif gözü akıntıdan dolayıda yapışır kapağı açamaz gözünü. Islak pamukla temizlersin.

Bazende geçer kendiliğinden.

Aynen geçti geçecek dedim hafta sonu girdi araya, sabah götüreyim de içim rahat etsin teşekkür ederim.
Sen nasıl oldun yazdım ama görmedin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…