- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.281
Kocamdan önce size koşarmışımİlk bizimle paylaşma da gör heleburda tek yürek olmuş bekliyoruz
Ahh Allah razı olsun tosiamK Kendinisevenbirii yarın için dua edeceğim canım inşallah dilediğin gibi olur herşey ❤
Okul var yarınNiye ki
No no
Öyle kötü kelimeler yasak
Diloş da artık burda kullanmıyor çok şükür. Anma hiç tövbe de yere tükür ya da eniştenin kafasına tükür. Ruh haline göre
İşte belki uyurum falan.
Haa kız bende çok başka bişey sandımNo no
Öyle kötü kelimeler yasak
Diloş da artık burda kullanmıyor çok şükür. Anma hiç tövbe de yere tükür ya da eniştenin kafasına tükür. Ruh haline göre
Okul var gülom biliyinNiden nideeen
Bende şarjım bitince gidicem
%12 şuan
Benim kızımın sol gözü çok fena akıyor, kızardı
Burnu da hala akıyor
Neden ola ki acaba, sabah götüreceğim doktora. Tecrübeli anneye sorayım dedim
Darbe üzerine darbe..Laf aramızda efsane saç kavurma sonrası müthiş bir profiterol yaptı yarışma için bende ayağını kaydırmaya çalışıyorum
Beraber yapabiliriz bu işi
Süt damlatiyim falan deme. Akıntı sarı mı gözü şiş olur belki sabaha.
Belkide olmaz.
Zaten olursa antibiyotikli damla veriyo dr.
Dogru tabi cnm haklisin. Ben suan tatil moda girdim kiz uyudu az kafamn sakinlesme vakitleri su vakitler ... kocam zaten uyudu sormana gerenk yokOkul var yarın
Normalde bu saate kadar da kalmıyorum ama yarın ilk dersim boş geç gidicem. Ondan durdum bu saate kadar
Evet bazen aklım gidiyor benm yaOkul var gülom biliyinbenim de %32 söylemesem çatlardım
İfşaaaaDarbe üzerine darbe..
Youlost16 alacağın olsun. Biz seni buralarda beklerken ve sende gelmezken meğer başka kollarda profiterol mu yapıyordun
Hemde nekdr güzel olmuş bir görsenDarbe üzerine darbe..
Youlost16 alacağın olsun. Biz seni buralarda beklerken ve sende gelmezken meğer başka kollarda profiterol mu yapıyordun
Chili de olabilirYemek topiklerinden isot mu bulaştı hayırdır
Yeşil yeşil çapak oluyor 2 sabahtır, normalde akıntı şeffaf normal su gibi. Yok damlatmadım birşey.
İnşallah büyük bir sıkıntı yoktur yaa, nezle de uzun sürdü 1 haftayı geçti burun akıntısı.
Sor bakayım kendi nerede fink atıyormuşDarbe üzerine darbe..
3 gün bi bekleme dönemi gibi düşün kuzum.
Hastalık geçecekse de 3 gün sonunda belli olur artacak ilerleyecekse de 3 gün sonunda belli olur.
Madem uzun sürmüş götür.
Ha olmayadabilir ama şişebilir hafif gözü akıntıdan dolayıda yapışır kapağı açamaz gözünü. Islak pamukla temizlersin.
Bazende geçer kendiliğinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?