- 11 Nisan 2007
- 88.026
- 517.910
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.381
Yok be kiloyla alakasi yok herseyide kiloya baglamasinlarKulak burun boğaz kilo ver derse yıkarım orayı
Bebek degil cnm.mevzu baska hem bisey beklemiyorum kiz ... hani kimu kadinin basi agriryaaa habire onlardan olmadik ben ve malii olamadik yani anladin
Her her her gün bunu yapma kendine
Neyden bahsediyoduk biz yaHayirlisi be gulumbelkide yadirgarjz aman alistik bu tempoda da mutluyuz Allah baska dert keder vermesin bunaltp surekli beklentide olsalardida memnun olmazdik herseyn fazlasi da zarar ...
Hisseder zaten.
Sağol ayrıca toşiyan
Anaa cidden özelmiş kusura bakma, ben 2 saattir bebekten bahsediyorsunuz sanıyorum diyorum bu kızın bebişi yok muydu :)) pardon canım
Amaninnn olaylar pek bi karisti ... malii dediya bas agrinizdan biktim bi siz bi kocam diye sende dednya sizinde basiniz agriycagi zamanlar gèlir diye malii ve bende zor biraz dedim16 yılın üstüne hayırlı bi sonuç bekliyoruz ablamdan.
Umutsuzluk en büyük günah diyodu ayna bi şarkısında.
Amaninnn olaylar pek bi karisti ... malii dediya bas agrinizdan biktim bi siz bi kocam diye sende dednya sizinde basiniz agriycagi zamanlar gèlir diye malii ve bende zor biraz dedimbaska baska anlamisiz tamamen bonus benim 1 kizim var zaten
Sus bende gazlıyorum imkansız yoktur diye
Yavrum bonus ta sen gbi anlamis ama maliiyle biz brbrmzi dogru anlayarak cevaplastik iste eeee ne demisler bana esekten duseni getirinAnaa cidden özelmiş kusura bakma, ben 2 saattir bebekten bahsediyorsunuz sanıyorum diyorum bu kızın bebişi yok muydu :)) pardon canım
Çok seviyorum hoşuma gidiyor ama
Hahahahahah güldürdün beni
kızı yeni uyuttum beeeYine bi gün wc deyim içime gülüyorum
Yavrum bonus ta sen gbi anlamis ama maliiyle biz brbrmzi dogru anlayarak cevaplastik iste eeee ne demisler bana esekten duseni getirin
Bende diyom gaci bana ne diyoooSus bende gazlıyorum imkansız yoktur diye
Yavrum bonus ta sen gbi anlamis ama maliiyle biz brbrmzi dogru anlayarak cevaplastik iste eeee ne demisler bana esekten duseni getirin
kızı yeni uyuttum beee
İnsallah uyanmaz, kahkaha attım
Ben farkettim de sizi bozmiyim dedimSus bende gazlıyorum imkansız yoktur diye
Bende diyom gaci bana ne diyooo
Ayyy bende cokkk guldummm ya kiyamam teselli ediyo beni halbusi cocuk mevzusu sanmis ...kızı yeni uyuttum beee
İnsallah uyanmaz, kahkaha attım
Öfff iyi güldüm bende keyfim yerine geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?