Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet işte sorun o kuzum gözünü kapatamadigin sürece olan hep sana olacak :)
Sayamayacagim kadar cok kalkiyor valla, sayamıyorum

Hiç yaptırmadı m saç kazitmak gerekiyor mu peki

Kupanın ağzı kadar evet. Bunca zaman öyle yaptırdım ben kısmi migren ağrılarım vardı saç gözüme gelmedi.
3 sene falan yaptırmadığım oldu başımdan ağrımıyo diye.
Hamilelikte yine azdı 4 aylık hamileydim yaptırdım azaldı geçti.

Son 1 senedir jöleyle yapıyolar saçı kesmeden. Onuda sorabilirsin.
Sıkıntın varsa hiç düşünme derim.

Bu emojiyi eklemeyi unutmuşun

La bonus özledim la seni

Evet işte sorun o kuzum gözünü kapatamadigin sürece olan hep sana olacak :)
Sayamayacagim kadar cok kalkiyor valla, sayamıyorum

sayma sayma daha küçük o annesi bizimki şimdi kendi kendine uyuyabilmenin keyfine varıyo yan uyanip uyanip geri uyuyo öğlen iki buçuk saat yatti kaldiramadim

olsun ben gene gözümü acayim da artık coluk çocuk sahibiyim şimdiden sonra daha çok lazım göz açıklığı

Sinüzite de fayda ediyormuş onun için istiyorum açıkçası

Gözün açık olsun ama takmamayı öğren en azından :)
Bu saat oldu benimki hala uyanık, yataktan indirmiyorum sallıyorum ama uyumuyor. Sabah 8 buçukta kalktı gündüz az uyudu yine de uyuyamıyor. Demek ki bi derdi var diyorum bekliyorum ne yapalim:))

yooo takmıyorum ama hayatımdan çıkarıyorum. bı kaynana sabit hayatımda o bazen dokaniyo
gündüz yorulduysa yorgunluktan da uyuyamaz tosiam. enerji patlaması oluyo yorulunca bebeklerde

yooo takmıyorum ama hayatımdan çıkarıyorum. bı kaynana sabit hayatımda o bazen dokaniyo
gündüz yorulduysa yorgunluktan da uyuyamaz tosiam. enerji patlaması oluyo yorulunca bebeklerde
Bi ortasını bulamadık be kuzum :)) yoruldu bugün cidden, orman havası aldı filan ondan olsa gerek.
Kvyi de zamanla takmamayi öğrenir insan bence ya, ömür geçiyor ama ne yapalim
I inessa armand Cano için darken santur sesi dinlemeyi tavsiye ederim aklında olsun

Misal: Sedat Anar
Hemen deneyeyim teşekkür ederim bonusum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…