- 8 Nisan 2017
- 57.300
- 307.769
- 698
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.341
Hiç yaptırmadı m saç kazitmak gerekiyor mu pekiBaş hacamatı mükemmel bişey.
ahhh ahhhne deyim. aslında dışardan sevilen sayılan iyi görünen insanlar. ama hep mi bana denk gelir falsolu hareketleri ben biraz gözü kapalı gezsem sorun olmayacak ama yok illa bı gözüme batacak bi gözlem yapacam
manyaklar hep aramizda tosiamsenin bebis gece kaç kez kalkiyo artik:)
Kibleyim mı seni he belki diskalifiye ederlerPuh puhhh
Hiç yaptırmadı m saç kazitmak gerekiyor mu peki
Bu emojiyi eklemeyi unutmuşun10 seneyi geçti yaptırıyorum. Faydası olur mu ne demek aç bak netten oku hacamat ne demek iyice kavra.
Peygamberimiz boşuna yaptırmadı bizde ona güvenip yaptırdık.
Hele migren için tek şifa diyebilirim acile giden kusan çok gördüm yaptırdıkça atakların arası açıldı daha az tutmaya başladı.
Daha hafifledi vs.
Tamamen temizlenir diyemez belki kimse ama ayda 2 kere tutanın senede 1 kereye düştüğünü gördüm.
Faydasına inanmasalar bütün sosyetik dr lar sertefika alır mı?
Evet işte sorun o kuzum gözünü kapatamadigin sürece olan hep sana olacak :)
Sayamayacagim kadar cok kalkiyor valla, sayamıyorum
Ahahaha miniğimmmm benimmm canımı içiiiKibleyim mı seni he belki diskalifiye ederler
Sinüzite de fayda ediyormuş onun için istiyorum açıkçasıKupanın ağzı kadar evet. Bunca zaman öyle yaptırdım ben kısmi migren ağrılarım vardı saç gözüme gelmedi.
3 sene falan yaptırmadığım oldu başımdan ağrımıyo diye.
Hamilelikte yine azdı 4 aylık hamileydim yaptırdım azaldı geçti.
Son 1 senedir jöleyle yapıyolar saçı kesmeden. Onuda sorabilirsin.
Sıkıntın varsa hiç düşünme derim.
Soyle bebağğmmmmAhahaha miniğimmmm benimmm canımı içiii
Gözün açık olsun ama takmamayı öğren en azından :)sayma sayma daha küçük o annesibizimki şimdi kendi kendine uyuyabilmenin keyfine varıyo yan uyanip uyanip geri uyuyo öğlen iki buçuk saat yatti kaldiramadim
olsun ben gene gözümü acayim da artık coluk çocuk sahibiyimşimdiden sonra daha çok lazım göz açıklığı
Bu emojiyi eklemeyi unutmuşun
La bonus özledim la seni
La,n de bana duvardan duvara çarp kır parçala yigidimYeni konuştuklarıma çarpmıyorum öyle landa demiyorum
Bende özlemişem
Gözün açık olsun ama takmamayı öğren en azından :)
Bu saat oldu benimki hala uyanık, yataktan indirmiyorum sallıyorum ama uyumuyor. Sabah 8 buçukta kalktı gündüz az uyudu yine de uyuyamıyor. Demek ki bi derdi var diyorum bekliyorum ne yapalim:))
Bi ortasını bulamadık be kuzum :)) yoruldu bugün cidden, orman havası aldı filan ondan olsa gerek.yooo takmıyorum ama hayatımdan çıkarıyorum. bı kaynana sabit hayatımdao bazen dokaniyo
gündüz yorulduysa yorgunluktan da uyuyamaz tosiam. enerji patlaması oluyo yorulunca bebeklerde
Hemen deneyeyim teşekkür ederim bonusumI inessa armand Cano için darken santur sesi dinlemeyi tavsiye ederim aklında olsun
Misal: Sedat Anar
La,n de bana duvardan duvara çarp kır parçala yigidim
Çoh erötük oldu bu
Bi gün de başka bi bahaneyle gelin ulen ne çektim şu başınızdan herif bi yandan sen bi yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?