- 11 Nisan 2007
- 88.027
- 517.917
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.421
Özlemez olur muyum@RosSsS gülom, sultanım neredesin? Yine mi kusuyorsun yoksa, gel yamacımıza
@Amecey profilin neden hala kapalı, şiiri alnına mı yazacağım brom yav
Youlost16 nerdesin yoksa yine topik dışında başka başka yerlerde mi geziyorsun, bak yakalamayayım
@Kendinisevenbirii beğenilerin var kendin yoksun özledim ulan.
@malii bebek denemeleri ne alemde kız acuk bize de anlat
Bonus hala dönüyor mu dünya?
@Siyah_incim eskiden çok gelirdin şimdi neden az geliyorsun
Limonsuzzcay beni özlemedin mi mirandam ♥
Canım ağzınızın tadı bozulmasın, muhabbetiniz daim olsunNego evet negom malesef aşırı bir düşkünlüğüm ve kaybetme korkum var. Aşk olarak da aşırı hissediyorum zaten. Geyşaya karşı hiçbir duygum normal standartta seyretmiyor Üniversite başında tanışınca beraber büyümüş gibi olduk. Beraber okuduk. Beraber hayata atıldık. Annem başka bir adam için, babam başka bir kadın için bizi terkedip görüşmediğinde eşimi koydum hepsinin yerine. Allah razı olsun o da ne anne ne baba eksikliğini yaşatmadı hep doldurmaya çalıştı. Annem beni sorumluluk vererek yetiştirmedi evde 1 bulaşık yıkamışlığım yok. Bunda astım gibi problemlerim etmendir. O yüzden evlenince hiçbirşey bilmeyerek evlendim. Ama yakuza eşimi kız çocuğu gibi yetiştirmiş adam şef yemeklerine kadar yapabiliyor ev işi desen senle yarışır, ney neyle temizlenir her konuya hakim. Anne gibi öğretti resmen bana hepsini. Ah annem olaydı dedirtmedi. Tabiki yerini tutmaz ama o şefkatten mahrum bırakmadı. Hatta hastalıklarımdan dolayı mümkün mertebe kendisi yapar. Adama eş, anne, baba, arkadaş gibi tüm misyonları yüklediğim için o olmayınca kimsesiz kalmışım gibi his oluyor içimde. Daralıyorum.
Şuan uzun mesaj yazma konusundakk birinci noteri yı geçmeye çalıştığım fark edilmesin amin
Eee daha dahaKalbi temiz kadın ❤❤
Sennki gece hic uyanmiyormu cnm benim kiz bile gecede rahat 3 kalkiyo su iciyo tekrar yatiyo bazen dlamazsa bende uzaniyorm yanina filan deliksiz uyku halaaaaa yok
Şımarma hemenEee daha daha
Şımarma hemen
Öyle
Öylegelmiştir belki bende seni tanıyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?