- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.461
Hastanedeyim canım odada su içip yürüyorum şuan bı yandan da burda takılıyorumK Kendinisevenbirii kuzu :) begenmeden gel anlat bakalım naptın nerdesin :)
Hastanedeyim canım odada su içip yürüyorum şuan bı yandan da burda takılıyorumsıkışmam gerekiyormuş alacaklar birazdan dua edin lutfenn
Ya süpermişbelki soğuk geçmiştir limonsuzum ya
valla kuzu işte değişik bisey yok zaten:) iki saat gitti bende dün negonun verdiği utuyu yaptım şimdi.
ama yaramazlığı şıp diye kesildi nerdeyse. dökmeden kendisi yemek yiyo sakin sakin. kendi kendine uyumaya başladı. daha güzel konusuyo. bi haftada günde iki saatle bu kadar değişiklik beni şok etti
Ayy kuzum transfer mi olacaksın yoksaHastanedeyim canım odada su içip yürüyorum şuan bı yandan da burda takılıyorumsıkışmam gerekiyormuş alacaklar birazdan dua edin lutfenn
Ya süpermişbenim kıza da çok iyi geldi. Konuşması ilerledi
Allah razı olsun samdanim,abdest aldım şimdi Ayetel Kürsi okuyarak gireyim dedim,insirahta okuyum sağolasınyaaaa çok heyecanlıinşallah hayırlısıyla al gir çık kuzum:)
inşirah suresi oku bol bol
dualarimdasin hep
Evet limonsuzum büyük gün bugün, dua et banaaAyy kuzum transfer mi olacaksın yoksa
Olmaz mı ya hemde ne güzel olurdemekki çocukların ihtiyaci var küçük de olsa :)
keşke devletin oyun grupları yarım gün kreşleri vs olsa herkes yararlansaannelerin de nefes almaya ihtiyacı var. çocukların da öyle bi ortama ihtiyacı var :)
Allah razı olsun samdanim,abdest aldım şimdi Ayetel Kürsi okuyarak gireyim dedim,insirahta okuyum sağolasın
Evet limonsuzum büyük gün bugün, dua et banaa
Olmaz mı ya hemde ne güzel olur
Yaaa yemin ederim heyecandan ölecem samdannnayyy düşünsene yaza buralar hep kusmuk çiş süt olacak
hadi bakalımAllah güç dirayet versin kuzum
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah kuzum benimAllah razı olsun samdanim,abdest aldım şimdi Ayetel Kürsi okuyarak gireyim dedim,insirahta okuyum sağolasın❤
Evet limonsuzum büyük gün bugün, dua et banaa
Belki senin dördüncü cocugunabelki ilerde olur da tabi bize faydasi olmaz demi
Dua et canım Allah razı olsunHakkında hayırlısı olsun inşAllah kuzum benimya ne yazsam onu da bilemedim şimdi heyecanla bekliyoruz
Gündüzlerin sıcaklığı bile kafii yaGünaydın ohh miss
İzmir nasıl soğumadı, gündüzki sıcaklıklar hep fake. Gece serinliği üşütüyor.Bence iyi böyle
Faydası vardır illaki benım ayda 5,10 kere tutar mide bulantısı çok çekiyorum tuttugu zaman aglıyorum zaten inşallh bende araştrp ii yapan birini bulursam yaptrcam gerçekten
10 seneyi geçti yaptırıyorum. Faydası olur mu ne demek aç bak netten oku hacamat ne demek iyice kavra.
Peygamberimiz boşuna yaptırmadı bizde ona güvenip yaptırdık.
Hele migren için tek şifa diyebilirim acile giden kusan çok gördüm yaptırdıkça atakların arası açıldı daha az tutmaya başladı.
Daha hafifledi vs.
Tamamen temizlenir diyemez belki kimse ama ayda 2 kere tutanın senede 1 kereye düştüğünü gördüm.
Faydasına inanmasalar bütün sosyetik dr lar sertefika alır mı?
Faydası vardır illaki benım ayda 5,10 kere tutar mide bulantısı çok çekiyorum tuttugu zaman aglıyorum zaten inşallh bende araştrp ii yapan birini bulursam yaptrcam gerçekten
Osmaniyelim ama Şırnakdaym eşimn görevinden dolayı
Nerdeydin? İstanbul avrupa için önerebilirim
Geçmiş olsun çokYine salgın var, yine çocuklar hasta
Kesinlikle, yeterki esmesinGündüzlerin sıcaklığı bile kafii yamillet montla botla geziyor akşam en fazla kot çeket yetiyor şanslıyız bence
Yaaaa bnm akrabalarım var yeni telefon almismhayırdır inşallah rosss nasil gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?