Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastanedeyim canım odada su içip yürüyorum şuan bı yandan da burda takılıyorum sıkışmam gerekiyormuş alacaklar birazdan dua edin lutfenn

yaaaa çok heyecanlı inşallah hayırlısıyla al gir çık kuzum:)
inşirah suresi oku bol bol

dualarimdasin hep

Ya süpermiş benim kıza da çok iyi geldi. Konuşması ilerledi

Ya süpermiş benim kıza da çok iyi geldi. Konuşması ilerledi

demekki çocukların ihtiyaci var küçük de olsa :)
keşke devletin oyun grupları yarım gün kreşleri vs olsa herkes yararlansa annelerin de nefes almaya ihtiyacı var. çocukların da öyle bi ortama ihtiyacı var :)

Olmaz mı ya hemde ne güzel olur

Allah razı olsun samdanim,abdest aldım şimdi Ayetel Kürsi okuyarak gireyim dedim,insirahta okuyum sağolasın

Evet limonsuzum büyük gün bugün, dua et banaa

ayyy düşünsene yaza buralar hep kusmuk çiş süt olacak

hadi bakalım Allah güç dirayet versin kuzum

Allah razı olsun samdanim,abdest aldım şimdi Ayetel Kürsi okuyarak gireyim dedim,insirahta okuyum sağolasın

Evet limonsuzum büyük gün bugün, dua et banaa
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah kuzum benim ya ne yazsam onu da bilemedim şimdi heyecanla bekliyoruz

Faydası vardır illaki benım ayda 5,10 kere tutar mide bulantısı çok çekiyorum tuttugu zaman aglıyorum zaten inşallh bende araştrp ii yapan birini bulursam yaptrcam gerçekten

hayırdır inşallah rosss nasil gördün
Yaaaa bnm akrabalarım var yeni telefon almism
Halam telefonumu kırıyor birde pişkin pişkin bn bişey yapmadım diyor

Sonra ben gelip burda paylaşıyorum sanirm
Sende bana o meşhur cumleni yazmışsın her kötü olay senin başına geliyor nasıl çekiyorsun bu kdr kötü olayı diyirsun

Sonra uyanıp çise gittim
Ulan şamdan yine yaptın yorumunundiyirm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…