- 12 Haziran 2019
- 19.778
- 122.002
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.501
Ay hadi hayırlısıyla olsun Rabbim kolaylıklar versinbayiltacaklar mi seni. Eğer bayiltmazlarsa bol bol rabbi yessir oku o anda. Yani bilmediğim için diyorum kusura bakma olur mu bol bol çekelim senin için inşaallah tutar ikizler gelir.
Sqolun kizlar 1 saat önce çıktım işlemden,şimdi dinleniyorum bir saat daha burdayım sonra evin yolunu tutucaz nasipse :)K Kendinisevenbirii gülüm nasılsın herşey yolunda gidiyor değil mi ☺
Sqolun kizlar 1 saat önce çıktım işlemden,şimdi dinleniyorum bir saat daha burdayım sonra evin yolunu tutucaz nasipse :)
İnşallah tutunurlar ya heyecandan kalbim hala pır pır
Çok a şı rı de tay vermişOlsaydı asıl güzel olmazdı :)) yarıladın demek maşallah, ben daha pek ilerleyemedim
Gittik canım evet, soğuk algınlığı dedi normal, gözü için damla verdi
Antibiyotiğe gerek yok şu an dedi, öksürük başlayabilirmiş öksürük şurubu verdi. Iyiyiz cok sukur
Sen nasılsın?
Çok a şı rı de tay vermiş
Sqolun kizlar 1 saat önce çıktım işlemden,şimdi dinleniyorum bir saat daha burdayım sonra evin yolunu tutucaz nasipse :)
İnşallahSqolun kizlar 1 saat önce çıktım işlemden,şimdi dinleniyorum bir saat daha burdayım sonra evin yolunu tutucaz nasipse :)
Insallah canim ya heyecanin bana da gectiSqolun kizlar 1 saat önce çıktım işlemden,şimdi dinleniyorum bir saat daha burdayım sonra evin yolunu tutucaz nasipse :)
Kiz naptinnn dugunde giydinmi beyazselam hatunlar
Güzel bir hafta olsun inşAllah
Ay tam giyindim sonra çıkardım vazgectimKiz naptinnn dugunde giydinmi beyaz
İyi yaptın aman boşver. Yıldönümü vs özel günlerinizde giyersin beyaz elbiseniAy tam giyindim sonra çıkardım vazgectim
nar çiçeeee giyindimm
Geçmiş olsun miniğine. Bugün de benim kolum kalkmıyor enerji 0Bakalım artık diğer kitapları nasıl '))
Geliyor gidiyo durmuyordu
Ayy inşaallahSqolun kizlar 1 saat önce çıktım işlemden,şimdi dinleniyorum bir saat daha burdayım sonra evin yolunu tutucaz nasipse :)
Geçmiş olsun miniğine. Bugün de benim kolum kalkmıyor enerji 0
K Kendinisevenbirii canım cavadzadem ne yaptınn :)
K Kendinisevenbirii hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Canımm inşallah iyi olur herşey senin için ❤
İnşallah
Insallah canim ya heyecanin bana da gecti
Sağolun kizlar evime geldim, yatırdı hemen eşim, yemek yapıyor simdi de saolsunAyy inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?