Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kk birinci noteri bunu gördün mü?

Kres yardımı galiba bi araştırsana kuzum
Memurları kapsıyor mu bilemedim ama bi bak bakalim

yok kuzum hiç bakmayim ben sağolasın çok şükür biz kari koca memuruz inşallah darda olanlara yarar
büyük ihtimalle zaten belli bi gelir seviyesinin altında olan ailelere veriliyodur. onları genelde işçi veya asgari ücretli calisanlara veriyolar :)

Ooooh sefan olsun balım.
Ayyy ne güzel olur
Ama sen zaten çok özelsin ki çay için eşimi bekliyorum tatlım
Tutamadı demekki kendini yine tatlı kızın nasil
Ya benim ifadeler yine gitti

seni yerim ben de kocama demleticem birazdan

her insan gibi

ben işte yoğun çalışırken somurtkan şirin gibiydim rosss nefret etmediğim gıcık olmadığım insan yoku
Kız bnde ergenligimde öyleydim
Hicbirseyden mutlu olmam memnun olmam
Habire kalp kirardim

Artık başıma.bisey gelirse dicem ki şamdan olsaydı hep mi seni buluyir derdi diyip teskin edicem kendimi

Yok canım hiç öyle birşey yazmıyor aslında, çalışan sgkli annelerin hepsine verilecek diye biliyorum ama zaten memurlari kapsamıyordur sanırım
Kreşe anaokuluna gonderen calisan anneler icin
Dediğin gibi daha düşük maaşlı çalışanlar için daha iyi olur tabi ki

Kız bnde ergenligimde öyleydim
Hicbirseyden mutlu olmam memnun olmam
Habire kalp kirardim

Artık başıma.bisey gelirse dicem ki şamdan olsaydı hep mi seni buluyir derdi diyip teskin edicem kendimi

yok kalp kirmamaya hep dikkat ettim ama herkesten nefret ediyodum

aynen bisey gelince ahhh rosum ahhh derdi de kara yazılı kuzuuummmm derdi de

anladim kuzum:) genelde bunlar pilot bölgede ve sınırlı sayıda oluyo:) mesela bi arada torununa bakan amneanneye babaanneye para yardımı vardi:)

anladim kuzum:) genelde bunlar pilot bölgede ve sınırlı sayıda oluyo:) mesela bi arada torununa bakan amneanneye babaanneye para yardımı vardi:)

Evet canım
Mesela boşanmış çocuğunu kreşe vermekte zorlanan kadınlar için çok güzel olur inşallah düzgün bi şekilde işler sistem

Evet canım
Mesela boşanmış çocuğunu kreşe vermekte zorlanan kadınlar için çok güzel olur inşallah düzgün bi şekilde işler sistem

onlar da sıkıntı olmuyo tosiam :) genelde şartlar çok belirgin olduğu için. inşallah darda olan herkese ilaç gibi gelir cidden hayat çok zor. bugün çocuk montu baktik. lcw de bile iyi sayilamayacak montlar 150 200 tl idi.

Evet gerçekten çok pahalı herşey
Allah yardımcısı olsun herkesin biz yine iyi kötü idare ediyoruz

Evet gerçekten çok pahalı herşey
Allah yardımcısı olsun herkesin biz yine iyi kötü idare ediyoruz

öyle valla düşünsene 2 bin tl asgari ücret 500 kira olsa 500 faturaların tamami. geriye kalani kaça bolecekler de gecinecekler
biz biraz toparlanalim de benim biseyler yapmam lazım zaten. içim hiç rahat değil

yok kalp kirmamaya hep dikkat ettim ama herkesten nefret ediyodum

aynen bisey gelince ahhh rosum ahhh derdi de kara yazılı kuzuuummmm derdi de
Bı dönem oluyor heralde o yaa bu nefrt dönemi bilmiyirm bnde sık sık oluyor heralde

Kara bahtlı kör talihli rossuum
Sonra patlat
Çekmediği derttle çile kalmadı diye
Sonra B Brunello Cicinelli
De al ona da patlat bir şarkı ooo değmeyin bize de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…