- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.961
Bu hangi seviye cananım yav.. Ne içip böyle oluyorsunuz. Ben önümdeki bardağı mutfağa götürmek için 15 dk kendimi ikna etmeye çalışıyorum. @Negohatun duymasın
Bn hiç gormemism onu uyuyirdum heralde
Ben de görmemiştim limonsuzcay in alintisinda farkettimBn hiç gormemism onu uyuyirdum heralde
Çok iyi fikir.Aaa balkonu bilmiyordum. Konya gece serin olmaya başladı gündüz koyup gece alsam mı,?
Yaa çok teşekkür ederimm
Bende kocasızlıktan dolayı kapalıyımBadana dan dolayı kapalıyız
Çok çok sağ ol canımÇok iyi fikir.
Bende kışın balkonum açıkken içeri alıyordum. Çok soğuk havalarda al. Zaten kışın içleri biraz kuruyor ama ölüyor sanma. Bakımlarına devam et. Bir anda canlanıyor. Bahara doğru bambaşka bir hale gelir
Rica ederim
Benimde aloe Veralarım,kaktüslerim ve bir sürü çiçeğim var...
Aspirin bire bir...
Onlara birşey olursa gerekirse serum takarım gövdelerine
Yok söylemedi. Bir tek akroşa söyledikleri kötüdür. Onun dışında söylediği herşey iyidirBen hiç kötü sehler söylemem sor B Brunello Cicinelli cicinelli ye smdiye kdr hiç kötü bişey soylemis miyim
Yok söylemedi. Bir tek akroşa söyledikleri kötüdür. Onun dışında söylediği herşey iyidir
Bizim koca var kokuyorBende kocasızlıktan dolayı kapalıyım
Gencecik yaşımda soldum be gülom
Bazen aslında bizi şaşırtıyor bazen de hiç sasirtmiyoYok söylemedi. Bir tek akroşa söyledikleri kötüdür. Onun dışında söylediği herşey iyidir
Söylemesen farketmezdimBrunelli mi
Cici cici olalı böyle eziyet görmedi
Zaten profil resmi.olnauan herkesden nedense şüpheleniyorum.benBen buradaymisim yaziyormusum o an ama emoji bile koymamisim mesajina, gıcık olmuşum nedense
Kaytan biyiklim da derm
Zaten profil resmi.olnauan herkesden nedense şüpheleniyorum.ben
Gazlama kızBrunelli demiş yaaa brunelliii düşünebiliyor musun
Keske sizi daha once tanisaydim diyorum su an, annemin aloe vera ciceklerini kendi evime getirdim, uğraştım ettim ama olmadı öldüler, böceklendiler
Netten bakıp gereken herseyi yaptim ama olmadi
Neden olmustur sizce?
Icimde aci kaldı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?