- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.941
Zaten seni kim.paha bicebilir tosi
Aaa balkonu bilmiyordum. Konya gece serin olmaya başladı gündüz koyup gece alsam mı,?Kuzum öncelikle sulasan bile sert kalan bir topraksa toprağını değiştir. Ben toprağı gidip bir milyoncudan aldım. Poşeti 15 lira mı ne.. Ama nasıl bereketli topraksa kışa girerken domates çıktı ya
Aloe verayı toprağı kurudukça suluycaksın. Hergün sulama sakın. Ama iyice de kurutma. Mesela dün nemliydi, bugün kuru mu. Sula hemen. O şekilde takip et. Canlanana kadar haftada 1 kez makarna haşlama suyu ya da yumurta haşlama suyu dök toprak kuruyunca su yerine.
Dışarıda durmasına özen göster. Balkonda bak. Oksijen seviyor aloevera.
Ben saksı yetiştiremiyorum artık öyle çoğalıyor maşallah..
Bunun için piton burcuna gerek yok hilalim şuanda da öyleyim zaten
Geçen @malii topiği ne zaman açsam seni birini haşlar halde buluyorum yemekhanelerde bu kadar haşlama yapılmadı diyor bana
Hey gidinin kızı ne güldürdü
Yaa çok teşekkür ederimm1 tane aspirini 1 bardak suda erit,
İçine 1 çay kaşığı da toz şeker...
Karıştır dök çiçeğe...
Capcanlı olur
Zaten seni kim.paha bicebilir tosi
Picenleri piceriz pinc le
Badana dan dolayı kapalıyızDeme kız hınzır
Bu hangi seviye cananım yav.. Ne içip böyle oluyorsunuz. Ben önümdeki bardağı mutfağa götürmek için 15 dk kendimi ikna etmeye çalışıyorum.Bitti Canım bitti
Baktım bırakacak gibi değilsin terk ettim
Ama yarın illa temizlenecek bir yer bulurum
Kendime
Ben hiç kötü sehler söylemem sor B Brunello Cicinelli cicinelli ye smdiye kdr hiç kötü bişey soylemis miyimHahahaha teşekkür ederim canım iyi birşey söylediğini umuyorum
Bu hangi seviye cananım yav.. Ne içip böyle oluyorsunuz. Ben önümdeki bardağı mutfağa götürmek için 15 dk kendimi ikna etmeye çalışıyorum.Nego duymasın
Eftelya abeyKim kız erkek aa benim nasıl gözümden kaçmış o yiğit delaanlı
Ben hiç kötü sehler söylemem sor @brunelli cicinelli ye smdiye kdr hiç kötü bişey soylemis miyim
Aynı sen
O beni anlarBrunelli mi
Cici cici olalı böyle eziyet görmedi
Resmi kurumlar Fye dönüştürülüyor gibi bi tantana yayıldı
Adam sapik olduğunu o mesajda direkt vermiş aslında.Eftelya abey
Kimse takmadı ki.. Sen olsan sende takmazdın. Öyle takılmayacak bir aurası vardı
Hemde nasıl.. Bakmaya kıyamıyorum ya
Skulentim de çiçek vermiş..
Ağladım resmen mutluluktan..
Güzel çocuklarım benim.. Anaları kurban olsun yeşil çocuklarıma
İçimdeki anaç dur durak bilmiyor
Bn hiç gormemism onu uyuyirdum heraldeAdam sapik olduğunu o mesajda direkt vermiş aslında.
Elektriksavar taktırsam bile senden elektrik alırım malim. Senden elektrik almamak mümkün müBenden elattirik alıyürsün biliyorür ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?