- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #31.921
Benim kv de vardı alovera dedim ki anne bana da ekiver. Ekti ama toprağı çok sert. Yani üremiyor bitki. Onunkilere baktım yumuşacık toprağı ben pek anlamam bu işten ama benimki öldü ölecek. Kızına dikmiş bir saksıda çok güzeldi. Aynı yumuşacık toprağı simsiyah benimki bildiğin kum gibi anlamadım ben bu işi. Kurudu mu taş gibi oluyor
Nokia gibi dimi. Bir Japon markası adeta
İyiyiz canm gezdik geldik bugün biraz
Bugünlerde çok şükür daha iyiyim
Evet o tam japonikoydu
Nokia gibi dimi. Bir Japon markası adeta
Hatırlatma zaten zor ikna oldu değiştirmeye. Nausicaa lı kara günleri anmayalım. Hepimiz için çok zordu ama neyse ki bittiHahahhah Nausicaa daha beterdi :))
Iyiyim tatlım sen nasılsın bebişin nasıl?
Oramakomaburamako der gbiNokia gibi dimi. Bir Japon markası adeta
Hatırlarma zaten zor ikna oldu değiştirmeye. Nausicaa lı kara günleri anmayalım. Hepimiz için çok zordu ama neyse ki bitti
Oramakomaburamako der gbi
Ahahhahshshshsjs
Nokia dayanıklıdır yaa tosia da maşallah güçlü hacı dedikodusunu yapmak gbi olmasn smdi cicim
Bunun için piton burcuna gerek yok hilalim şuanda da öyleyim zatenO zaman da ters davranmaya gelmez hemen sokarsın herkesi
Ayıp yatakta olurHahahahahah ayıp bee ayıpppp
Kim kız erkek aa benim nasıl gözümden kaçmış o yiğit delaanlıKertenkelelerim ben geldim..
Eve geldim pijama giyip kendimi yatağa attım. Ne ayaklarım tutuyor ne herhangi bir yerim
Şu Eftelya mıdır, Aftalya mıdır nedir biz zaten onun erkek olduğunu anlamıştık. Şüphelerde haklıymışız demekki, hiç şaşırmadım
Yeni gelen üyeler kadın mı erkek mi olduğunu ciddi anlamda belli ediyor. Bana daha şaşırtıcı bilgilerle gelin
Arizona eyaletimiz o kadar hojdır ki her çeşit insanın uğrak mekanı olabiliyor ne yapalım. Ama bizim bizden başka dostumuz yok Rambo'lar düşman işgallerine karşı direneceğizŞaka bir yana içi bizler gibi pamuk olan, erkek olmadığına emin olan, bizler gibi naif ve sevecen her üyeye açığız tabiki..
Eee neler yaptınız bakalım. Ben 2 gün kocasız şimdiSizlerde neler var neler yok
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra başka topiklere devam mı
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
@Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@mehlika nur
@AnneAslan
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@BenSero
@baby0101
@Calcifer
I inessa armand
_CaNanSu_
kk birinci noteri
Dayanamadin tabi banaBitti Canım bitti
Baktım bırakacak gibi değilsin terk ettim
Ama yarın illa temizlenecek bir yer bulurum
Kendime
İbretlik şiirlerim sağolsunCidden hiç iyi olmamıştıiyi ki ikna ettin cicim ❤
İnsanın söyledikçe söyleyesi geliyor.,
Zaten seni kim.paha bicebilir tosi
Benden elattirik alıyürsün biliyorür benBunun için piton burcuna gerek yok hilalim şuanda da öyleyim zaten
Geçen @malii topiği ne zaman açsam seni birini haşlar halde buluyorum yemekhanelerde bu kadar haşlama yapılmadı diyor bana
Hey gidinin kızı ne güldürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?