- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.141
benn sizin engin fikirlerinizi almadan evlenmiycemmÖnce kiyamiyorsun
Sonra baktım kiyiyorlar sana
Başlıyorsun kıymaya
Boşver evliligi hayatını yasabenn sizin engin fikirlerinizi almadan evlenmiycemmkkorkayruum
+1000Boşver evliligi hayatını yasa
En güzeli tek tabanca
Ne kadar da tezat insanmtam terazi yükseleni gbi
Ahahahahahahyaaa ahahaahbide buzdolabına giriyolardi onu da görmüş müydün
Teveccühünüz ifinim
Ahaha dikkat et çekmesin seniCekecekmis de çekmemiş
Çekse de.monta derm heralde hahahahahahah
Kendisi daha çok horluyor
Ya Ross önceden ciciyi bu Zeynep gibi hayal ederdim karakterini,kendini de demet Evgar benzetirdimBen çok seviyorm bunlari Yaaa böyle kesit kesit izliyorm bazen
Zeyno tam benm ruh ikizim gbi
Vayy vayy vvaayy(bu vay sana,ibraama değil)
Çok şükür ses verdin
Ahhahahahahahahahahhaha
bak bu
Tıp olarak benzemiyor ama karakter olarak bnce tubikle.ikimiz benziyoruzAhaha dikkat et çekmesin senisenin ki yine horluyomus sesiniz birbirinizi bastiriyordur benim herif ponçik ponçik görsen bebek gibi yatip kalkıyor horlamanın h'si yok e tabi öyle olunca sürekli beni dürtüyo horlama diye bu daha fenaa
Ya Ross önceden ciciyi bu Zeynep gibi hayal ederdim karakterini,kendini de demet Evgar benzetirdimyok değilim onun gibi ona da benzemiyom dediğinden beri cici, artık seni öyle hissediyorum Zeynep gibi yani
Çoğu kez 45 dakkalik bölümlerden açıp izliyorum isim yokken valla çok güzel moral oluyor bu film bana
O ne beSesim haşa bu topikten nerelere kaçtıysa artık
Bence güzel oyuncici gelince kim kendini hangi dizideki karaktere benzetiyo oynayalim miya da kim hayalinde hangi dizi karakterine benzetiyo birbirini:)
B Brunello Cicinelli
R ROSSS
HayatSevinceGuzel
Yavrum bnce herkesin olduğu saatlerde oynayalım smdi uyku bastırıyor benicici gelince kim kendini hangi dizideki karaktere benzetiyo oynayalim miya da kim hayalinde hangi dizi karakterine benzetiyo birbirini:)
B Brunello Cicinelli
R ROSSS
HayatSevinceGuzel
aa süpeerr yapalıım =))))cici gelince kim kendini hangi dizideki karaktere benzetiyo oynayalim miya da kim hayalinde hangi dizi karakterine benzetiyo birbirini:)
B Brunello Cicinelli
R ROSSS
HayatSevinceGuzel
bende dee var oo Rosuumm ama yükselenimii bilmiyorummBoşver evliligi hayatını yasa
En güzeli tek tabanca
Ne kadar da tezat insanmtam terazi yükseleni gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?