- 12 Haziran 2019
- 19.785
- 122.043
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.181
seni çok iyi anlıyorum cici, misafirdi nikahtı düğündü 10 gün oldu kocasızımBende kocasızlıktan dolayı kapalıyım
Gencecik yaşımda soldum be gülom
Ay yok istemem yanaşmasınMalim uykusuz geceler haram olmasaydı degerlendireydiniz baribana uyku yoksa sana da yok diyip dürtseydin kocani
Birbirinize dokanmadan yandan yandan gezin evin içinde mademHerif de izinli bugün ,gerginken izinli olmasını hiç sevmiyorum yine solumdan kalktım bugün hayırlısı bakalım
Yengeç miyiz kız bizBirbirinize dokanmadan yandan yandan gezin evin içinde madem
MantıklıYengeç miyiz kız bizKendi yürüsün öyle ben taviz vermem
Evet cok sukur suan 36.5 atesi gece bjraz soguk kompres yaptik ustunu incelttim ilactan suphelendim.vvermedim ... yayla corbasi yapmistum dun onda yedirdim cok sukur iyi suan gece gene cikmaz insallah. Ilac kati kivamli olurmu limonsuzum yaa
Kızlar sizlerle mutluluğumu paylaşmak istiyorum
2 yıldır satın alma sorumlusu olarak çalıştığım şirkette yoluna İthalat ve İhracat Müdürü olarak bugün itibari ile devam ediyorum
Bu da dün kü aldığım plaketim
Evet cok sukur suan 36.5 atesi gece bjraz soguk kompres yaptik ustunu incelttim ilactan suphelendim.vvermedim ... yayla corbasi yapmistum dun onda yedirdim cok sukur iyi suan gece gene cikmaz insallah. Ilac kati kivamli olurmu limonsuzum yaa
Canım iki sene önce stilevsin elektrikli süpürgesini 450ye aldım.bütçem düşük olduğu için bi de tanıdık yerden taksitle alabilmek için.kıbrıstayım ben.şu anda 500 600 civarı olması lazım burda.türkiyede daha uygundur fiyatı .memnun muyum.işimi iyi görüyo.çok çok kuvvetli değil ama iyi.bi de zemin ayarı ters gibi.halı tarafını tıklatınca düz zemini güzel alıyo,düz zemin ayarında da halıyı güzel alıyo,niye öyle anlamadım ama işimi görüyo sonuçta.model de şu
Teşekkür ederım araştırıyorum inşallh güzel bi tane bulurum bunada bakacam
Eki Görüntüle 2545460
Amiin cnm Tesekkur ederim sagolasinGeçmiş olsun
Allah şifa versin
Teşekkür ederimm :) Çok sağoll canım :)Tebrik ederim,başarıların daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?