- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.161
Yavrum bnce herkesin olduğu saatlerde oynayalım smdi uyku bastırıyor benibizi hepimizi
Hahahsshja
Aynen kuzumyok zaten kuzu cici geldiğinde ona soralim o zaman gün saat kararlastiririz herkesin uygun olduğu saate göre yaparız:)
Canım iki sene önce stilevsin elektrikli süpürgesini 450ye aldım.bütçem düşük olduğu için bi de tanıdık yerden taksitle alabilmek için.kıbrıstayım ben.şu anda 500 600 civarı olması lazım burda.türkiyede daha uygundur fiyatı .memnun muyum.işimi iyi görüyo.çok çok kuvvetli değil ama iyi.bi de zemin ayarı ters gibi.halı tarafını tıklatınca düz zemini güzel alıyo,düz zemin ayarında da halıyı güzel alıyo,niye öyle anlamadım ama işimi görüyo sonuçta.model de şuMerhabalar herkese elektrikli süpürge alcam anneme hediye olarak bütçem fazla da yok kendm biraz para brktrdm kocadan habersiz alcam malesef hangi marka önerirsnz 400-600 tl bütçem gerçekten annemın ihtiyaçı var süpürgesi bozuldu çünkü maddi olarak ailemın durumuda iyi değil yeri geliyor1 tl muhtaç oluyorlar kocamdan habersiz para gönderiyorum aslında gondermeme kzmaz da bu aralar bizm de cok borcumuz var kredi cektik ama ailemn durumu bizden çok daha kötü galiba içimi döktüm kmseye anlatamam anlatsam acındrıyor kendini derler
Kocamdan habersz para göndermek hoş değil ama napalım ben çalışmıyorum zAten Şırnak gibi yerdede çalışma imkanın yok morallerim düşük açıköğretim yazıldım ilerde belki bi yerde çalışırım diplomann faydasını görürüm inşallh dua edin benım için
Malim uykusuz geceler haram olmasaydı degerlendireydiniz bariUyuyamadım ya sineklerden yakanlardan.iki gecedir uyku haram banaDetan alcaktım unutuyorum hep.kış geleydi iyiydi
Hiçbir fırsatı kaçırma zatenMalim uykusuz geceler haram olmasaydı degerlendireydiniz baribana uyku yoksa sana da yok diyip dürtseydin kocani
Nausicaa da iyiydi ama samdan i görünce sebepsizce mutlu oluyorumgünaydın kızlar
Nausicaa da iyiydi ama samdan i görünce sebepsizce mutlu oluyorum
Nausicaa da iyiydi ama samdan i görünce sebepsizce mutlu oluyorum
Ya bende sevdim ama uzaktan sevdimaynen bi ben sevmişim nausicaa yi limonsuzum
Aşkolsun olur muGünaysssssss
2 gündür yoktum kimseler de merak edipte etiket yapmamış beni hıhhhhhhhh
Duvarında yazmış canım.aaa kızı mı hastaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?