- 11 Nisan 2007
- 88.036
- 518.003
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.441
aynen melodili okudum
Barış manço şarkıları sabit olmalı her okulda
Hiç bir yerden de gunaydinsiz bırakmazgünaydın
Akşamları ehliyet kursuna gidiyorum bu hafta oyuna katılabilirmiyim bilmiyorum B Brunello Cicinelli ama allah var hepinizi eyi bişeylere benzetiyorum
Sen bunu diyince aklımaaAkşamları ehliyet kursuna gidiyorum bu hafta oyuna katılabilirmiyim bilmiyorum B Brunello Cicinelli ama allah var hepinizi eyi bişeylere benzetiyorum
mesela hangisi?
Bende seniiiiiii canimmmseni ihmal etmem
Domates biber patlıcan, nane limon, bugün bayram, müaadenizle çocuklar, ayı
Günaydın dün hiç kafam kaldırmadı yazamadım kızlar nabersiniz?Kuzucuklarrrrrrrrrrrr
%6 şarjımla dün çıktığım andan itibaren atılan tüm mesajları okuyarak ve beğenerek geldim, kertenkele aşkı insanlara neler yaptırıyor şaşırmamak elde değilBiraz parmaklarım tutmuyor ama olsun
Evet gelelim halet-i ruhiyeme..
Lütfen şok geçirmeyin, kalp hastaları okumasın, hamileler çocuklarını sıkı tutsun vallahi inanmazsınız ama bugün kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum
Bugün bir velim okula gelip bana öyle güzel övgüler söyledi ki tüm motivasyonum yerine geldi. Sadece kendi adıma değil tüm veliler adına söylüyorum hepimiz sizin disiplinli duruşunuzu çok beğeniyoruz, çocuğum ödev yapmazdı şimdi kendi oturup ben demeden yapıyor falan dedi. Lütfen bizi bırakmayın dedi. İyi ki sizin gibi öğretmenler var dedi..
Kaç haftadır kendimi yıprattığım boşuna değilmiş meğer. Tüm yorgunluğuma, stresime öyle çok değdi ki,
Boşuna kürek çekmiyormuşum hissi kadar güzel birşey yok
Sizin halet-i ruhiyeler nasıl bakalım ♥
@samdan ımız bir oyun önerisinde bulunmuşBenim de hoşuma gitti.. Kendinizi hangi film-dizi karakterine benzetiyorsunuz? Oyunu. Yalnız bunun için hep birlikte bir gün belirleyelim ki herkes o gün oyuna gelsin. Kimse katılamadım diye üzülmesin. Bugün görmeyen olabilir, yarın Hastahane randevum var ve geyşam evde. Cuma günü saat: 20:00 desek herkes oyuna gelebilir mi 1-2 oyun da ben eklerim. Oyun gecesi yaparız. Nasıl fikir?
Şamdanım biz kendimizi mi benzeticez yoksa herkes birbirini mi benzeticek. Oyunun ayrıntılarını öğrenelim de düşünelim cumaya kadar
@malii demek beni yumruğunu masaya vurmuş erotük biz İngiliz hakimesine benzetiyorsun, hmmmmmmmm
O zaman bu görsel benden sana gelsin 
Eki Görüntüle 2545604
@samdan
@malii
direksiyonda nasılsın?
Korku panik var mı?
direksiyon eğitmenliği sertifika almak istiyorum bende
Başvuru yapacağım...
Sen bunu diyince aklımaa
Acayip hayvanlara benzeysun şarkısı geldi nedense hepimi,i acayip hayvanlara bebzetecekemissin gbi hissettm
bir özüne bah başın yuvarlakmidur
sözleri efsane
Sadece 2 kere oturdum eşimle. Dersler başlamadı daha. O ikiside var.
Gebelik zekadan bişey götürmedi sende hala daş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?