- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.401
İnşaallah ateslenmez geçmiş olsun tekrar canımBenimde uykm geldi canlar dun geceden uykusuzumya yataym bakarsnz gece gene ateslenjr jnsallah olmaz da ...
Kiz millet sirf buzluk doldurmaca yapiyo yemeden hic ... bizde yapsak ne rahat olur varya aslnda nego bize boyle de gorev verse heeSigara böreğini çiğ koyduğumuz için duruyor bizim yine en kötü yemek yapasım gelmediğinde kahvaltının yanında filan çıkartıyoruz
Pogaca yapınca bizim de öyle, hayatta kalmaz
Kiz millet sirf buzluk doldurmaca yapiyo yemeden hic ... bizde yapsak ne rahat olur varya aslnda nego bize boyle de gorev verse heeNego ne guzel olur biri gūtmeden is yapmaz olduk herhal bizde
Ben çok sinirlendim o üstün zekalıdan ötürüAmecey nasılsın? Fortumlu konuyu yeni okudum yorumları çok güldüm sana :))
Ben çok sinirlendim o üstün zekalıdan ötürü
Bilmem ki şimdi bakınca komik geldiNeyine sinirlendin?
Baya gölet filan diye yardırmışsın :))
İşeyip duru
Bilmem ki şimdi bakınca komik geldi
Sen nasılsın?
Kitabın sonundayım,tadını çıkara çıkara finale yürüyorum.
Ayrıntılarda boğuluyorum demiştim ya, miyav miyav gidiyor finale doğru hav hav havOf çok boşladım ben, hiç ilerleyemedim.
Biraz da baydı gibi tam sürükleyemedi. Şimdi devam edeceğim merak ettim sen öyle diyince heveslendim :)
Ayrıntılarda boğuluyorum demiştim ya, miyav miyav gidiyor finale doğru hav hav hav
Diğer kitapları da böyleyse işim iş. Sıkcam dişimi demektir. Sonuna doğru multijete geçiyor. Sanki anlatacağı şeyi önce bir mırıldanıyor,geveliyor ama sona doğru şok. Şok dedim de sen de bunalıma gir diye şunu bırakıyorumCidden ben de öyle oldum kafamı da tam veremiyorum galiba iş stresinden. Okuyorum okuyorum bakıyorum ki anlamamışım o an ne düşündüm kim bilir :)) haydiiii başa dön.kolay kolay bu kadar süründürmem bi kitabı elimde ama nedense böyle oldu.
Diğer kitapları da böyleyse işim iş. Sıkcam dişimi demektir. Sonuna doğru multijete geçiyor. Sanki anlatacağı şeyi önce bir mırıldanıyor,geveliyor ama sona doğru şok. Şok dedim de sen de bunalıma gir diye şunu bırakıyorumEki Görüntüle 2545760
Ben gülmedimBiraz güldüm ama çok değil
Ben gülmedim
Senin galerinde kraliyet ailesinin dünya üzerindeki yaptırımları ve bu süreçten ne şekilde zarar görmeyeceğimize dair kurtuluş planlarının ssleri kayıtlıdır muhtemelen. Ondan gülmemişsindir tosii, işte bende böyle yavan şeylere talimBen senin bunu bana göndermene güldüm. Hani bunu gördün, okudun. Bir de screenshot alıp telefonunda yer kaplamasına izin verdin. Sonra da bana gönderdin. İşte bu şaka gibi olduğu için güldüm
Jane Casey miyim neyim ne kadar uzattım
Senin galerinde kraliyet ailesinin dünya üzerindeki yaptırımları ve bu süreçten ne şekilde zarar görmeyeceğimize dair kurtuluş planlarının ssleri kayıtlıdır muhtemelen. Ondan gülmemişsindir tosii, işte bende böyle yavan şeylere talim
Bazen zeka seviyesi düşük espirilerle de mutlu olunabilir bunu anlamalısın. Kapı gıcırtısı, tebessüm etmene sebebiyet versin, bırak.
Bazen zeka seviyesi düşük espirilerle de mutlu olunabilir bunu anlamalısın. Kapı gıcırtısı, tebessüm etmene sebebiyet versin, bırak.
Demin bir konu okudum, içim karardı. Hayat çok kısa, bime artık güzel şeyler gelmiyor, diğer marketlere gitmeye üşeniyorum.
Demin bir konu okudum, içim karardı. Hayat çok kısa, bime artık güzel şeyler gelmiyor, diğer marketlere gitmeye üşeniyorum.
Mandal? Benim oğlanlar, mandallarıma uçmayı öğretiyor. Bana lazım ama silikonlar sağlam olmuyor işteEki Görüntüle 2545779
Yalnız içine mi doğdu ne, galerimdeki bir diğer ss de bu, bunu atacaktım neredeyse.
Neyi beğenip almayı düşündüm acaba buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?