- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.421
Mandal? Benim oğlanlar, mandallarıma uçmayı öğretiyor. Bana lazım ama silikonlar sağlam olmuyor işte
Bime bak çabuk. Vakumlu olanları geliyor, duvar delmeye son :)))Yok şu banyo raflarından alsın diye eşime yollamıştım galiba. 2 senedir ebeveyn banyoma bi banyo rafı takamadık nedense.
Öf yine sinirim bozuldu düşününce 2 yıl be 2 yıl :))
Bime bak çabuk. Vakumlu olanları geliyor, duvar delmeye son :)))
Tam karşımda mağaza. Dolayısıyla her ürünü, aktüellerini afişiyle görüyorum. Yapacak bişey yok, yerleşiyor bişekilde ne nezaman gelecek diye. Çok sevdiğim bir bisküvi var ve sadece orda bulabiliyorum. İlgi alanıma bu şekilde giriş yaptı. İyi geceler :) Ben dalmazsam, sonlandırcam bugünSanki nalburlarda satılmıyor, avmlerde satılmıyor, a101 bim bekliyorum.
Oysa çok basit
Mesaj at, bugün gelirken şu mağazaya git şunu al getir yaz.
Salak gibi aaa hayatım a101 e geliyormuş baksana filan dersen aşkım 3 mağaza gezdim bulamadım yaaa diyip geliyor adam.
Demiyor ki demek ki banyo rafı lazım, giderken şu nalbura girip alayım
Neyse iyice hayatı sorgulama işine girismeden kitabıma dönüyorum sonra da yatıyorum. Iyi geceler hameceyyyy
Tam karşımda mağaza. Dolayısıyla her ürünü, aktüellerini afişiyle görüyorum. Yapacak bişey yok, yerleşiyor bişekilde ne nezaman gelecek diye. Çok sevdiğim bir bisküvi var ve sadece orda bulabiliyorum. İlgi alanıma bu şekilde giriş yaptı. İyi geceler :) Ben dalmazsam, sonlandırcam bugün
Pelinsu eceler geliyor aklıma seni görünce
ama daha birbirimizi çok tanımıyoruz, ben kimseyi benzetemem herhalde, bir de dizi hiç izlemiyorum, film de izlemeyeli çok oldu :)zaten yüz olarak değil karakter olarak :)
diğerini yapmıştık. kim hangi ünlüye benziyo sizce diye bi oyun kurmuştu cici bize :)
ama daha birbirimizi çok tanımıyoruz, ben kimseyi benzetemem herhalde, bir de dizi hiç izlemiyorum, film de izlemeyeli çok oldu :)
Bir okulun teneffüs zilinde çalan şarkı geliyor aklıma benimde
Burda bi okuldan ses geliyo kara tren çalıyo teneffüs zilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?