Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:d
Ferman beni çok geriyor
Ben bir de o makas kan yerlerinde gözlerimi kapatıyorum
Matkapla deldiginde falan
Kız bende kapatıyorum gözümü, ay bu kadar olur ben bakamam ki öyle yara kesik vs şeylere, içim almaz
Ferman da gel git akıllı

Kız bende kapatıyorum gözümü, ay bu kadar olur ben bakamam ki öyle yara kesik vs şeylere, içim almaz
Ferman da gel git akıllı
Bnmde almaz korkarm da öyle şeylerden
Hahahaha dizi izlememiz bile aynıysa artık sasirmiycam biseue

O gittiği yer neresi annes babası nerdencok merak ediyorm fermanı

iyiyim kuzum şimdi oğlumu uyuttum geldim:)
krese başladı:) bugun yarım güne geçti haftaya da yarım gün gidicek. sonra saatleri uzatarak tam güne geciricekler.

sen nasılsın napiyosun bakalım tempo yakalayabildin mi. hastalık tamamen geçti mi

oyyy minniikk ya kreş minikleri çok tatlıı oluyoo :) hayırlı olsun samdanım iyi olmuş :) yavaş yavaş alışması için böyle artırarak gidiyor dimii?

çok şükür ben de iyiyiim çok şükürr toparladım kendimii gzel güzel gidiyorum :)

aynen canım iki ay opsiyonu var minigin. ama iki ayı bulmadan tam güne gecicek sanırım:)

iki haftada öğrendiği şeylere inanamazsin tam anasının oğlu çenesi düşük konuşup duruyo

yaaa çok sevindim :) :) inşallah bozmadan hasta olmadan devam edersin sınava kadar
2020 senin yılın olacak

Elektrikler yok 19:00 dan beri. Hiç bir şey yapamadık ama yapacağız ☺

çocuktaki şansa bak:) kutlama için mi uyumadi peki:) biraz geç yatan bi beybisi mi :)
inşallah hemen gelir ya. yaziyo mu nette bisey peki. baktınız mi kesilme saatlerine

çocuktaki şansa bak:) kutlama için mi uyumadi peki:) biraz geç yatan bi beybisi mi :)
inşallah hemen gelir ya. yaziyo mu nette bisey peki. baktınız mi kesilme saatlerine
22:00 gibi gelecekmiş. Normalde düzeni saban 9 9:30 gibi kalkar öğlen 2 saat uyur akşam en geç 22.30 uyurdu. Şimdi saçma bir hal aldı. Bıraktım kendi haline

Evet ben geldim nasilda merak etmisler beniii agladim resmen topige baktım dilos.nerde nerde diye mesajalr hep
Allahtan B Brunello Cicinelli aşkım etiket yapmasa kendimi goremicem buralda neyse
Cicim.okudum eşin hastaymış hemen iyileşsin eniştem sende bize katıl güzel can alıcı sözlerinle gel askkm ozledim.seni
K Kendinisevenbirii canım mesaj gönderdim sana çok yakın arkadaşımdan almissindir umarım mesajı hayırlısı olsunn hakkin ikiz bebislerimiz gelsin teyze olalım artık zeytin gözlü bebeklerin olsun kuuzm

Geçmiş olsun dileklerimizi ilet rosscumbenim eşimde dün aksam dan nezleye tutuldu,sesi soluğu gitti hep,çok mikrop varmış şu sıra ya
Tüh bileydim enercayzing veren içecek tarifi verirdim,ölüyü diriltir yeminle
O nasıl oluyor maliisirrini söyle de benim hasta herifi diriltiyim bende
Hosssgeldinnn dilosuumm özlettin kizz
Aldım mesajını arkadastan canimAllah razı olsun ikinizden de balimm,şu platformda ki arkadaşlarımdan gördüğüm desteği,gerçek yaşantımda ki arkadaşlarımdan,çevremden görsem sırtım yere gelmezdi bee hakiki dostlarım benim hepinizi coookk seviyorum

Sende ban yiyip durma yaa özlüyoruk

Nedemk aşkım inan Ogün kızlara yazdım bir kaç kişi banliydi deidm mesaj yazın kıza vallaha uyuyamam bak dedim güzel dileklerimi iletinn dedim arkadaşım.sagolsun halletii bitanem ben çevrimdışı okudum buraları insallah bir daha gitmem askkm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…