- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.921
Cınım benim evim her daim topludurHmmmm demek uyudun pekiii evi toplayıp mi yattın toplamadan mi doğruyu söyle bakiyim
Evet ya birde acayip gerilip heyecan yaptım, yaşıyormuşum gibiSonunu bende kaçırdım
Ama yine çok guzeldi
ReyizsinCınım benim evim her daim topludur
Pu ha ha
Mutlu yaşları olsun. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınB Brunello Cicinelli çok geçmiş olsun cici❤
C Calcifer mutlu yıllar yavruna. Pazar günüde benim ortancanın börtdeyi.
Şimdi ağlayacağım..
:dEvet ya birde acayip gerilip heyecan yaptım, yaşıyormuşum gibi
Kız bende kapatıyorum gözümü, ay bu kadar olur:d
Ferman beni çok geriyor
Ben bir de o makas kan yerlerinde gözlerimi kapatıyorum
Matkapla deldiginde falan
Bnmde almaz korkarm da öyle şeylerdenKız bende kapatıyorum gözümü, ay bu kadar olurben bakamam ki öyle yara kesik vs şeylere, içim almaz
Ferman da gel git akıllı
Çok teşekkür ederizMaşallah yaa. Zaman ne kadar hızlı geçiyor şaşıyorum
oyyy minniikk ya kreş minikleri çok tatlıı oluyoo :) hayırlı olsun samdanım iyi olmuş :) yavaş yavaş alışması için böyle artırarak gidiyor dimii?iyiyim kuzum şimdi oğlumu uyuttum geldim:)
krese başladı:) bugun yarım güne geçti haftaya da yarım gün gidicek. sonra saatleri uzatarak tam güne geciricekler.
sen nasılsın napiyosun bakalımtempo yakalayabildin mi. hastalık tamamen geçti mi
Elektrikler yok 19:00 dan beri. Hiç bir şey yapamadık ama yapacağızvallahi ya ne çabuk geçiyo hayret ediyorum ben de :) kutlama yaptınız mi ufak çaplı da olsa :)
oyyy minniikk ya kreş minikleri çok tatlıı oluyoo :) hayırlı olsun samdanım iyi olmuş :) yavaş yavaş alışması için böyle artırarak gidiyor dimii?
çok şükür ben de iyiyiim çok şükürr toparladım kendimii gzel güzel gidiyorum :)
Elektrikler yok 19:00 dan beri. Hiç bir şey yapamadık ama yapacağız ☺
22:00 gibi gelecekmiş. Normalde düzeni saban 9 9:30 gibi kalkar öğlen 2 saat uyur akşam en geç 22.30 uyurdu. Şimdi saçma bir hal aldı. Bıraktım kendi halineçocuktaki şansa bak:) kutlama için mi uyumadi peki:) biraz geç yatan bi beybisi mi :)
inşallah hemen gelir ya. yaziyo mu nette bisey peki. baktınız mi kesilme saatlerine
Tüh bileydim enercayzing veren içecek tarifi verirdim,ölüyü diriltir yeminleKizlar bu ara da B Brunello Cicinelli nin eşi hasta ve evde gelemiyor bugün haber vereyim dedm
K Kendinisevenbirii
@hizuran
kk birinci noteri
@Bonus
@malii
Nego
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@tosia
@Elhan
HayatSevinceGuzel
@patilibirhayat
C Calcifer
@Amecey
Geçmiş olsun dileklerimizi ilet rosscumKizlar bu ara da B Brunello Cicinelli nin eşi hasta ve evde gelemiyor bugün haber vereyim dedm
K Kendinisevenbirii
@hizuran
kk birinci noteri
@Bonus
@malii
Nego
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@tosia
@Elhan
HayatSevinceGuzel
@patilibirhayat
C Calcifer
@Amecey
O nasıl oluyor maliiTüh bileydim enercayzing veren içecek tarifi verirdim,ölüyü diriltir yeminle
Hosssgeldinnn dilosuumm özlettin kizzK Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii canım mesaj gönderdim sana çok yakın arkadaşımdan almissindir umarım mesajı hayırlısı olsunn hakkin ikiz bebislerimiz gelsin teyze olalım artık zeytin gözlü bebeklerin olsun kuuzm
Nedemk aşkım inan Ogün kızlara yazdım bir kaç kişi banliydi deidm mesaj yazın kıza vallaha uyuyamam bak dedimGeçmiş olsun dileklerimizi ilet rosscumbenim eşimde dün aksam dan nezleye tutuldu,sesi soluğu gitti hep,çok mikrop varmış şu sıra ya
O nasıl oluyor maliisirrini söyle de benim hasta herifi diriltiyim bende
Hosssgeldinnn dilosuumm özlettin kizz
Aldım mesajını arkadastan canimAllah razı olsun ikinizden de balimm,şu platformda ki arkadaşlarımdan gördüğüm desteği,gerçek yaşantımda ki arkadaşlarımdan,çevremden görsem sırtım yere gelmezdi bee hakiki dostlarım benim hepinizi coookk seviyorum❤
Sende ban yiyip durma yaa özlüyoruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?