Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh gülüm Allah razı olsun sana da bana da en hayırlısindan,sagliklisindan evlatlar nasip etsin rabbim tez zamanda

Canim detayli ultrason icin ozellerde bile 1 ay onden gun almak gerekiyor sanki baya gecikmissin ama bulursn.insallah

Çok geçmiş olsun kuzum size de
Aman sen fazla yanaşma
Sana geçmesin
İletirim balım

Eşi hasta diye mi morali bozuk yoksa başka bişey mi var? Geçmiş olsun dileklerimizi ilet olur mu canım
Sen nasılsın? Bebişin nasıl yoruyor mu☺
Buarada gelmeyenleri bile etiketleyip beni unutmana ne desem bilemedim
Beni de unutmus okdr da aktifiz dimi

Bi bardak sıcak sütün içine yarım kare caramio çikolata,bi paket sıcak çikolata tozu,2 tatlı kaşığı kahve kreması,accık bal kat cezvede biraz kaynat ,yanına da bi avuç cevüz fındık falan ,hasta olan herif yarım saate vehşü ejderha kimin bişe oluyo

Canim nasil gecti oglunun yarim gun kresi ve sen o aralikta ne yaptin dusunuyordun ne yapsam diye umarim dusne dusune yarim gnu gecirmemissindir

Bonus @Calcifer bebelerinizin odgmgunleri kutlu olsn mutlu saglkli huzurlu omurleri olsunn

kk birinci noteri sizin bebeninde gelecek dgmgnu kutlu olsn smdiden cannnnimmssss

Hey gidi arizonaaaa ( okurken arkadan bu müzikle ve hayali bir dumanla konuştuğumu hissedin )

Ne geyikler döndü buralarda... kim derdi ki geyikten toz bulutları oluşan şu çorak topraklar beyle ıssız kalacah...

Ahhh gidi (zılgıt)

B Brunello Cicinelli düşmüş hasta beginin derdine
ByNkoaLa desen kusuntu
I inessa armand grininin müge tonu
Amecey bimde
Nego evi topluyor
kk birinci noteri ın totoda pireler
@malii kasabı yemiş
poncikvegece üşütmüş kesin diyare
M mehlika nur hasta
Jawlensky eyle orta direk
C Cay6 anasıyla
K Kendinisevenbirii hacı tetikte
Limonsuzzcay mutfakta
Youlost16 darda
D Dilos06 serbest
C Calcifer kimbilir neydir

Adı akla gelmeyen diğer dişiler özlenenler ve arada er gişiler....hele dinleyin ( müzik can alıcı vuruşu yapar)

Bişey yok lan iyi geceler de mi demiyah

Bu ne tarifi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…