- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.941
Ahh gülüm Allah razı olsun sana da bana da en hayırlısindan,sagliklisindan evlatlar nasip etsin rabbim tez zamandaNedemk aşkım inan Ogün kızlara yazdım bir kaç kişi banliydi deidm mesaj yazın kıza vallaha uyuyamam bak dedimgüzel dileklerimi iletinn dedim arkadaşım.sagolsun halletii bitanem ben çevrimdışı okudum buraları insallah bir daha gitmem askkm
Amin inşallah bitAnemmmmAhh gülüm Allah razı olsun sana da bana da en hayırlısindan,sagliklisindan evlatlar nasip etsin rabbim tez zamanda
Hoşbulduk bonusum evet vur kafama kafamaHoşgeldin lan
Hoşbulduk bonusum evet vur kafama kafamaağzım gozum durmuyor ki
NöğrüyümmmNörüyon
Canim detayli ultrason icin ozellerde bile 1 ay onden gun almak gerekiyor sanki baya gecikmissin ama bulursn.insallahBugün capaya gittim ayrıntılı ultrason için ,gün alacaktım ama hiç yer kalmamış, ptesi Cerrahpaşaya gidecem,bir de orayı deneyeyim inşaallah yer kalmıştır,
Muayene oldum ,bebek sağlıklı çok şükür, ama poposunu dönmüş,bu dr da göremedi cinsiyeti
Çok geçmiş olsun kuzum size deGeçmiş olsun dileklerimizi ilet rosscumbenim eşimde dün aksam dan nezleye tutuldu,sesi soluğu gitti hep,çok mikrop varmış şu sıra ya
O nasıl oluyor maliisirrini söyle de benim hasta herifi diriltiyim bende
Hosssgeldinnn dilosuumm özlettin kizz
Aldım mesajını arkadastan canimAllah razı olsun ikinizden de balimm,şu platformda ki arkadaşlarımdan gördüğüm desteği,gerçek yaşantımda ki arkadaşlarımdan,çevremden görsem sırtım yere gelmezdi bee hakiki dostlarım benim hepinizi coookk seviyorum❤
Sende ban yiyip durma yaa özlüyoruk
Peki ozaan niye begendin merak ettim kutsiiEvet valla biraz oyle oldu
Beni de unutmusEşi hasta diye mi morali bozuk yoksa başka bişey mi var? Geçmiş olsun dileklerimizi ilet olur mu canım
Sen nasılsın? Bebişin nasıl yoruyor mu☺
Buarada gelmeyenleri bile etiketleyip beni unutmana ne desem bilemedim
Bi bardak sıcak sütün içine yarım kare caramio çikolata,bi paket sıcak çikolata tozu,2 tatlı kaşığı kahve kreması,accık bal kat cezvede biraz kaynat ,yanına da bi avuç cevüz fındık falan ,hasta olan herif yarım saate vehşü ejderha kimin bişe oluyoGeçmiş olsun dileklerimizi ilet rosscumbenim eşimde dün aksam dan nezleye tutuldu,sesi soluğu gitti hep,çok mikrop varmış şu sıra ya
O nasıl oluyor maliisirrini söyle de benim hasta herifi diriltiyim bende
Hosssgeldinnn dilosuumm özlettin kizz
Aldım mesajını arkadastan canimAllah razı olsun ikinizden de balimm,şu platformda ki arkadaşlarımdan gördüğüm desteği,gerçek yaşantımda ki arkadaşlarımdan,çevremden görsem sırtım yere gelmezdi bee hakiki dostlarım benim hepinizi coookk seviyorum❤
Sende ban yiyip durma yaa özlüyoruk
Bizde kizima pazar gunu birthdayy yapcezzB Brunello Cicinelli çok geçmiş olsun cici❤
C Calcifer mutlu yıllar yavruna. Pazar günüde benim ortancanın börtdeyi.
Canim nasil gecti oglunun yarim gun kresi ve sen o aralikta ne yaptin dusunuyordun ne yapsam diyeiyiyim kuzum şimdi oğlumu uyuttum geldim:)
krese başladı:) bugun yarım güne geçti haftaya da yarım gün gidicek. sonra saatleri uzatarak tam güne geciricekler.
sen nasılsın napiyosun bakalımtempo yakalayabildin mi. hastalık tamamen geçti mi
Hepiniz çocukları aynı ay mi dogrdunuz maşaallahBizde kizima pazar gunu birthdayy yapcezz3 bitti
Ovvv dostum seni suan coook yaknlarimda hissettimmElektrikler yok 19:00 dan beri. Hiç bir şey yapamadık ama yapacağız ☺
Okudum ama az okudum uzun olanları okumadım mesela ama hepsini beğendimPeki ozaan niye begendin merak ettim kutsii
Bu ne tarifiBi bardak sıcak sütün içine yarım kare caramio çikolata,bi paket sıcak çikolata tozu,2 tatlı kaşığı kahve kreması,accık bal kat cezvede biraz kaynat ,yanına da bi avuç cevüz fındık falan ,hasta olan herif yarım saate vehşü ejderha kimin bişe oluyo
Bizim ki geldi şükür. Çocuk olmasa güzel ortam oldu aslındaOvvv dostum seni suan coook yaknlarimda hissettimmbizde de yok
Valla ben.okuyup hosuma gideni begenirim.yada komik muhtesem atarim bos yere begenmem sonra hilal e filan gelerr bakOkudum ama az okudum uzun olanları okumadım mesela ama hepsini beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?