- 11 Nisan 2007
- 88.040
- 518.027
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #32.961
Gece gece ne kadar iyi geldi. Karadeniz yaylalarına gittimHey gidi arizonaaaa ( okurken arkadan bu müzikle ve hayali bir dumanla konuştuğumu hissedin )
Ne geyikler döndü buralarda... kim derdi ki geyikten toz bulutları oluşan şu çorak topraklar beyle ıssız kalacah...
Ahhh gidi (zılgıt)
B Brunello Cicinelli düşmüş hasta beginin derdine
ByNkoaLa desen kusuntu
@tosia grininin müge tonu
@Amecey bimde
@Negohatun evi topluyor
@samdan ın totoda pireler
@malii kasabı yemiş
poncikvegece üşütmüş kesin diyare
@mehlika nur hasta
Jawlensky eyle orta direk
C Cay6 anasıyla
@Kendinisevenbirii hacı tetikte
@Limonsuzzcay mutfakta
Youlost16 darda
@Dilos06 serbest
C Calcifer kimbilir neydir
Adı akla gelmeyen diğer dişiler özlenenler ve arada er gişiler....hele dinleyin ( müzik can alıcı vuruşu yapar)
Bişey yok lan iyi geceler de mi demiyah
Ahahhaha depresyonuma depresyon kattınHey gidi arizonaaaa ( okurken arkadan bu müzikle ve hayali bir dumanla konuştuğumu hissedin )
Ne geyikler döndü buralarda... kim derdi ki geyikten toz bulutları oluşan şu çorak topraklar beyle ıssız kalacah...
Ahhh gidi (zılgıt)
ByNkoaLa desen kusuntu
@Amecey bimde
@Negohatun evi topluyor
@malii kasabı yemiş
@mehlika nur hasta
C Cay6 anasıyla
@Limonsuzzcay mutfakta
Youlost16 darda
@Dilos06 serbest
Adı akla gelmeyen diğer dişiler özlenenler ve arada er gişiler....hele dinleyin ( müzik can alıcı vuruşu yapar)
Tosia ve NegohatunHey gidi arizonaaaa ( okurken arkadan bu müzikle ve hayali bir dumanla konuştuğumu hissedin )
Ahhh gidi (zılgıt)
ByNkoaLa desen kusuntu
@Amecey bimde
@Negohatun evi topluyor
@malii kasabı yemiş
@mehlika nur hasta
C Cay6 anasıyla
@Limonsuzzcay mutfakta
Youlost16 darda
@Dilos06 serbest
Kusuntularim bitti bitecek artiik insHey gidi arizonaaaa ( okurken arkadan bu müzikle ve hayali bir dumanla konuştuğumu hissedin )
Ahhh gidi (zılgıt)
ByNkoaLa desen kusuntu
@Amecey bimde
@Negohatun evi topluyor
@malii kasabı yemiş
@mehlika nur hasta
C Cay6 anasıyla
@Limonsuzzcay mutfakta
Youlost16 darda
@Dilos06 serbest
Gece gece ne kadar iyi geldi. Karadeniz yaylalarına gittim
Bizim hala yok mum isignda yedik yemegmiziBizim ki geldi şükür. Çocuk olmasa güzel ortam oldu aslında
Ben eylulde dogurduydumda bi sebeple erteledik kismet ins bu pazara olacak ... yogun 2 gun beni bekliyooHepiniz çocukları aynı ay mi dogrdunuz maşaallah
Hiç görmedim çorak toprak direk yeşilliğe ışınlandımUlançorak topraklara gidicektin niye yanlış gidiyosun?
5 arkadaşla çocuklarımız aynı zaman doğumlu. Nasıl başardık bilmiyorumHepiniz çocukları aynı ay mi dogrdunuz maşaallah
Kolay gelsin canimBen eylulde dogurduydumda bi sebeple erteledik kismet ins bu pazara olacak ... yogun 2 gun beni bekliyoo
demin yanlis etiket etmisim seni yaaa uff bebenin dgmgnusu icin yazdgm yerdeHiç görmedim çorak toprak direk yeşilliğe ışınlandımters kadınım ya öff
Artık birbirinizi nasıl seviyorsanız5 arkadaşla çocuklarımız aynı zaman doğumlu. Nasıl başardık bilmiyorum
5 arkadaşla çocuklarımız aynı zaman doğumlu. Nasıl başardık bilmiyorum
Yıllar da aynı 2017 Eylül ekim arası. Hatta biriyle 1 gün diğeriyle 3 gün varYıllar farklı hemen fesat düşünmeyelim
Yıllar da aynı 2017 Eylül ekim arası. Hatta biriyle 1 gün diğeriyle 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?