- 11 Nisan 2007
- 88.037
- 518.003
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.261
Eki Görüntüle 2292915
Aslında bunu koyucaktım onu görünce direk sahne geldi aklıma uuyuudaa zıbar ana ne garazın var baanaa hasrat galdım avradaaa
Ooooo pembişim, sen gelir miydin kız buralaraSelam gençlik
Bursanın höşmerimi meşhur Du dimi? Çok severim o tatlıyı yanına birde soda açarım ohhh. Açıktım beGüzide ilimiz İzmir, pek severüm,
Bende Bursadan katılıyorum. Hadi 81 ili tamamlıcaz yakında herkes ayrı bir yerden
Koydum koymam mı, şifreledim hemen adamı
Twitter'da çok komik twitler atan biriydi zaten hayrandım acuk. Sonra Facebook linkini eklemiş profile girdim hemen. Fotosuna aşık oldum adamın dedim ben bunu çıtır çıtır yerüm baklava gibi çocuk
Ekledim, konuşuyoruz ama hiç yüz vermiyor. Meğer bu ben onu eklemeden 2 gün önce sahte kız profili açıp en yakın arkadaşını trollemiş. Çocuk da sahte profile düşünce eşim de itiraf edince eşim ondan intikam beklemiş. Ben ekleyince, fotoma bakmış bu kız beni beğenip de eklemez kesin bunda bir bit yeniği var deyip arkadaşının trolü sanmış beni.
Buluşunca itiraf etti
HayatSevinceGuzel
Bursanın höşmerimi meşhur Du dimi? Çok severim o tatlıyı yanına birde soda açarım ohhh. Açıktım be
O troll dür deyip bak açtığın kız hesabına nasıl da düşmüyorumu oynamışpiiiiyani troldür diyip engellese olmicaktı
Allahın işine bak sen.
Gelmez miyim cicim AşkolsunOoooo pembişim, sen gelir miydin kız buralara
demeyin şöyle acıkıyürünBalıkesirin bencebursanın ipeği kestane şekeri iskenderi
Bu saate kadar temizlik yapmadın di mi?Sohbet, muhabbet ohhhh..
Benimde temizlikten belim,sırtım koptu
nasıl da kafasına koyduğunu yapan bi goç gadınıO troll dür deyip bak açtığın kız hesabına nasıl da düşmüyorumu oynamışÇocuğa uzaya yükselir gibi yükseliyorum tık yok, numara veriyorum mesaj yok. Buluşmaya zor ikna ettim. Nasıl bir çaba ile tavladım sen düşün
Höşmerim Balıkesir'in değil mi yav?Bursanın höşmerimi meşhur Du dimi? Çok severim o tatlıyı yanına birde soda açarım ohhh. Açıktım be
Yaptım ve bittim..Bu saate kadar temizlik yapmadın di mi?
Yaptım ve bittim..
İvet, değişik bir tanışma oldu. Avını bekleyen ayı gibi saldırdım adamahadii yaaa kızz böyle olaylar olaylar çok hoşuma gidiyorr
Kız Balıkesir tabi yaHöşmerim Balıkesir'in değil mi yav?
Bursa'nın İskender kebabı, şeftalisi, kestane şekeri meşhur.
İzmir'in de kızları meşhurdur
Ay meşhur deyince aklıma eşkışkın tanıtan dayı geldi
İvet, değişik bir tanışma oldu. Avını bekleyen ayı gibi saldırdım adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?