Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay anasını vay babasını
Bende benimkini internetten düşürdüm, kocayı internetten dowland ettim

Boşver gezmeyi topiğe gel, gezip ne yapacaksın bak ben hiç geziyor muyum, bir gün ikili koltukta eğleniyorum bir gün üçlü koltukta

topikten çıkar mıyıım hiiiçç, burayı öyle çok sevdim öyle iyi geldi kii banaa :)

Memleketine gitmedin mii kuzumm, eşin yoğun olur senin, olsuunn kıızz sen de dinlenirsin arada balkon filan yapp ben öyleyim şuan hep evdeyim biraz balkon biraz mutfak biraz masa başı dönüşümlü takılıyorum :))

Valla ben bi cins insanım ya herseye tepkime yapıyo vücudum cok hassas ısırarak dondurma yedim diye ateş vurdu 39 a tavuk çorbası hiç yapmadım denemek lazım

Vay anasını vay babasını
Bende benimkini internetten düşürdüm, kocayı internetten dowland ettim
eneem internet aşgı
dosyayı kaydet,yükleme başarılı.polisin dosyasına kilit koyaydın hemen başkası açmasın diye

Yavrum ben kendi memleketimde görev yapıyorum zati gidecek başka bir memleketim yok, yaz kış buraya mahkumum
Balkonu eşim evdeyken yapıyoruz, tatile gidemediğimiz için balkona çıkıyoruz. Hep balkona çıkarsam özelliğini yitirir, 3 lü koltuktan farkı olmaz

19 unda canım 1 gün kala doğmuşum napcaz şimdi bende eğlenceliyimdir eğlenmeyi cok severim
tüh tutmadı desene
kendimden yola çıktıydım emmee olmadı
eğlencelisiniz canım ona ne şüphe.bi hadi demeye bakıyo akreplere ,hemen uyum sağlıyonuz ortama

sen seni bir bağrıma basayım o zaman kuzumm, al benden de o işte üniversiteden sonra 2 senedir memlekette olmak ilk başta sürgün gibiydi bana napalıım artık boynumu büktüm gitmeyi bekliyorum ben

eneem internet aşgı
dosyayı kaydet,yükleme başarılı.polisin dosyasına kilit koyaydın hemen başkası açmasın diye
Koydum koymam mı, şifreledim hemen adamı
Twitter'da çok komik twitler atan biriydi zaten hayrandım acuk. Sonra Facebook linkini eklemiş profile girdim hemen. Fotosuna aşık oldum adamın dedim ben bunu çıtır çıtır yerüm baklava gibi çocuk
Ekledim, konuşuyoruz ama hiç yüz vermiyor. Meğer bu ben onu eklemeden 2 gün önce sahte kız profili açıp en yakın arkadaşını trollemiş. Çocuk da sahte profile düşünce eşim de itiraf edince eşim ondan intikam beklemiş. Ben ekleyince, fotoma bakmış bu kız beni beğenip de eklemez kesin bunda bir bit yeniği var deyip arkadaşının trolü sanmış beni.
Buluşunca itiraf etti
HayatSevinceGuzel

piiii yani troldür diyip engellese olmicaktı
Allahın işine bak sen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…