- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.241
Vay anasını vay babasınıhe valla çok pis kesti.bi ara masada otururken konuşturmaya çalışmıştı gülerek.vedalaşırken de arabanın camına eğildi yine gelin dedi gülümsedi bağa.gülüşüne bittiydim zaten.ula dedim Allah seni boş gününde mi yarattı zalım
Ay benimki kazanamaz kesin silahlı güvenliği nasıl kazandığı da mechulDe özelden de. Benim gibi olma, şu forumda bir tc kimlik numaramın bilinmediği kaldı lanet olsun
Bak @ChocolateCookie ve @zorkadin53 da polis eşi. Biri daha polis eşiydi sanki ama unuttum
@RosSsS ve K Kendinisevenbirii nin eşleri infaz koruma
Youlost16 'nın eşi de bekçiliğe hazırlanıyor.
Çok emniyetli bir topik bura
Boşver gezmeyi topiğe gel, gezip ne yapacaksın bak ben hiç geziyor muyum, bir gün ikili koltukta eğleniyorum bir gün üçlü koltukta
Valla ben bi cins insanım ya herseye tepkime yapıyo vücudum cok hassas ısırarak dondurma yedim diye ateş vurdu 39 abenim kardesler de daha bekardayımın eşi yengem :)
tam gününde dogsa yay oluyodu zamaninda doğum oldu ama tam gününe 12 gün vardi
ben de boğazım sisince dondurma yerimdaha çabuk iyileşir öyle. ama herkesin bünyesi farklı :) çok geçmiş olsun tekrar. tavuk çorbasına dayan sen zebra
eneem internet aşgıVay anasını vay babasını
Bende benimkini internetten düşürdüm, kocayı internetten dowland ettim
Yavrum ben kendi memleketimde görev yapıyorum zati gidecek başka bir memleketim yok, yaz kış buraya mahkumumtopikten çıkar mıyıım hiiiçç, burayı öyle çok sevdim öyle iyi geldi kii banaa :)
Memleketine gitmedin mii kuzumm, eşin yoğun olur senin, olsuunn kıızz sen de dinlenirsin arada balkon filan yappben öyleyim şuan hep evdeyim biraz balkon biraz mutfak biraz masa başı dönüşümlü takılıyorum :))
Hiçççç belli olmaz. Eşim de polisliği hiç umudu yokken 2.denemesinde kazandıAy benimki kazanamaz kesin silahlı güvenliği nasıl kazandığı da mechul
tüh tutmadı desene19 unda canım 1 gün kala doğmuşum napcaz şimdibende eğlenceliyimdir eğlenmeyi cok severim
Olmaz, uyumanı bekliyorum sen uyuduktan sonra basıcam sana etiketi sabah bir bakacaksın 200 bildirim
Vay anasını vay babasını
Bende benimkini internetten düşürdüm, kocayı internetten dowland ettim
Hoş buldumOlmaz mıııı, hele nickinden ötürü 2 kere kabul sana
Hoşgeldin aramıza, hadi tanışalım
Yavrum ben kendi memleketimde görev yapıyorum zati gidecek başka bir memleketim yok, yaz kış buraya mahkumum
Balkonu eşim evdeyken yapıyoruz, tatile gidemediğimiz için balkona çıkıyoruz. Hep balkona çıkarsam özelliğini yitirir, 3 lü koltuktan farkı olmaz
Koydum koymam mı, şifreledim hemen adamıeneem internet aşgı
dosyayı kaydet,yükleme başarılı.polisin dosyasına kilit koyaydın hemen başkası açmasın diye
Güzide ilimiz İzmir, pek severüm,Hoş buldumizmirden katılıyorum aranıza
Anlattım kuzum, etiketledim seni deBrunocumm anlatsana kıız nasıll oldu, ben çok duyar oldum internetten tanışmayı :)
piiiiKoydum koymam mı, şifreledim hemen adamı
Twitter'da çok komik twitler atan biriydi zaten hayrandım acuk. Sonra Facebook linkini eklemiş profile girdim hemen. Fotosuna aşık oldum adamın dedim ben bunu çıtır çıtır yerüm baklava gibi çocuk
Ekledim, konuşuyoruz ama hiç yüz vermiyor. Meğer bu ben onu eklemeden 2 gün önce sahte kız profili açıp en yakın arkadaşını trollemiş. Çocuk da sahte profile düşünce eşim de itiraf edince eşim ondan intikam beklemiş. Ben ekleyince, fotoma bakmış bu kız beni beğenip de eklemez kesin bunda bir bit yeniği var deyip arkadaşının trolü sanmış beni.
Buluşunca itiraf etti
HayatSevinceGuzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?