- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.221
Olmaz mıııı, hele nickinden ötürü 2 kere kabul sanaİyi geceler herkesevarmı kabul
Bu topiği neden açtım, nasıl açtım vallahi tuşuna bastım açtım.
Canı sıkılanlar, acil muhabbete ihtiyacı olanlar, Cici nerelerdesin muhabbetini özledim diyenler, topik topik topik arayanlar, topikleri pek sevenler, ortam arayanlar buyursun iki lafın belini kıralım.
Topiğim eski, yeni, yaşlı, genç, işli, işsiz, evli, bekar, değişik, değişik olmayan herkese açıktır.
Yeni üyeler çekinmeden gelsin,
Eski üyeler "Ula benim burada ne işim var" demesin,
Diğer topik sahipleri burayı da kendi topiği bilsin.
Gelin güzel bir ortam kuralım.
Hedeflediğim hayalimdeki ortam:
(Siyah pantolonlu takla atıp duran civelek dans stilli olan benim, beyaz pantolonlu @RosSsS, herkes seçsin kendini)
Hadi bakalım buyrun ortama kuzularım
Topik Alev Alev'e girişler sayfa:110'dan efenim...
Evet hastanelik edecek durumda bir ağrı
Tamam ikna oldum seni ve elf gözlerini kutlar hayatında başarılar dilerimAha burda dedi B Brunello Cicinelli
Bende yenü geldiiim ya benlikOlmaz mıııı, hele nickinden ötürü 2 kere kabul sana
Hoşgeldin aramıza, hadi tanışalım
anlatim tabisiDemeDüğünde mi, barda mı anlat bakalım nasıl tanıştınız hele işin içinde bir seksülük varsa ilgimi hemen çeker
hee polisler de kesin öyle demiştir gel bakim ak pak şey seni diyeBende açamadım ama izledimemrahı polisler götürüyodu anasıda bağırıyodu yok anam onu almayın beni alında yok o benim oğlumda falan filan.
Uzunca bi yerden indirdiler polisler eyle kalabalık ki sanırsın ejderya gidiyo.
Öylesine acıklıydı işte benim alnım ak dedi uşak
Öyle gerçekten zaten bu mesleğe bir kez bulaştıysan bir daha kopamazsınBu sene de öğretmenlik yapınca tamam dedim bu gerçekten senin mesleğin, çok güzel 2 dönem geçirdim. İnşallah olsun kuzum :)
Çok iyi anlıyorum seni, bana gir mutfağa akşama kadar yemek yap desinler gık demem amaa bulaşık ütü filan görmek istemiyorum.. Hele gezme tozma eğlenme olsun hiiç yorulmam hiiç
Yok kuzum evli değilim, hayatımda kimse yokk :)))
Tamam ikna oldum seni ve elf gözlerini kutlar hayatında başarılar dilerim
Hoşgeldin kuzummmBende yenü geldiiim ya benlik❤
Öyle gerçekten zaten bu mesleğe bir kez bulaştıysan bir daha kopamazsın
Bende aynı vallahi. Bugün kendime sözüm vardı vileda yapacaktım, kalkamadım topik başından. Yarın beni unutun
Vayyy be tam film sahnesi gibi kız malim, adam kasaplığa seni keserek başladı deseneanlatim tabisi
arkadaş grubuyla heriflerin evine gitmiştik doğum günü falan vardı.tüm ailesi falan da orda tabi,kapıyı da benimki açmış hiç farketmedim,grubumuzda benim eski manitada var benim gözüm hala eskisinde nasıl geri barışırız hesabındayım.hadi dediler aşağıya inelim havamız değişsin ,bar gibi bi yere götürdüler bizi deniz kenarında.orda iki üç bira içtik arkadaşlarla.nasılsa bizi kimse tanımıyo diye daldık piste başladık dansa.o ara eski manitamı başka kızla sarmaş dolaş gördüm tabi benim umutlar çöpe.öyle dans ederken falan benim herif masadan beni kesiyomuş kızlar gösterdi.aha dedim evin oğlu beni kesiyo dalyan gibin ,aşk lazım aşk aşk
tam romantik müzikler başladı ,bu beni dansa kaldırıcakmıştı,bizimkiler ayaklandı hadi eve dönüyoz dediler.sonra haberi geldi beni sormuş tanışmak istiyo diye.iki ay sonra anca denk düştük de tanıştık.ahan da evliyim hala
Boşver gezmeyi topiğe gel, gezip ne yapacaksın bak ben hiç geziyor muyum, bir gün ikili koltukta eğleniyorum bir gün üçlü koltuktaEvveet kuzumm, çok şükürr :)
Benim de yarın son ders günüm, ertesi günn sınav sonra hemeen gezmelere başlayacam :))))
he valla çok pis kesti.bi ara masada otururken konuşturmaya çalışmıştı gülerek.vedalaşırken de arabanın camına eğildi yine gelin dedi gülümsedi bağa.gülüşüne bittiydim zaten.ula dedim Allah seni boş gününde mi yarattı zalımVayyy be tam film sahnesi gibi kız malim, adam kasaplığa seni keserek başladı desene
Kızz Allah cızırtını neden utandın, buradan dönen muhabbetleri görsen hele burası utanmaz dolu, burada utanmak yohhBn 2 çocuk anası ev hanımı Yaşim 25 öyle yani birden sorunca utandııım
Olmaz, uyumanı bekliyorum sen uyuduktan sonra basıcam sana etiketi sabah bir bakacaksın 200 bildirimKapatın artık topiği yatacaz
Kızz Allah cızırtını neden utandın, buradan dönen muhabbetleri görsen hele burası utanmaz dolu, burada utanmak yohh
Bende 26 yaşındayım. Evli ve çocuksuzum. Çalışıyor musun?
19 unda canım 1 gün kala doğmuşum napcaz şimdiBurcun son günlerinde mi doğdun belki ondandır.son 10 gününde doğanlar daha yumuşak yapıya sahip oluyolar diye biliyorum.ama akrepler rengarenkler gerçekten.hayatın tadını çıkarmayı iyi biliyolarben çok eğleniyorum akreplerle
Evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?