Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

demekki bünye uyanınca hemen yemeye müsait değil ameceyim bı kaç saat sonra yiyebiliyosundur. ya da daha farklı şekilde dene kahvaltını :) meyve ye mesela. bi tane elma ye kalkınca

o tabak da kahvaltı tabağı mıydı cidden ben gün içinde de yesem rahatsız olurdum sanırım

Kahvaltı tabağı değil canım da yemeğe çalışma girişimim di.
Kahvaltıyı çok erken saatlerde iyi yapabilirim, ama 10dan sonra uyanırsam kahvelerle 17.00e kadar açlık hissetmiyorum

Kahvaltı tabağı değil canım da yemeğe çalışma girişimim di.
Kahvaltıyı çok erken saatlerde iyi yapabilirim, ama 10dan sonra uyanırsam kahvelerle 17.00e kadar açlık hissetmiyorum

heee bünye çok sağlam duruşlu yani :) ya erken yapcan kahvaltıyı ya da akşama kadar yemicen diyo olay bitiyo

ilginç ameceyim valla ne deyim bilemedim. ilk kez duydum böyle bişey. peki etkiliyo mu seni bu durum gün içinde. halsizlik falan yapıyo mu

Yok canım halsizlik değil de uykusuzluk yapıyor. Uykum yoksa sorun olmuyor, enerjim yerinde.
Vitamin takviyelerine başlamıştım ben bir de

Yok canım halsizlik değil de uykusuzluk yapıyor. Uykum yoksa sorun olmuyor, enerjim yerinde.
Vitamin takviyelerine başlamıştım ben bir de

yaaa ne iyi olmuş başlaman ne kullaniyosun peki

uykunu almak da zor çocuklarla biraz Allah yardımcın olsun ameceyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…