- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.341
İnsanların, beğenmediğimden yemediğim şeklinde algılamaları kırıcı oluyor. En son 2 börek, mercimekli köfte,patates salatası,sarma,poğacadan oluşan bir tabakla intihar ettim. Eve geldim ama nasıl geldimm
Denemedim mi sanıyorsun. 2 bardak çay yarım gevrek ben iptal
Kahvaltı tabağı değil canım da yemeğe çalışma girişimim di.demekki bünye uyanınca hemen yemeye müsait değil ameceyim bı kaç saat sonra yiyebiliyosundur. ya da daha farklı şekilde dene kahvaltını :) meyve ye mesela. bi tane elma ye kalkınca
o tabak da kahvaltı tabağı mıydı ciddenben gün içinde de yesem rahatsız olurdum sanırım
Makarna yedim 20 dk önce tavuklu falanI inessa armand şu an domatesli tost yiyosundur ben burda zayıflarla revamı lan
Eki Görüntüle 2546640
Euzu bismillah yükseltiyi görenler beğensin
Kahvaltı tabağı değil canım da yemeğe çalışma girişimim di.
Kahvaltıyı çok erken saatlerde iyi yapabilirim, ama 10dan sonra uyanırsam kahvelerle 17.00e kadar açlık hissetmiyorum
kk birinci noteri Bu mesajı atladığın için anlamadın
yok atlamadim bonusum anlayan beğensin yazmışınben de beğenmedim anlamayınca
Üşüyorum resmen bunlar hep kemik
Yabenim espirimle beni vurmak bırava
Yok canım halsizlik değil de uykusuzluk yapıyor. Uykum yoksa sorun olmuyor, enerjim yerinde.heee bünye çok sağlam duruşlu yani :) ya erken yapcan kahvaltıyı ya da akşama kadar yemicen diyo olay bitiyo
ilginç ameceyim valla ne deyim bilemedim. ilk kez duydum böyle bişey. peki etkiliyo mu seni bu durum gün içinde. halsizlik falan yapıyo mu
Yok canım halsizlik değil de uykusuzluk yapıyor. Uykum yoksa sorun olmuyor, enerjim yerinde.
Vitamin takviyelerine başlamıştım ben bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?