- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.301
Hep sahalardayim da samdanim topik kaynıyor o zaman da,karışıyor sahabaya acıklı bişey anlattin bence kuzum:) ben anladım senin kederini yüreğimde hissettim
az kaldı ya sabir deyip beklicen
ahh ahhh bu topik libissizlikten öliyyy sen sahalara geri dönünce topla bizi
Yaw boşver cicim sen bu psikolojiyle nereye kadar ki yani, evin artık ora senin dadunu çıkarmaya bakkAdam elinden geleni yapıyor ama yan dairelere ses gider korkusuyla kaçar buluyorum kendimi
Adam üniformayla bile etkilemeyi başaramıyor beni daha ne yapsın
Şu evde 1 kere oldu onda da hadi yeter diye ensesine şaplak atasım geldi. Öyle bir haz almamak.
Ben bu hallere düşecek gacı mıydım be
Tam Kasım üstü olana bak.
Şamdanım ben dayak derken aile içi şiddeti kastettim. Aile içinde anne babasından dayak yiyerek büyümeyen yoktur demek istemiştim. Yoksa bende öğretmenimden hiç dayak yemeden okul bitirdim.
Anne babasından fazla dayak yiyen bir nesil olduğumuz için 26-35 yaş arası ondan çocuklarımızın üstüne fazla titrer olduk.
Tamamen benim teorim, herhangi bir veriye dayanmıyor
Sana katılıyorum çocuğa bakış açın için şamdanım.
Hep sahalardayim da samdanim topik kaynıyor o zaman da,karışıyor saha
Yaw boşver cicim sen bu psikolojiyle nereye kadar ki yani, evin artık ora senin dadunu çıkarmaya bakkhem o konu komşu ses gider şeysine gocacularina yaklaşmama kararı aliyolar mi ki,sen düşünüyorsun yeni evde daha bı güzel olur hem alışmaya bak sen sonra da alışınca kocanın yakasindan inmezsin bak yeni evlerin öyle bı aura'sı oluyor yada bu direk her yerde gider hesabıyla benim auram olabilir bilemiyorum,uydurmusta olabilirim suan ahdjsdv
Ahh nihalim babacığına rabbim acil şifalar versin inşallah,çok geçmiş olsun canımCicim mesajını yeni okuyabildim. Yani karşı komşunuz tam bir malmis. Laf oyunları vs. Tıpkı yöneticiler gibi horlama sesi ne kadar gidebilir ki? Bizim yandan da geliyor ama durup dinlemen lazim. Demekki sorunlu tiplermis lütfen muhatap olmayın.
Babam hastaneye kaldırıldı misafirim de vardı yoğun ve stresli bir gün geçirdim 3 kez anjiyo olmuştu çünkü en son 2 ay önce olmuştu korkuttu bizi elhamdülillah bir şeyi yokmuş. Kalbi neden sıkışmış bulamadılar taburcu ettiler 5 saat hastanede kaldı. Ancak giriyorum buraya da. Rabbim sağlıktan sihhatten ağız tadından ayirmasin...
Az üşensem iyi olacak be samdanimasla usenmeyenlerde bu gece kendiniseven
Yok sen bozuk değilsin cicim,bizim bogazimiz biraz fazla büyüksaat kendimi ikna ederek su içmeye gidebildim. Ben bozuk muyum acaba yavŞöyle şeyler yapmayın bakın kendimden soğuyorum
Ahaha yaa benzetme süpeerrsorun sende değil sorum bizdeayarimiz yoksa demek sen napcan biz ayarsiz olunca
sen var ya kapı gicirtisina oynayanlar gibisin azicikondan yeni ev seni etkiliyodur
Bende idim senin gibi, sakın taşınma riskini alma sende olabilirsin benim gibi seksü şempazemHep sahalardayim da samdanim topik kaynıyor o zaman da,karışıyor saha
Yaw boşver cicim sen bu psikolojiyle nereye kadar ki yani, evin artık ora senin dadunu çıkarmaya bakkhem o konu komşu ses gider şeysine gocacularina yaklaşmama kararı aliyolar mi ki,sen düşünüyorsun yeni evde daha bı güzel olur hem alışmaya bak sen sonra da alışınca kocanın yakasindan inmezsin bak yeni evlerin öyle bı aura'sı oluyor yada bu direk her yerde gider hesabıyla benim auram olabilir bilemiyorum,uydurmusta olabilirim suan ahdjsdv
Çok sağ ol canım benim.. tatlıya bağlanmasına da sevindimAyy çok geçmiş olsun kuzum benim yaAllah acil şifa versin
Allah dermansız dert vermesin hepsi geçer..
Biz sorunu çözdük kuzum. Adam şikayet etmemiş mal yönetici yanlış anlamış.
Eşim adamla konuştu. Adam özür diledi asla öyle bir niyetinin olmadığını söyledi.
Hatta gece kendisi çok horlamış eşi de uyandırıp millete laf ettin bak şimdi sen onları rahatsız edeceksin demiş Allahın sopası yok
Tatlıya bağlandı.
Amin canım çok sağolasın.Ahh nihalim babacığına rabbim acil şifalar versin inşallah,çok geçmiş olsun canım
Ben 6 yıl oturduğum evden ayrılıp buraya taşınır taşınmaz hiç düşmeyen libisim daha da tavan yaptı be cicimBende idim senin gibi, sakın taşınma riskini alma sende olabilirsin benim gibi seksü şempazemAlışamadığın bir eve bakıyormuş o koskoca, asla sönmez, heryerde çalışır sandığın libişin yok olması.
İlk 2 evde herşey güllük gülistanlıktı ama burada öyle olmadı.
Psikolojik olarak toparlayamadım. Ne okula, ne öğretmen ortamına, ne sınıfa, ne muhite ne de eve alışamayınca, üstüne eşimin çalışma düzeni ağırlaşınca, üstüne de ev duvarları tuz biber olunca insan farklı bir psikolojide buluyor kendini.
Ahh nihalim babacığına rabbim acil şifalar versin inşallah,çok geçmiş olsun canım
Az üşensem iyi olacak be samdanim
Yok sen bozuk değilsin cicim,bizim bogazimiz biraz fazla büyüksen bizim gibi olma zaten
Ahaha yaa benzetme süpeerrolabilir gıcırtı da etkiliyorsa hemen oynamaya koyuldugumdan işte yeni ev bahane
Bendim aralikta cocuk yapan.Yo benimki Aralık görünüyor doğumu ben Aralık istemiyordum ama nasip böyle çıktı. İkiz olduğu için aralığı görür muyuz bilemem.
Ahahah kizz Allah seni şamdan oynamak gıcırtı derken benzetme yapiyoruzya bebisim,ben bunu yazarken aslında o başka biseydir ya hanioooo oynamayi da mi seversim
Yok vazgeçtim zaten,bı ara bı şeytan dürttü lakin yenilmedim o şeytana elma yiyorum simditiramisu bi gece bekleyince güzel oluyo zaten yapsan da yeme hemen
İlk evimden 2. evime çıkınca benim de öyle olmuştu kuzum. İlk evimde yüksek olan libiş ikinci evde daha da çoğalmıştı.Ben 6 yıl oturduğum evden ayrılıp buraya taşınır taşınmaz hiç düşmeyen libisim daha da tavan yaptı be cicimsamdanim dediği gibi kapı gicirtisina oynayacak potansiyel olunca
Senin sadece ev değişmedi ki ballı lokmam herşey bı anda degisiverdi.
Ev,muhit,okul,iş arkadaslari derken üstüne birde eşinin çalışma düzeni vs kim olsa yıpranır normal yani senin ki,ama güçlüsün diye boşa demiyoruz sanaaz bı bocalasan da üstesinden gelmesini bilirsin evelallah
Ahahah kizz Allah seni şamdan oynamak gıcırtı derken benzetme yapiyoruzya bebisim,ben bunu yazarken aslında o başka biseydir ya haniama oynamayı da severim tabi
Yok vazgeçtim zaten,bı ara bı şeytan dürttü lakin yenilmedim o şeytana elma yiyorum simdibogazim boş durmuyor yalniz
Yaa oturur cicim herşey oturur yavaş yavaş inşallah,bı anda farklı yerlerde tempoya girdin iş, ev, eşinin işi vs ama bunlarda geçer düzende oturur inşallahİlk evimden 2. evime çıkınca benim de öyle olmuştu kuzum. İlk evimde yüksek olan libiş ikinci evde daha da çoğalmıştı.
Bende her evde öyle olur sanıyordum yoksa azıcık şüphem olsa taşınır mıydım aman aman
Evi sahiplenemedim aslında düzen de tam olarak oturmadı. Birşeyler daha oturunca belki herşey daha İyi olur..
Kız samdaaannn dikkat et yedikçe enerci depoluyok bak amabence yay burçları dünyaya yemek için gelmiş
eşimde iki dk boş durmaz ağzısürekli biseyler yer. bugün gene haddi hesabi yoktu evde olduğu saatlerde yediği şeylerin. ben izlerken yoruluyom bazen
heee oynamak derken cilve olaraktanben anlamamisim hep açlıktn bunlar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?