Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
baya acıklı bişey anlattin bence kuzum:) ben anladım senin kederini yüreğimde hissettim
az kaldı ya sabir deyip beklicen

ahh ahhh bu topik libissizlikten öliyyy sen sahalara geri dönünce topla bizi
Hep sahalardayim da samdanim topik kaynıyor o zaman da,karışıyor saha
Yaw boşver cicim sen bu psikolojiyle nereye kadar ki yani, evin artık ora senin dadunu çıkarmaya bakk hem o konu komşu ses gider şeysine gocacularina yaklaşmama kararı aliyolar mi ki,sen düşünüyorsun yeni evde daha bı güzel olur hem alışmaya bak sen sonra da alışınca kocanın yakasindan inmezsin bakyeni evlerin öyle bı aura'sı oluyoryada bu direk her yerde gider hesabıyla benim auram olabilir bilemiyorum,uydurmusta olabilirim suan ahdjsdv

heee aile içini mi demiştin. bak o daha doğru. ama cevre etkili demekki. benim bütün cevrem buldumcuk anne babalardan olusuyodu bu 26-35 yaş dediğinin ataları bunlar, ilk buldumcuklardan
çocuğuna sesini yükselten bile yoktu doğru düzgün

Allah bizlere olduğu kadar öyle insanların evlatlarına da sabır versin inşallah

sorun sende değil sorum bizde ayarimiz yoksa demek sen napcan biz ayarsiz olunca

sen var ya kapı gicirtisina oynayanlar gibisin azicik ondan yeni ev seni etkiliyodur

Ahh nihalim babacığına rabbim acil şifalar versin inşallah,çok geçmiş olsun canım
asla usenmeyenlerde bu gece kendiniseven
Az üşensem iyi olacak be samdanim
saat kendimi ikna ederek su içmeye gidebildim. Ben bozuk muyum acaba yav Şöyle şeyler yapmayın bakın kendimden soğuyorum
Yok sen bozuk değilsin cicim,bizim bogazimiz biraz fazla büyük sen bizim gibi olma zaten

sorun sende değil sorum bizde ayarimiz yoksa demek sen napcan biz ayarsiz olunca

sen var ya kapı gicirtisina oynayanlar gibisin azicik ondan yeni ev seni etkiliyodur
Ahaha yaa benzetme süpeerr olabilir gıcırtı da etkiliyorsa hemen oynamaya koyuldugumdan işte yeni ev bahane

Bende idim senin gibi, sakın taşınma riskini alma sende olabilirsin benim gibi seksü şempazem Alışamadığın bir eve bakıyormuş o koskoca, asla sönmez, heryerde çalışır sandığın libişin yok olması.
İlk 2 evde herşey güllük gülistanlıktı ama burada öyle olmadı.
Psikolojik olarak toparlayamadım. Ne okula, ne öğretmen ortamına, ne sınıfa, ne muhite ne de eve alışamayınca, üstüne eşimin çalışma düzeni ağırlaşınca, üstüne de ev duvarları tuz biber olunca insan farklı bir psikolojide buluyor kendini.

Çok sağ ol canım benim.. tatlıya bağlanmasına da sevindim
Ahh nihalim babacığına rabbim acil şifalar versin inşallah,çok geçmiş olsun canım
Amin canım çok sağolasın.

Ben 6 yıl oturduğum evden ayrılıp buraya taşınır taşınmaz hiç düşmeyen libisim daha da tavan yaptı be cicim samdanim dediği gibi kapı gicirtisina oynayacak potansiyel olunca

Senin sadece ev değişmedi ki ballı lokmam herşey bı anda degisiverdi.
Ev,muhit,okul,iş arkadaslari derken üstüne birde eşinin çalışma düzeni vs kim olsa yıpranır normal yani senin ki,ama güçlüsün diye boşa demiyoruz sanaaz bı bocalasan da üstesinden gelmesini bilirsin evelallah

Az üşensem iyi olacak be samdanim

Yok sen bozuk değilsin cicim,bizim bogazimiz biraz fazla büyük sen bizim gibi olma zaten

tiramisu bi gece bekleyince güzel oluyo zaten yapsan da yeme hemen

oooo oynamayi da mi seversim
Ahahah kizz Allah seni şamdan oynamak gıcırtı derken benzetme yapiyoruzya bebisim,ben bunu yazarken aslında o başka biseydir ya hani ama oynamayı da severim tabi
tiramisu bi gece bekleyince güzel oluyo zaten yapsan da yeme hemen
Yok vazgeçtim zaten,bı ara bı şeytan dürttü lakin yenilmedim o şeytana elma yiyorum simdibogazim boş durmuyor yalniz

İlk evimden 2. evime çıkınca benim de öyle olmuştu kuzum. İlk evimde yüksek olan libiş ikinci evde daha da çoğalmıştı.
Bende her evde öyle olur sanıyordum yoksa azıcık şüphem olsa taşınır mıydım aman aman
Evi sahiplenemedim aslında düzen de tam olarak oturmadı. Birşeyler daha oturunca belki herşey daha İyi olur..

bence yay burçları dünyaya yemek için gelmiş
eşimde iki dk boş durmaz ağzı sürekli biseyler yer. bugün gene haddi hesabi yoktu evde olduğu saatlerde yediği şeylerin. ben izlerken yoruluyom bazen

heee oynamak derken cilve olaraktan ben anlamamisim hep açlıktn bunlar işte

Yaa oturur cicim herşey oturur yavaş yavaş inşallah,bı anda farklı yerlerde tempoya girdin iş, ev, eşinin işi vs ama bunlarda geçer düzende oturur inşallah

Kız samdaaannn dikkat et yedikçe enerci depoluyok bak amaeşin tepene atlarsa görürsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…