- 11 Nisan 2007
- 88.050
- 518.087
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.381
Çay keyfimi de yapayım da evin işlerine öyle dalayimAfiyet olsun kuzum Napiyim canım kk biraz takılayim dedim çamaşırlar yikanicak evi.silip sürücem canım
Afiyet olsun şekerimÇay keyfimi de yapayım da evin işlerine öyle dalayim
Belki adam gözlük almak değil de dayak yemek istiyorGiniydinnn
Mutlu pazarlar
Pazar neşesi
İyim canım sağol,son iki gün inşallahGünaydın fıstığım nasılsınkaç gün kaldı
Merakla ve heyecanla bekliyoruz kuzumİyim canım sağol,son iki gün inşallah
Az kalmış anammmmİyim canım sağol,son iki gün inşallah
Yok canım o işler halâ eşimdeMerakla ve heyecanla bekliyoruz kuzumAllahım hayırlısıyla sağlıkla bebisler nasip etsin inşAllah yormuyorsun demi kendini. Çamaşır falan sakın asma.
He dilosum az kaldı da işte karisigim canim,bu duygular normal dimi? Tutmuştur dimiiAz kalmış anammmmnasıl hissediyorsun kendini kuzum
Bitanem ben şimdi nediyim inşallah tutmuştur ama sen tuttu mu tutmadi mi diye strese girme normal hayata dön gülüm ♥ nasip inşallah tutmuştur kuuzm batmalar fln oluyor mu kasik ağrısı fln rahimdeYok canım o işler halâ eşimdebulaşık Makinesini flnda o bosaltıyor hala da işte yormadan yavaştan işlerimi yapıyorum ben tabi ay inşallah canım inşallah
He dilosum az kaldı da işte karisigim canim,bu duygular normal dimi? Tutmuştur dimii
Evet bizi kimse bulamasın diye B Brunello Cicinelli cicim bizi saklamışGüüüüüüüünaydınGece iyi uyuyamadım
Bonusla kahvaltı yapcaz ama geç kalmış olabilirim
Yaaa. Ben çay demlerim bana gelinBonusla kahvaltı yapcaz ama geç kalmış olabilirim
Bonus müsait olmayabilirYaaa. Ben çay demlerim bana gelin
Gözünaydın olsun brocum. Karikatür falan atıyoruz. Çok komik geldiyse,mizahı da aştık demek kiGünaydın kuzularım
2 haftadan beri ilk kez geyşamla birlikte uyandık, uzun uzadıya kahvaltı yaptık. ♥ Birazdan da evi düzenlemeye çalışacağız. Günaydın demek için geldim
Topik mi taşınmış ya cidden. Bir sorayım bakalım, neden taşıdılar bizi yahu
Limonsuzzcay düşünücem doğum günü mevzusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?