Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözünaydın olsun brocum. Karikatür falan atıyoruz. Çok komik geldiyse,mizahı da aştık demek ki
Mizah anlayışımızın kaliteliliğinin böyle yerlere gideceğini tahmin etmeliydik 
Dışlanmış, sıpıtılıp atılmış, ayrıştırılmış, kategorize edilmiş gibi hissettim
Sordum bakalım moderatöre, cevap gelince yazarım.

Bitanem ben şimdi nediyim inşallah tutmuştur ama sen tuttu mu tutmadi mi diye strese girme normal hayata dön gülüm ♥ nasip inşallah tutmuştur kuuzm batmalar fln oluyor mu kasik ağrısı fln rahimde
Ah canım ne zormuş beklemek batmalar değil de hafif ağrı oluyor kasıklarım da ve belimde ara ara canım Allah büyük

Ne güzel bir haber daha da güzel olacak

Günaydın brunoom
Oooo hadi iyisin
Nereye taşınmış kim taşınmış ,zaten tasinmakla ilgili alisamama sorunumuz var neden bunu göz önüne almamislar

Oh oh sefanız olsun❤ aslında daha önce görmüştüm ama sormaya fırsatım olmadı. Yeni taşınmadi yani. Bide sen geçen gün geyik topiginde gorunmuyoruz yazınca sorayım dedim. Fikirlerini beklerim
Bonus müsait olmayabilir Ellerine sağlık çay çok severim
Ortak bir noktamiz oldu
Bende düşündüm balım ama hiç pasta yapmadım risk almak istemiyorum. Bide iki çocukla zor olacak gizli olmayacak ve eşimde aman boşver diyecek

Bende düşündüm balım ama hiç pasta yapmadım risk almak istemiyorum. Bide iki çocukla zor olacak gizli olmayacak ve eşimde aman boşver diyecek
Ya bende eşinden gizli sürpriz yapacaksın sandim o zaman pasta al bide görüştüğünüz arkadaş eş dost davet et evde güzel ortam olur bı kaç çeşitte börek salata vs yaparsan güzel olur :) tabi karı koca özel bişi düşünmüyorsanız ben eş dost karıştırdım ama

Günaydın brunoom
Oooo hadi iyisin
Nereye taşınmış kim taşınmış ,zaten tasinmakla ilgili alisamama sorunumuz var neden bunu göz önüne almamislar
Koptum
Yeterince taşınarak hayatımızı karartmışken bir de topiğin taşınmasını nasıl kaldırırız.
Taşınmamak Biz

Günaydın brunoom
Oooo hadi iyisin
Koptum
Yeterince taşınarak hayatımızı karartmışken bir de topiğin taşınmasını nasıl kaldırırız.
Taşınmamak ♥ Biz
Ahaha topikte erkek üyelere gebe kalır artıkher taşınma bir travma topigi es geçmez bu enerji

Ah canım ne zormuş beklemek batmalar değil de hafif ağrı oluyor kasıklarım da ve belimde ara ara canım Allah büyük
Ooo bunlar hayırlı belirtiler gibi görünüyor
B Brunello Cicinelli cicim kocanla uyanmak bile gününün güzel geçmesi için yeterli bence maşallah diyelim canimm hep birlikte uyanın inşallah kuzumm,mutlu hafta sonları
Aynen öyle seksü şempazem. Evin avizelerini takıyor şimdi. Ev yerleştikçe daha iyi hissedicem inşallah
Ne güzel bir haber ❤ daha da güzel olacak
İnşallah benim güzel negom Ev yerleştikçe daha iyi hissedecek gibiyim..

Ahaha topikte erkek üyelere gebe kalır artıkher taşınma bir travma topigi es geçmez bu enerji
Her taşınma gerçekten travma ama güzel kadın
Topigin taşındığını düşünmek istemedm bir an
Gebe ve taşınmak kelimelerini lugatimdan çıkartmak istiyirm uzun süre

Ama sen gebeyi çıkartma :F

Kolay gelsin cicimm

Ben yaptim esime dogmgnunde kendmi ovmek gbi.olmasn ama hamur isi tatli vs cok guzel yaparim ama yas pasta deneyimim guzel sonuclanmadi pek ya sekil olrak okeydi ama tat lezzet olrk begenmedim esimde bisey diyemedi yedi eline saglik dedi sonra ben dedm bidhaki sefere hazir almaya devam edelim dmj diye

Ooo bunlar hayırlı belirtiler gibi görünüyor
İnşallah
Aynen öyle seksü şempazem. Evin avizelerini takıyor şimdi. Ev yerleştikçe daha iyi hissedicem inşallah ♥
Çok güzel canım,eşinle birlikte evdeyken aktiviteler yapmak daha çok isindirir seni de evine inşallah
Ya da topikteki gebe olmayanlar gebe kalır seksü şempazem
Ağzın bal yesin cici kız
Ahaha sen sirani saldın artık darısı bize belki bu bir işarettir cicinin de dediği gibi
Yaa güzel olmuştur çay öyle deme
Eline sağlık bak pasta börek işinden anliyomussun hem,sen mi yapamiycan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…