- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.401
Mizah anlayışımızın kaliteliliğinin böyle yerlere gideceğini tahmin etmeliydik Gözünaydın olsun brocum. Karikatür falan atıyoruz. Çok komik geldiyse,mizahı da aştık demek ki
Ah canım ne zormuş beklemekBitanem ben şimdi nediyim inşallah tutmuştur ama sen tuttu mu tutmadi mi diye strese girme normal hayata dön gülüm ♥ nasip inşallah tutmuştur kuuzm batmalar fln oluyor mu kasik ağrısı fln rahimde
Canım çook geçmiş olsunCook sağolun kizlar Allah razı olsun evet kafaya taktiği bir şeyler var. Kardeslerine üzülüyor disliyorlar biraz
Ne güzel bir haberGünaydın kuzularım
2 haftadan beri ilk kez geyşamla birlikte uyandık, uzun uzadıya kahvaltı yaptık. ♥ Birazdan da evi düzenlemeye çalışacağız. Günaydın demek için geldim
Topik mi taşınmış ya cidden. Bir sorayım bakalım, neden taşıdılar bizi yahu
Limonsuzzcay düşünücem doğum günü mevzusunu
Günaydın brunoomGünaydın kuzularım
2 haftadan beri ilk kez geyşamla birlikte uyandık, uzun uzadıya kahvaltı yaptık. ♥ Birazdan da evi düzenlemeye çalışacağız. Günaydın demek için geldim
Oh oh sefanız olsun❤Günaydın kuzularım
Ortak bir noktamiz olduBonus müsait olmayabilirEllerine sağlık çay çok severim
Bende düşündüm balım ama hiç pasta yapmadım risk almak istemiyorum. Bide iki çocukla zor olacak gizli olmayacak ve eşimde aman boşver diyecekLimonsuzzcay limonsuzum eşinin pastasını hazır alma da sen yap derim,özene bezene sevgini katarak emeginle bi doğum günü pastası yap imkan varsa fikir olarakta şimdi aklıma bişe gelmedi düşünelim bı canimm
Ya bende eşinden gizli sürpriz yapacaksın sandimBende düşündüm balım ama hiç pasta yapmadım risk almak istemiyorum. Bide iki çocukla zor olacak gizli olmayacak ve eşimde aman boşver diyecek
KoptumGünaydın brunoom
Oooo hadi iyisin
Nereye taşınmış kim taşınmış ,zaten tasinmakla ilgili alisamama sorunumuz var neden bunu göz önüne almamislar
Günaydın brunoom
Oooo hadi iyisin
Nereye taşınmış kim taşınmış ,zaten tasinmakla ilgili alisamama sorunumuz var neden bunu göz önüne almamislar
Ahaha topikte erkek üyelere gebe kalır artıkKoptum
Yeterince taşınarak hayatımızı karartmışken bir de topiğin taşınmasını nasıl kaldırırız.
Taşınmamak ♥ Biz
Ooo bunlar hayırlı belirtiler gibi görünüyorAh canım ne zormuş beklemekbatmalar değil de hafif ağrı oluyor kasıklarım da ve belimde ara ara canım Allah büyük
Aynen öyle seksü şempazem. Evin avizelerini takıyor şimdi. Ev yerleştikçe daha iyi hissedicem inşallahB Brunello Cicinelli cicim kocanla uyanmak bile gününün güzel geçmesi için yeterli bencemaşallah diyelim canimm hep birlikte uyanın inşallah kuzumm,mutlu hafta sonları
İnşallah benim güzel negomNe güzel bir haber ❤ daha da güzel olacak
Ya da topikteki gebe olmayanlar gebe kalır seksü şempazemAhaha topikte erkek üyelere gebe kalır artıkher taşınma bir travma topigi es geçmez bu enerji
Asla kaldiramayiz mümkün değil artık iskelet sistemimiz bile çöker hocamKoptum
Yeterince taşınarak hayatımızı karartmışken bir de topiğin taşınmasını nasıl kaldırırız.
Taşınmamak ♥ Biz
Her taşınma gerçekten travma ama güzel kadınAhaha topikte erkek üyelere gebe kalır artıkher taşınma bir travma topigi es geçmez bu enerji
Teşekkür ederim canımCanım çook geçmiş olsun
Kolay gelsin cicimmOoo bunlar hayırlı belirtiler gibi görünüyor
Aynen öyle seksü şempazem. Evin avizelerini takıyor şimdi. Ev yerleştikçe daha iyi hissedicem inşallah ♥
İnşallah benim güzel negom ♥ Ev yerleştikçe daha iyi hissedecek gibiyim..
Ben yaptim esime dogmgnunde kendmi ovmek gbi.olmasn ama hamur isi tatli vs cok guzel yaparim ama yas pasta deneyimim guzel sonuclanmadi pek ya sekil olrak okeydi ama tat lezzet olrk begenmedim esimde bisey diyemedi yediLimonsuzzcay limonsuzum eşinin pastasını hazır alma da sen yap derim,özene bezene sevgini katarak emeginle bi doğum günü pastası yap imkan varsa fikir olarakta şimdi aklıma bişe gelmedi düşünelim bı canimm
İnşallahOoo bunlar hayırlı belirtiler gibi görünüyor
Çok güzel canım,eşinle birlikte evdeyken aktiviteler yapmak daha çok isindirir seni de evine inşallahAynen öyle seksü şempazem. Evin avizelerini takıyor şimdi. Ev yerleştikçe daha iyi hissedicem inşallah ♥
Ağzın bal yesin cici kızYa da topikteki gebe olmayanlar gebe kalır seksü şempazem
Ahaha sen sirani saldın artık darısı bizeHer taşınma gerçekten travma ama güzel kadın
Topigin taşındığını düşünmek istemedm bir an
Gebe ve taşınmak kelimelerini lugatimdan çıkartmak istiyirm uzun süre
Ama sen gebeyi çıkartma :F
Yaa güzel olmuştur çay öyle demeBen yaptim esime dogmgnunde kendmi ovmek gbi.olmasn ama hamur isi tatli vs cok guzel yaparim ama yas pasta deneyimim guzel sonuclanmadi pek ya sekil olrak okeydi ama tat lezzet olrk begenmedim esimde bisey diyemedi yedieline saglik dedi sonra ben dedm bidhaki sefere hazir almaya devam edelim dmj diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?