- 11 Nisan 2007
- 88.050
- 518.089
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.421
Ahahah pembe panjurlu çocuklarımız olacak mı roosss
Hobaaaaaa oturmaya mı geldik
Benimsin artiknogtagomAhahah pembe panjurlu çocuklarımız olacak mı roosss
İnşallahBenimsin artiknogtagom
Olacak olacak az kaldı senin 8 ay bnm 6 ay kaldı
iyi biseyler söylemiş olsa da,Küfür ediyo gibi
Akıl noksanlığı çekiyor galibaiyi biseyler söylemiş olsa da,Küfür ediyo gibi
I inessa armand yetti ama kaç gün oldu ya
Bişey yapmak istediğimden haberi yok canım. Hediye bile istemiyorYa bende eşinden gizli sürpriz yapacaksın sandimo zaman pasta al bide görüştüğünüz arkadaş eş dost davet et evde güzel ortam olur bı kaç çeşitte börek salata vs yaparsan güzel olur :) tabi karı koca özel bişi düşünmüyorsanız ben eş dost karıştırdım ama
Benimki biraz ağır abi tatlım. Sürpriz parti istemez ama video fikri aklımda olsunTopik bayadır mizahta zaten ben yeni görmedim onu B Brunello Cicinelli
Limonsuzzcay herkes çok yapıyor artık ama eğer yapmadıysan aile bireylerinden kısa kısa doğum günü kutlama mesajlarını slayt yapabilirsin.
Habersiz izleyen için çok güzel oluyor.
Bi yerde etkinlik olabilir gitmek isteyip gidemediği falan. Sergi vs zevkine göre.
Ailecek oturup yiyip içelim diyosan en klişe ama her zaman gideri olan süpriz parti :)
Patlatıcan konfetiyi sıfatına
Yok beybisi ya valla yemekten dha cok ozenir sever yaparim herkeste begenir tatlilarjmi vs ama yas pasta deneyimim.kotu sonuclandiİnşallah
Çok güzel canım,eşinle birlikte evdeyken aktiviteler yapmak daha çok isindirir seni de evine inşallah
Ağzın bal yesin cici kız
Ahaha sen sirani saldın artık darısı bizebelki bu bir işarettir cicinin de dediği gibi
Yaa güzel olmuştur çay öyle deme
Eline sağlık bak pasta börek işinden anliyomussun hem,sen mi yapamiycan
Ana katmış hep:d
Senin anan benm anam hepimz ana kuzusuyuz
Gozun aydın eline koluna sağlık. Nice nice yaşlara inşaallahKizlar hayret etmekle birlikte cok sevindim hic konusmamissiniz ... napiyosunz bin sukur dogmgnumuz cok guzel gecti sorunsuz gayet neselei keyifli yaptiklarim cok begenildi kizim cok mutlu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?