- 11 Nisan 2007
- 88.050
- 518.089
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.481
Geçmiş olsun kuzum
Bende ne yemek yapsam diye düşünüp duruyorumbenim öküz evde de
Ona sorup duruyorum ne yemek yapıyım diyeben biraz uyuyum da bakarız dedi ne ye bakacaksa
İyiyim cnm sen nasilsinByNkoaLa nasılsın tatlım ☺
Hic bir malzemem yok aşkım evin alışverişine çıkmamız lagzim diye düşünüyorum artık biraz uyusun uyansın da çıkalım alışveriş yapalım bakalim kuzum sebze yemiyor hiç etçil balık fln da alıyım olmadı balık yaparım kuuzmNe malzemen var diloşum
Saol canımGeçmiş olsun kuzum
Bende ne yemek yapsam diye düşünüp duruyorumbenim öküz evde de
Ona sorup duruyorum ne yemek yapıyım diyeben biraz uyuyum da bakarız dedi ne ye bakacaksa
Hic bir malzemem yok aşkım evin alışverişine çıkmamız lagzim diye düşünüyorum artık biraz uyusun uyansın da çıkalım alışveriş yapalım bakalim kuzum sebze yemiyor hiç etçil balık fln da alıyım olmadı balık yaparım kuuzm
Yok canım et olacak sadece fasulye zorla bir kaç kere yaptım bir de çok güzel yaparım ona biraz alıştı gibi ama turlu fln hayatta yemek patlıcan kesinlikle ağzına sokmaz napaciz bilmiyorum yediği şeyler İskender yaparım et şiş tavuk şiş sote vs o tarzlar CNm bende sebze yemeklerini çok severim köfte fln tarzı.yiyorEtli sebze? Etli fasulye baklagil falan?
Erkeğin yemek seçeni çok sinir ya
Vallaha yıprandım yemek derdindenSaol canımay bu ne yemek yapsam derdi yok mu zaten yıpratıyor kadınları hep bende buzlugumda yazdan hazırladığım karniyariklik patlıcan var, kıyma da cikarip onu yapıyım çorbanın yanina diyorum,ama belki de sadece corbayla gecistiririz bugün bakalım.
Yok canım et olacak sadece fasulye zorla bir kaç kere yaptım bir de çok güzel yaparım ona biraz alıştı gibi ama turlu fln hayatta yemek patlıcan kesinlikle ağzına sokmaz napaciz bilmiyorum yediği şeyler İskender yaparım et şiş tavuk şiş sote vs o tarzlar CNm bende sebze yemeklerini çok severim köfte fln tarzı.yiyor
Yaparım gülüm sen yeterki isteSen türlüyü ikimize yap ben yerim ❤
Aynı bende yıprandım vallaVallaha yıprandım yemek derdindenartık seninde ellerine sağlık canım yarın büyük gün desene
Canım daha iyi çok şükür. Sadece biraz fazla sınırlı biz de dikkat etmeye çalışıyoruz. İlgilendigin için Teşekkür ederim@kitapkahvehuzur hoşgeldin.
Jawlensky Baban nasıl oldu?
Canım daha iyi çok şükür. Sadece biraz fazla sınırlı biz de dikkat etmeye çalışıyoruz. İlgilendigin için Teşekkür ederim@kitapkahvehuzur hoşgeldin.
Jawlensky Baban nasıl oldu?
Ayy hadi hayırlı güzel haberler ver bize inşaallahAynı bende yıprandım valla
Aynen kuzum yarın büyük günama olmuşla ölmüşe çare yok, hayırlısını diliyorum Rabbimden inşallah
İnşallah nihalim çok sağolAyy hadi hayırlı güzel haberler ver bize inşaallah
Size de geçmiş olsun canım,bana da eşimden bulaşıcak sanırım boğazım ağrıyor benimdeEşler çocuklar hasta galiba, çok geçmiş olsun ,salgın var galiba,
benim eşim de hasta oldu malesef, senden geçti bana diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?