- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.501
Geçenlerde kalbi sıkışmıştı korkuttu bizi biraz kalp hastası da. Elhamdülillah iyi şimdi
Geçmiş olsun canımÇok sağolun kızlar. Hastaneden yeni geldim. Üst solunum yolu enfeksiyonu varmış. Hava verildi e adrenalin yapıldı. Şimdilik evden tedaviye devam edeceğiz.
Cok buyuk gecmiş olsun Rabbim şifa versinGeçenlerde kalbi sıkışmıştı korkuttu bizi biraz kalp hastası da. Elhamdülillah iyi şimdi
Oğlumun süt dişine kanal tedavisi yapılacak bonusum drları gezdim ve hepsinden aynı şeyleri duyunca rahatladım. Geldim ❤Amecey 21 ekim 2019 sabahı ve gündüzü uğramamışsın
Ah kuzuuuu. Yesinler onun süt dişini. İnşaallah cani acımaz bir an evvel kurtulurOğlumun süt dişine kanal tedavisi yapılacak bonusum drları gezdim ve hepsinden aynı şeyleri duyunca rahatladım. Geldim ❤
Yeni iş mağduru nasılsın, topuklu ayakkabılı kasiyer
Kolay geçsin inşaallahOğlumun süt dişine kanal tedavisi yapılacak bonusum drları gezdim ve hepsinden aynı şeyleri duyunca rahatladım. Geldim ❤
Ah kuzuuuu. Yesinler onun süt dişini. İnşaallah cani acımaz bir an evvel kurtulur ☺
Kolay geçsin inşaallah
Sağolun kızlar. İnşallah durur ve kurtulur ağrılarından
SağolGeçmiş olsun
Ayaklarım bacaklarım zonkluyo üstüne bi de adet sancısıYeni iş mağduru nasılsın, topuklu ayakkabılı kasiyer
Ayaklarım bacaklarım zonkluyo üstüne bi de adet sancısı
Yarın akşamcıyım.ilaç alıp gitcem
Neyse yaa ben gideyim de temizlik yapayim, geldigimde banlanmis olursam hepiniziii seviyorum :))
DemeAynı zaman yumurtlamışız yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?