Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

teşekkür ederim canım benim sürekli herseye ağlıyo çok yoruldum

iyi oldu negom vitamin da onu da arastiriyim çok teşekkür ederim

teşekkür ederim canım benim sürekli herseye ağlıyo çok yoruldum

iyi oldu negom vitamin da onu da arastiriyim çok teşekkür ederim
Hasta olduğu için mi ağlıyor, başka sebebi var mı?
Bende sabah hem küçüğün hem büyüğün okula gittim.
Küçük gitmek istemiyorum sıkılıyorum okuldan diyordu son günlerde. Rahatsız eden bir durum mu var öğreneyim dedim.
Oyuncaklarla oynarsa şarkı falan çalarsa iyiymiş ama çizgi, kalemle boyama yapmak istemiyormuş sıkılıyormuş
Öğretmen, arkadaşları ile çok iyi anlaşıyor, masaya oturup faaliyet yapınca sıkılıyor dedi. Küçük daha normal dedi.
Bana da diyor ki seni özledim ağladım, aa diyorum peki arkadaşların öğretmenin ne yaptı sen ağlayınca, onlar görmedi ki içime içime ağladım ben diyor

ben okudum

K Kendinisevenbirii Bonus bi yemek ondan sonra akşam da pasta alayım kurabiye ve tavuklu arpa şehriye veya başka bir salata yapayım. Olmaz mı? Olur sanki ya.
Olur tabi bakım olmaz mı eşinin sevdiği şeyler yaparsin hem
günaydın kızlar
benim oğlan hasta i yüzden gelemedim dün nabersiniz
Günaydın kızlar kk birinci noteri geçmiş olsun. Benim oğlum da hasta. Birazdan doktora gideceğiz
Kızlar geçmiş olsun,Allah acil şifa versin yavrularınıza

İyim dilosum işlerimi hallettim,eşim hasta hala ona çorba koydum geldim sen nasılsın
Geçmiş olsun kuzum
Bende ne yemek yapsam diye düşünüp duruyorum benim öküz evde de
Ona sorup duruyorum ne yemek yapıyım diye ben biraz uyuyum da bakarız dedine ye bakacaksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…