- 11 Nisan 2007
- 88.038
- 518.015
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.321
Değil, arkamdan cici bebe gitti demişsin, kral uyumaz tek gözü daima buradadır bilememişsin.Değil mi
Değil, arkamdan cici bebe gitti demişsin, kral uyumaz tek gözü daima buradadır bilememişsin.
Bebe değil kralız, alemlere nam salarız.
Topukla şimdi git uyu gelir yoksa cicinin atarlı huyu
Aynı şekilde can vermelerini diliyorumYa hayvana eziyet edenler nasıl yaşıyolar?
Aynı şekilde can vermelerini diliyorum
Seksü şempazem sen nerelerdesin ya. Beğeniler yağıyor hadi bak geliyor diyorum, gelen giden yok.Ya bi bugün giremedik diye ne bu gırgır şamata ya hep mi ben kaciririm te allahm yatüm sayfaları okuyup beğen, komik, muhteşem atcam diye parmakları hissetmiyom,artık yazacağımı da sanmiyom bi selam verip cikiyim bari dedim o kdr okudum beğendim tüm sayfalari
Senin herüf kıskanmasin sonraHemde nasıl, annemdeki cilveliliğin yarısı bende olsa dünyayı fethederdim. Bende cilveyimdir ama yay burcu birinin eline su dökülmez, kadın gibi kadınım benim. Yine yükseldim sana
Eki Görüntüle 2292741
Burçların infaz koruma halleride olaymisBurçların öğretmen halleri
Burçların polis halleri
Burçlar gratiste
@RosSsS K Kendinisevenbirii
@hizuran @Kutsal zebra @Kutsal TiramisuPsikolojik Deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan Bonus @canli anne @minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii @ChocolateCookie
kk birinci noteri
Akdjsjd Allah vergisi be kuzumTatlım bu cilve denen şey nasıl oluyor?
Yapılıyorsa nasıl yapılıyor yoksa genetik özellik mi?
İçimi giciklandiriyon sarı bombammVallahi cilve konusunda K Kendinisevenbirii nin üstüne ben görmedim, saygıyla eğiliyorum önünde yüce honos, seksi gacım benim
Teşekkür ederimK Kendinisevenbirii başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin
Aksjdhdhİvet, değişik bir tanışma oldu. Avını bekleyen ayı gibi saldırdım adama
Bende kedi anasıyım delümBilmiyorum ki vallahi
2bucuk aylıkken veterinerden sahiplendim. Aldığım da sırtın da yarası falan vardı.. eziyet etmişlerdi galiba vet. Hekimde alıp bakmış, sonra ben aldım.. 6senedir bende...Arada sinirlerimi tavana ziblatsa da aşk
Breh breh brehDeğil, arkamdan cici bebe gitti demişsin, kral uyumaz tek gözü daima buradadır bilememişsin.
Bebe değil kralız, alemlere nam salarız.
Topukla şimdi git uyu gelir yoksa cicinin atarlı huyu
Yaw sayfa olmuş 330 küsür beğen beğen fenalik geldi bı araSeksü şempazem sen nerelerdesin ya. Beğeniler yağıyor hadi bak geliyor diyorum, gelen giden yok.
Gözüm yolda gönlüm darda, ya kendin gel ya da haber yolla
Bugün gırgırı fazla kaçırınca evren bana yeter güldün diye cevap verdi demin.
Nereye gidiyorsun?
Yavrum sen kendine hasret bıraktıktan sonra beğenmelerinim ne kıymatı var? Beğenmeden gel, gel yeter ki.. Özledim valla.Yaw sayfa olmuş 330 küsür beğen beğen fenalik geldi bı aratabi gelen giden olmaz,bıraktığımda 292lerdeydi senin nasıl bı şansın varsa Herifi bı yanında koymuyolar ki anasını satim çocuk yapıp ciksaniz işin içinden
Oyy o kötü olmuş işteYavrum sen kendine hasret bıraktıktan sonra beğenmelerinim ne kıymatı var? Beğenmeden gel, gel yeter ki.. Özledim valla.
Hiç sorma ya tüm moral sistemim bozuk şuan. Bide varya giyindim, süslendim, bakımlarımı yaptım öyle bekledim adamı.
Herkese iyi geceler
Tamam kuzularım hadi iyi geceler size yarın eşim evde (umarım) pek gelemem sonraki gün görüşürüzMisafir geldi bugün kuzum,akşama kdr temizlik hazırlık yaptım, bı arada kuaföre gittim hemen onu sıkıstırdim araya derken yoruldumanca aldım teli elime,şimdi de eşim durdurmuyor gel artık diye diye yatıcam birazdan da bı bakimy İyigeceler diyim size demistim
Belli değil, sabaha karşı belki. Belki de sabah. Emin değilimOyy o kötü olmuş iştegeri gelmez mi ki bı saatten falan acep
Valla ben bi cins insanım ya herseye tepkime yapıyo vücudum cok hassas ısırarak dondurma yedim diye ateş vurdu 39 atavuk çorbası hiç yapmadım denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?