Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değil, arkamdan cici bebe gitti demişsin, kral uyumaz tek gözü daima buradadır bilememişsin.
Bebe değil kralız, alemlere nam salarız.
Topukla şimdi git uyu gelir yoksa cicinin atarlı huyu

Ya bi bugün giremedik diye ne bu gırgır şamata ya hep mi ben kaciririm te allahm ya tüm sayfaları okuyup beğen, komik, muhteşem atcam diye parmakları hissetmiyom,artık yazacağımı da sanmiyombi selam verip cikiyim bari dedim o kdr okudum beğendim tüm sayfalari

Seksü şempazem sen nerelerdesin ya. Beğeniler yağıyor hadi bak geliyor diyorum, gelen giden yok.
Gözüm yolda gönlüm darda, ya kendin gel ya da haber yolla
Bugün gırgırı fazla kaçırınca evren bana yeter güldün diye cevap verdi demin.
Nereye gidiyorsun?

Hemde nasıl, annemdeki cilveliliğin yarısı bende olsa dünyayı fethederdim. Bende cilveyimdir ama yay burcu birinin eline su dökülmez, kadın gibi kadınım benim. Yine yükseldim sana
Eki Görüntüle 2292741
Senin herüf kıskanmasin sonrabaskalarina yükseliyon diye
Burçların infaz koruma halleride olaymis
Tatlım bu cilve denen şey nasıl oluyor?
Yapılıyorsa nasıl yapılıyor yoksa genetik özellik mi?
Akdjsjd Allah vergisi be kuzumadama kedi gibi sürtünmen yeter kıvılcımın ateşe dönüşmesi icincilve kısmı biraz uzun ya anlatsam sabahlar olmaz,bilahare hatırlat üstünde uzuunn uzun konuşak
Vallahi cilve konusunda K Kendinisevenbirii nin üstüne ben görmedim, saygıyla eğiliyorum önünde yüce honos, seksi gacım benim
İçimi giciklandiriyon sarı bombamm
K Kendinisevenbirii başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin
Teşekkür ederim içten içe seksülük var zati bari nickimde olmasın dedim
İvet, değişik bir tanışma oldu. Avını bekleyen ayı gibi saldırdım adama
Aksjdhdh

Bende kedi anasıyım delüm Onlar bambaşka bir aşk... 2 kedi annesiydim biri vefat etti. Şimdi tek yavrum kaldı..

Yaw sayfa olmuş 330 küsür beğen beğen fenalik geldi bı aratabi gelen giden olmaz,bıraktığımda 292lerdeydi senin nasıl bı şansın varsa Herifi bı yanında koymuyolar ki anasını satim çocuk yapıp ciksaniz işin içinden

Yavrum sen kendine hasret bıraktıktan sonra beğenmelerinim ne kıymatı var? Beğenmeden gel, gel yeter ki.. Özledim valla.
Hiç sorma ya tüm moral sistemim bozuk şuan. Bide varya giyindim, süslendim, bakımlarımı yaptım öyle bekledim adamı.

Misafir geldi bugün kuzum,akşama kdr temizlik hazırlık yaptım, bı arada kuaföre gittim hemen onu sıkıstırdim araya derken yoruldum anca aldım teli elime,şimdi de eşim durdurmuyor gel artık diye diye yatıcam birazdan da bı bakimy İyigeceler diyim size demistim

Oyy o kötü olmuş işte geri gelmez mi ki bı saatten falan acep

Herkese iyi geceler
Tamam kuzularım hadi iyi geceler size yarın eşim evde (umarım) pek gelemem sonraki gün görüşürüz

Valla ben bi cins insanım ya herseye tepkime yapıyo vücudum cok hassas ısırarak dondurma yedim diye ateş vurdu 39 a tavuk çorbası hiç yapmadım denemek lazım

aynen mutlaka dene en iyi tavuk çorbası gribe karşı :) demekki bademcikler hassas senin. Allah kolaylık versin zebracim. yaz günü grip gezen zebram benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…