Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen mutlaka dene en iyi tavuk çorbası gribe karşı :) demekki bademcikler hassas senin. Allah kolaylık versin zebracim. yaz günü grip gezen zebram benim
Sadece bademcik olsa iyi herşeyim hassas mübarek gribim hafifledi şükür bi iğneyle atlattım :)

tüh tutmadı desene
kendimden yola çıktıydım emmee olmadı
eğlencelisiniz canım ona ne şüphe.bi hadi demeye bakıyo akreplere ,hemen uyum sağlıyonuz ortama
Vallah tutmadı ay sağlarım tabiki ahahah bügünde cok mütevazıyım

Sadece bademcik olsa iyi herşeyim hassas mübarek gribim hafifledi şükür bi iğneyle atlattım :)

o zaman hassas olan her biseyinle sana kolaylıklar dilerim zebra. ben herife ölüyom desem sakince kafasını cevirip bakiyo sonra ayagini koltuğun ayağına vurunca yarim saat cik cik cik cik edip anlatiyo. tam o anda elime satir alip ayagina vurup bu aciya son vermek geciyo icimden esim kadar hassas değilsin demi adam kendine hassas pis adam

Ay yok ben o kadar değilim hatta bende panik atak var birine bişey olsa cok evham yaparım falan ay şimdi düşündüm de dine değişik huylarım varmış benim ben pis değilim şükür ahahah

Ay yok ben o kadar değilim hatta bende panik atak var birine bişey olsa cok evham yaparım falan ay şimdi düşündüm de dine değişik huylarım varmış benim ben pis değilim şükür ahahah

ay zebra hangimizin yok ki değişik huylari değişik huyları olmayani dövüyolar
ben de aşırı sakinimdir. hiç panik yapamam. ekstra ekstra ekstra soğuk kanliyim

ay zebra hangimizin yok ki değişik huylari değişik huyları olmayani dövüyolar
ben de aşırı sakinimdir. hiç panik yapamam. ekstra ekstra ekstra soğuk kanliyim
Valla sende haklısın hele anlat biraz nasıl beceriyosun kız bu işi

Valla sende haklısın hele anlat biraz nasıl beceriyosun kız bu işi

benim annem çok heyecanlı panik bi tiptir. o heyecan yaptıkça benim soğukkanlılığım artiyo tabi babam da aşırı soğuk kanlı ona da cekmisim

otomatikman içimden konuşmaya başlıyorum. sen panik yaparsan çözülmez, bak bakalım napabilirsin. panik olursan aklına çözüm gelmez sakin olman lazım diye. az biraz delilik var elleham

Ben mesela biri yanımda paniklese onla paniklerim ama yeri geldiğinde soguk kanlılıgım tutar ama bana bi böcek öldür deseler öldüremem ahahaha birazda korkagımdır ay ne değişik bi tipim

Ben mesela biri yanımda paniklese onla paniklerim ama yeri geldiğinde soguk kanlılıgım tutar ama bana bi böcek öldür deseler öldüremem ahahaha birazda korkagımdır ay ne değişik bi tipim

o da iyiymis bi panik bi sakin sen de baya eglencelisin desene zebra
böcek ben de öldüremem ya içim bi tuhaf oluyo korkuyorum küçükken sirtima kafama ve corbama karafatma mi diyolar o bocekten düşmüştü o gün bugündür icim ürperiyo

Kız ben karınca öldüremem bi kere bacağıma yeşil kocaman bi böcek girmişti onu çıkarana kadar böceği haşat etmişim ama gör bacağımı oyle sallıyodum ki düşsün diye sonra bi kere ayakkıma sümüklü böcek girmiş ayyy ayakkabımı bi girdim ayağıma ıslak bişey geliyo ayağımı bi çıkardım ama nasıl duvarlara vuruyorum bi bilsen

ayyu zebra benim fare oldurmuslugum var farkında olmadan biliyo musun sen şimdi bunlari anlatınca aklıma o geldi.

köye gittik benim yatacagim yer sünger yatak. neyse yattim viyak viyak bi ses geliyo kalkıyorum bakiyorum falan yok bisey. ses kalkinca kesiliyo. yatinca viyak viyak. ama nasil uykum var yatakta rahatsiz ben döne döne sinirlene sinirlene uyudum.

neyse sabah kalktik yenge dedim böyle böyle oldu. sanki fare var da bulamadim ben diye. aradık taradik. sünger yatağın kenarında ufacık bi delik varmis sen fare gir guzelce orayi oy hatta malzeme bile taşımış yuva yapmaya başlamış oraya. ama ben fareyi pestil etmisim çok üzülmüştüm fare öldü diye

bu da böyle ilk cinayet tadinda rezil bir animdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…