- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.341
Sadece bademcik olsa iyi herşeyim hassas mübarekaynen mutlaka dene en iyi tavuk çorbası gribe karşı :) demekki bademcikler hassas senin. Allah kolaylık versin zebracim. yaz günü grip gezen zebram benim
Vallah tutmadıtüh tutmadı desene
kendimden yola çıktıydım emmee olmadı
eğlencelisiniz canım ona ne şüphe.bi hadi demeye bakıyo akreplere ,hemen uyum sağlıyonuz ortama
Eşim ikinciyi dener mi bilmiyorum umutsuz vaka birazHiçççç belli olmaz. Eşim de polisliği hiç umudu yokken 2.denemesinde kazandı
Vallah tutmadıay sağlarım tabiki ahahah bügünde cok mütevazıyım
Sadece bademcik olsa iyi herşeyim hassas mübarekgribim hafifledi şükür bi iğneyle atlattım :)
Günaydın canım nasılsın
Ay yok ben o kadar değilim hatta bende panik atak var birine bişey olsa cok evham yaparım falan ay şimdi düşündüm de dine değişik huylarım varmış benimo zaman hassas olan her biseyinle sana kolaylıklar dilerim zebra. ben herife ölüyom desem sakince kafasını cevirip bakiyosonra ayagini koltuğun ayağına vurunca yarim saat cik cik cik cik edip anlatiyo. tam o anda elime satir alip ayagina vurup bu aciya son vermek geciyo icimden esim kadar hassas değilsin demi adam kendine hassas pis adam
Ay yok ben o kadar değilim hatta bende panik atak var birine bişey olsa cok evham yaparım falan ay şimdi düşündüm de dine değişik huylarım varmış benimben pis değilim şükür ahahah
Valla sende haklısınay zebra hangimizin yok ki değişik huylarideğişik huyları olmayani dövüyolar
ben de aşırı sakinimdir. hiç panik yapamam. ekstra ekstra ekstra soğuk kanliyim
Valla sende haklısınhele anlat biraz nasıl beceriyosun kız bu işi
Günaydım
Ben mesela biri yanımda paniklese onla paniklerim ama yeri geldiğinde soguk kanlılıgım tutar ama bana bi böcek öldür deseler öldüremem ahahaha birazda korkagımdır ay ne değişik bi tipimbenim annem çok heyecanlı panik bi tiptir. o heyecan yaptıkça benim soğukkanlılığım artiyotabi babam da aşırı soğuk kanlı ona da cekmisim
otomatikman içimden konuşmaya başlıyorum. sen panik yaparsan çözülmez, bak bakalım napabilirsin. panik olursan aklına çözüm gelmez sakin olman lazım diye. az biraz delilik var elleham
Ben mesela biri yanımda paniklese onla paniklerim ama yeri geldiğinde soguk kanlılıgım tutar ama bana bi böcek öldür deseler öldüremem ahahaha birazda korkagımdır ay ne değişik bi tipim
Kız ben karınca öldüremem bi kere bacağıma yeşil kocaman bi böcek girmişti onu çıkarana kadar böceği haşat etmişim ama gör bacağımı oyle sallıyodum ki düşsün diyeo da iyiymisbi panik bi sakin sen de baya eglencelisin desene zebra
böcek ben de öldüremem ya içim bi tuhaf oluyo korkuyorumküçükken sirtima kafama ve corbama karafatma mi diyolar o bocekten düşmüştü o gün bugündür icim ürperiyo
Kız ben karınca öldüremem bi kere bacağıma yeşil kocaman bi böcek girmişti onu çıkarana kadar böceği haşat etmişim ama gör bacağımı oyle sallıyodum ki düşsün diyesonra bi kere ayakkıma sümüklü böcek girmiş ayyy ayakkabımı bi girdim ayağıma ıslak bişey geliyo ayağımı bi çıkardım ama nasıl duvarlara vuruyorum bi bilsen
Nerelisin acepelleham
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?