Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ketemm ❤ Bii iyi bi az iyi ruh halimi bende anlamadim be bacimm Sen nassin böön
Niye kuzuu iyi ol ya senin neşeni seviyok biz bende iyiyim balım yorgunum,yeni uyandık daha kahvaltı yapcaz sorma öğlen oldu

Günaydın canlarım. Ne güzel muhabbet etmişsiniz ve ben yine uyuyakalmışım
Hoş geldin cancağızım sorma bende sayfalarca geride kalmıştım teekk tek okudum ben giderdim o huzursuzluğu

doğma büyüme ankara ama aslen ic Anadolu'nun guzide bir ilindenim adina türküler yakilan ilgaz Anadolu'nun sen yüce bir dagisin deyala ya oraliyin.
İc Anadolu olman yettiçekiyoz demekki

Niye kuzuu iyi ol ya senin neşeni seviyok biz bende iyiyim balım yorgunum,yeni uyandık daha kahvaltı yapcaz sorma öğlen oldu
Size bütün enerjimi nesemi ejderya gibi sümkürtecemm Balimm Vışş aneeyyy kak kiz kak totonu kaldir ögle olduu gadasini aldigimm

doğma büyüme ankara ama aslen ic Anadolu'nun guzide bir ilindenim adina türküler yakilan ilgaz Anadolu'nun sen yüce bir dagisin deyala ya oraliyin.
Aheeyy aheyy burda bi ic anadolulu daha varmiisss

ay zebra hangimizin yok ki değişik huylari değişik huyları olmayani dövüyolar
ben de aşırı sakinimdir. hiç panik yapamam. ekstra ekstra ekstra soğuk kanliyim

Ben dee inanılmaz panik atağıımm olası birşey olsa sağa sola tavuk gibi koşuyorum anca ne yapıcam diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…