- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #3.361
BalimmGünaydinnnn Kizceleeerr❤
KetemmBalimmhalet-i ruhiye'leriniz nasıllar efenim
Nerelisin acep
Niye kuzuu iyi ol ya senin neşeni seviyok bizKetemm ❤ Bii iyi bi az iyi ruh halimi bende anlamadim be bacimm Sen nassin böön❤
Günaydın canlarım. Ne güzel muhabbet etmişsiniz ve ben yine uyuyakalmışım
Hoş geldin cancağızımGünaydın canlarım. Ne güzel muhabbet etmişsiniz ve ben yine uyuyakalmışım
İc Anadolu olman yettidoğma büyüme ankara ama aslen ic Anadolu'nun guzide bir ilindenimadina türküler yakilan ilgaz Anadolu'nun sen yüce bir dagisin deyala ya oraliyin.
Size bütün enerjimi nesemi ejderya gibi sümkürtecemm BalimmNiye kuzuu iyi ol ya senin neşeni seviyok bizbende iyiyim balım yorgunum,yeni uyandık daha kahvaltı yapcaz sorma öğlen oldu
Aheeyy aheyy burda bi ic anadolulu daha varmiisssdoğma büyüme ankara ama aslen ic Anadolu'nun guzide bir ilindenimadina türküler yakilan ilgaz Anadolu'nun sen yüce bir dagisin deyala ya oraliyin.
Bende seni yirim yirimYaaaa seni yerim miranda kerr'im benim, uyumadın mı sen bakim
Hep bizi uyutuyorlae zatenBende seni yirim yirimoğlanı yatırırken uyuyakalmışım her zaman ki gibi
ay zebra hangimizin yok ki değişik huylarideğişik huyları olmayani dövüyolar
ben de aşırı sakinimdir. hiç panik yapamam. ekstra ekstra ekstra soğuk kanliyim
Günaydın kuzuGünaydın canım nasılsın
Ayıp ettin çay her daim benimleçay icmiyo musun geceleri :) çay iç çay çay güzel şey
Çok hoş buldum nickini sevdiğim güzel insanHoş geldin cancağızımsorma bende sayfalarca geride kalmıştım teekk tek okudum ben giderdim o huzursuzluğu
Valla fırsatını buldun mu kaçırmayacaksınHep bizi uyutuyorlae zaten
İc Anadolu olman yettiçekiyoz demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?