- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #33.781
Göbek çıkacak az kaldı kuzumYe dilos sen de dusunme ye yanii ben gbi gobeginmi cikmis
Hey yavrum daha cikmadan boylesin bende cikmis almis yurumus basini da sen kdr dusunmuyomGöbek çıkacak az kaldı kuzumzor dayanıyor pörtlemeye
Kesin banaB Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
@samdan
K Kendinisevenbirii
@Negohatun
@malii
Amecey
@tosia
@Calciferr
M mehlika nur
Jawlensky
@Limonsuzzcay
@Kutsal_zebra
C Cay6
D Dilos06
poncikvegece
Yok bişey bi arkadaşa bakıcaktım
K Kendinisevenbirii yarn tahlil yapacaksin dmi insallah guzel sonuc alir sevindirirsin bizleri de
9 gibi sağlık ocağına gidicem bugün,kan vericem
Canım taşındın bitti mi? Allah kolaylık versin inşallah.Yaa sorduğun için sağol cnm. ♥ Ne zamandır taşınma işleri ile uğraşıyorum. Kötü zamanlar geçirdim bu süreçte kafamı toplamaya ihtiyacım vardı pek telefonu elime almıyordum. :/
aynen, seninle münasebete geçtim ondan oldu diyor, yanına sokulunca da hastayım uzak dur diyorİnşallah nihalim çok sağol
Size de geçmiş olsun canım,bana da eşimden bulaşıcak sanırım boğazım ağrıyor benimdehep fazla sokulmaktan bunlar yamaçlarına
aminnn,Ya rabbi sen hayırlı sonuç nasip et arkadaşımıza
Bizim için neyin hayırlı olduğunu ancak sen bilirsin
K Kendinisevenbirii
inşaallah güzel haberlerini alırız canımKesin bana
9 gibi sağlık ocağına gidicem bugün,kan vericemdualariniza beni de katın kızlar,hayırlı haberlerle geleyim size inşallah
Canım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşaallah.9 gibi sağlık ocağına gidicem bugün,kan vericemdualariniza beni de katın kızlar,hayırlı haberlerle geleyim size inşallah
Ya rabbi sen hayırlı sonuç nasip et arkadaşımıza
Bizim için neyin hayırlı olduğunu ancak sen bilirsin
K Kendinisevenbirii
inşaallah güzel haberlerini alırız canım
Amin kızlar inşallah,geldim şimdi birazdan kan vericemCanım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşaallah.
Ayyy heyecanla bekliyoruz biz deAmin kızlar inşallah,geldim şimdi birazdan kan vericem
kanı verdikten sonra 1-2 saat içinde çıkarK Kendinisevenbirii sonuçlar ne zaman çıkacak öğleden sonra mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?